2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@zlatanka30 dakujem
@evasbk popravde ja vobec neverim, ze sa toto podari. Beriem to tak, ze si idem pre malickych, nech tam nestrasia v mrazaku, aby sme potom mohli vyplnit dalsiu ziadost a pojdeme do druheho kola. A manzelik zahlasil, ze mame 2 babicky, takze dvojicky v pohode, tesili by sme sa. Ale uvidime aka bude realita. Nejdem predbiehat a zbytocne sa tesit, ked nieje naco.
@franina tak to tu budeme potom spolu strasit tie 2 tyzdne a cakat ako dopadneme 😉 😀
ahojte babuľky 🙂 🙂 🙂
@noe moc moc budem držať palčey na KETko, určite bude pozitívne 😉
@evasbk to je úžasné ako ten čas letí, už si v 12.tt 😀 nejako som prehliadla že čakáte dvojky, to je super 😉 ak by si sa chcela pridať máme s dvojtehuľkami súkromnú dvojičkovskú témičku... je tam aj naša shandy 😉
@kefalinek gratulujem ku krásnemu HCGčku, je to úžasné 🙂
baby myslite,ze podľa toho Hcg to mozu byt dvojky??? vkladali sme dve embriá tak stále mi to behá po rozume 🙄
@noe ahojky 🙂 no tak momentalne nemam cas na to mysliet, kedze ma caka strasna skuska, ktoru neviem ci zvladnem.... este tie hormony co papam to mi tiez nepridava na klude tak ze som plna emocii a hlavne nervozity 🙄 ale snazim sa ukludnovat, zatial mi to nejde,ale hlavne je ze sa snazim 😎
@sunday1 dakujem za palceky budem potrebovat 🙂
@annamary27 dufajme, ze sa zadari ja tomu verim, alebo aspon dufam 🙂 a ty sa ako mas?
@wera No ahoj stratená 😀 😀 😀 Ako sa volá tá sukromná témička?? rada sa pridám aj k vám 😉
@noe to je super, že na to až tak nemyslíš. Pripomínaš mi mňa 😉 Dvojok som sa trochu zlakla, ale teraz by som to už nemenila 🙂 Celá rodina sa teší, ako mi budu pomáhat, svokra je na dochhodku a moja mama si už vybavuje na jul- august dovolenku 😀 😀 ked ich niekedy tak počuvam ako mi budu pomáhat, tak mám z nich strach 😀 😅 Obidve rodili naposledy pred 30 rokmi a su velmi mudre 😠 No ale nech je ako je, hlavne aby sme boli všetci zdraví .
@franina ahoj,nevedela som sa včera sem prihlásiť ani po niekolkých zmenách hesla,tak sa ozývam až dnes.
Ja sa mám celkom fajn,čakám na kopec výsledkov,papkám si liečiky od liečitela a materskú kašičku v mede,začala som chodiť na pilates,mala som nejaké problémy odspodu,ale canesten a čajovníkové výplachy mi pomohli.dnes som si robila taký obyč test z Tesca,lebo 7.1.som mala mať ms,ale asi kvoli tej mykoze mi mešká,ale nervy ako PMS mám už pár dní,tak uvidím kedy dorazí a možno nie 😀
Dobre ranko babule 🙂
@annamary27 A ako dopadol testík?
@wera ahoj stratena tehulka. Wow 20tt ten sa tam kde zobral? Ved to uz za chvilku budes mat bobacikov v naruci 😵
@annamary27
@kefalinek
@sunday1 dakujem dobre to padne, ze na mna myslite. No uvidime ci sa budeme tesit alebo ronit slzy. Teda vlastne slzy budu tak ci tak 😀 😀 😀
@evasbk to je mile. Ale lepsie ked sa babicky tesia, ako by si mala byt na vsetko sama. Ved ty si rozhodnes ci ti ich zoberu len pokocikovat, alebo budu aj prebalovat.... 😉 A tych dvoch bobacikov mas za odmenu, za to vsetko cim ste si presli. By si ma nahnevala, keby si sa netesila. 😀 Budes uzasna mamina a zvladnes obe 😉 A budes dostavat 2x tolko boztekov a objati.... 😉
@franina tak to je ta najlepsia strategia mat plno inych starosti a nejake KETko je len taka bokovka, aby sme toho nemali malo 😉 Kolko mate mrazacikov? a kolko idete vkladat? Ja zacinam byt z toho trochu nervozna, ci sa nam rozmrazia nasi dvaja.
@sunday1 bola len jedna čiarka,to mi asi mešká kvoli zoo,čo som prežila.
@annamary27 to ma mrzi a mozno je este zavcasu na testik ,ci ???
@kefalinek tak posledný sexík bol 1.1.11,potom prišlo zoo,ale ja som testla kvoli tomu,že chcem začať chodiť na pilates,stojí 40eur kurz a nechcem ho zacálovať,ked som náhodou v tom,ale musím tam isť,lebo začína dnes a je dobrý na chrbticu a to ja potrebujem. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@noe verím, že tie naše fazulky su odmena za to všetko 🙂 Ja sa teším a velmi, už si ani neviem predstavit, že by bolo jedno. stale sa s nimi rozpravam, večer ked idem spat, tak obidvom posielam boštek na dobru noc 🙂 Je pravda, že niekedy rozmýšlam, ako to budem zvládat, hlavne krmenie, umývanie.....ale teším sa na to 🙂
Teraz sa učím do školy, tak si poviem, že to na skuške zvládnem, ved teraz to učivo delím do 3 mozgov 😀 😀 tak mi hadam niečo našepkaju 😀 😀
@annamary27 fiha tak ty tak... mas plny program... a ake vysledky ta cakaju? a co ti liecitelka povedala?
@noe mrazacikov mame 5 a ideme si vkladat 2, tak dufam, ze sa podari, len keby tie stresy neboli praca, skola... 🙄
@franina čakám na výsledky zo štítnej žlazy,o zrážanlivosti a imuno testy.Liečitel mi povedal nech viac pijem,menej solím,videl problémy v štítnej žlaze,tráviace problémy pri paprike,uhorke.Dal mi liečiky na prírodnej báze. 😵
kuk babule 🙂 kde ste vsetky? 😉

@noe ahoj.aj ja drzim palce 🙂