icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

sunday1
14. jan 2011

Ahojte kočky 🙂 Dnes som 20 DC, včera večer som si všimla, že špiním, čo sa mi uprostred cyklu ešte nikdy nestalo (ani keď som bola tehotná). Tak teraz budem čakať, či sú to dobré alebo zlé správy 😕

martinaaaaa
14. jan 2011

@sunday1 myslim ze to je dobre znamenie mohlo by sa jednat o uhniezdovanie vajicka 🙂 drzim palce nech sa zadari a posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTvirusiky 😉

zlatanka30
14. jan 2011

@sunday1 aj ja si myslim,ze je to znamenie.drz sa 🙂 🙂 🙂 🙂

sunday1
14. jan 2011

@martinaaaaa @zlatanka30 Ďakujem dievčatá, bodaj by ste mali pravdu 😉

annamary27
14. jan 2011

@yeliel kuk,mna doma nepripája koník a v robote nemám tolko času sem skákať 😒

franina
15. jan 2011

@annamary27 a kolko ta stal ten liecite? niekedy som taka skepticka voci liecitelom 😕

sunday1
15. jan 2011

@franina Aj ja mám väčšinou negatívne skúsenosti, ale čo iné nám zostáva, keď sa nechce zadariť 😉

franina
15. jan 2011

@sunday1 ako ja by som isla, len ako sa bojim toho, ze zoberie odo mna peniazky, co momentalne nemam na vyhadzovanie a nic z toho.... 😅

kefalinek
15. jan 2011

ahojte babenky ,tak mame krasne uprasene pocasie a mala mi odmieta jest, je ak ovrabcek do vsetkeho nakusne a necha tak , dufam, ze ju to coskoro prejde 😀 😀 😀 😀 sa mi zda,ze papam aj za nu

sunday1
15. jan 2011

@franina Ja ti rozumiem a poviem Ti úprimne, mám podobné pocity. Dokonca už 2x som bola u liečiteľov, po ktorých som si povedala, že nikdy viac, to bolo hrozné, čo sa tam dialo 😒 A predsa som na marec objednaná k ďalšiemu 😀 Asi sa treba popýtať, či už konkrétny liečiteľ niekomu pomohol. Skúšala si už Jonášovu metódu?

sunday1
15. jan 2011

@kefalinek 😀 😀 😀

kefalinek
15. jan 2011

uz sa neviem dockat kedy bude pondelok,mam strach z tej vodicky v brusku,dufam,ze tam uz neni 😅

annamary27
15. jan 2011

@franina stál ma 20 eur vyšetrenie,ale uhádol všetky moje problémy a liečiky boli 50eur a skor k nemu začal chodit manžel a spermiogram sa mu zlepšil a po dvoch neuspechoch z ivf si myslím,že nemám čo stratit,ked som sa mu zverila do ruk.pomohol už 600 párom k mimi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 možno aj nám pomože ,už mi 8dní mešká ms,len testy mám furt negatívne.

franina
16. jan 2011

@annamary27 toto ze oni neberu tak vela, len potom lieciky ako pises su strasne drahe, ale jasne clovek by dal aj posledne 😔
no po ivf mne mrcha meskala mesiac... tak myslim ze aj preto ti meska mrcha....svinucha 😠

franina
16. jan 2011

@sunday1 ja som len raz bola u liecitela, ale to uz davnejsie mozno som mala 18 rokov, ale vtedy mi povedal sam od seba, ze mam problemy s lavym vajecnikom ... mal aj pravdu mala som tam vtedy cystu.... ale povedal ze s otehotnenim nebudeme mat problem ... a teraz mam 27 a problem veru ze mam, ale to nemohol vediet ze sa vydam za partnera ktory bude mat tiez problem 😅 ale tak co uz, zivot ide dalej.... v utorok idem na vklad tak uvidime co to bude 😵

franina
16. jan 2011

@sunday1 a co sa tam dialo, ze si si povedala ze nikdy viac?

annamary27
16. jan 2011

@franina po prvom ivf mi chodila ms normálne a prvá ms mi prišla aj po druhom ivf tiež normálne,jaj keby meškala kvoli // to by bola krásna vec,práve o týžden máme 1.výročie svadby a aké by to bolo prekvapko pre manžela,keby som mu na slávnostnom obedíku dala darček pozitívny test.jaj ,aj sa bojím snívať o takomto niečom.
tie liečiky boli preto také drahé,lebo moje telo si ich vela vybralo,manžel potreboval menej/má asi o polovicu menej flašiek/ tak platil aj o polovicu menej.je to stále menej ako 120eurový profertil,ktorý mojmu mm ešte viac zhoršil spermiogram pred prvým ivf.

franina
16. jan 2011

@annamary27 ja ti strasne strasne drzim palceky, bolo by to fakt kraaaaaaaaasne 😵 😵 😵 😵 😵 😵

annamary27
16. jan 2011

@franina dakujem 😉 😉 😉 zajtra ráno asi testíkujem v robote. 😀

franina
16. jan 2011

@annamary27 v robote???? 😅 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a potom vybehnes zo zachoda som sooooooom soooooooooooom 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

annamary27
16. jan 2011

@franina hej,v robote,lebo tam mám blízko 2lekárne a doma teraz nemám test,ja mám len jednu kolegynku,ktorá mi bola zároven aj svedkom na svadbe,ale asi budem radšej ticho,ked budem-budem-budem,aby som niečo nezakríkla. 😀 😀 😀 😀 😀 😀

annamary27
17. jan 2011

@franina tak test ocikaný,stále jedna čiarka a ms mešká 10dní.nechám to tak a ked nepríde do piatka tak testnem cez víkend alebo zavolám mojej gyn či by ma nekukla.

yeliel
17. jan 2011

dobre ranko babule 🙂

sunday1
17. jan 2011

@franina Tak zajtra máš veľký deň 😀 , budem Ti držať palce. Ten prvý liečiteľ bol úplný úchylák, len ja som bola mladá a sprostá, tak som ho nenakopala. Obchytkával ma, liepal sa po mne, funel a rozprával mi, že všetky moje problémy pramenia zo zanedbaného sexu 😝 Po mne išla manželova babka, nemusím Ti hovoriť, že ju neobchytkával 😅 A ten druhý bol bezcitný chudák, pozrel sa mi do očí a povedal mi, že s takýmto špinavým organizmom nemám šancu otehotnieť. Ja som však práve vtedy tehotná bola, čo ho zrejme vytočilo, veď sa sekol, tak po mne pred ostatnými čakajúcimi ľuďmi začal ziapať, že ako môžem byť taká nezodpovedná a že to nemám šancu donosiť. V konečnom dôsledku mal pravdu, no ale ten prístup 😠 Ale mám aj dobré skúsenosti, toto sú len také dve perličky 😀
@annamary27 Testík jeden hnusný 😠 Tak nech sa do piatka umúdri, však potrebuješ darček 😉

sunday1
17. jan 2011

@yeliel Ahoj 🙂 Už je lepšie?

yeliel
17. jan 2011

@sunday1 ahoj ,uz trosku ano 🙂 ale mam nasadene nove lieky a kvapky tak tie uz zaberaju 😉 🙂

sunday1
17. jan 2011

@yeliel Dúfam, že to už budú naozaj tie pravé a konečne Ťa vyliečia 😉

yeliel
17. jan 2011

@sunday1 aj ja dufam,lebo sa mi to opakuje uz casto 😝 a potom sa bojim ist aj do stimulky a mam aj strach,ze ak budem tehu ako vydrzim 9mesiacou byt zdrava.. ☹

sunday1
17. jan 2011

@yeliel Však o to ide, AB by mimi určite neprospeli. Treba to poriadne preliečiť 😉

annamary27
17. jan 2011

@yeliel ahoj,čo že ti je ?že berieš liečiky.nejak som to nepostrehla.tak držím palce na vyliečenie.