icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

noe
17. jan 2011

@evasbk dakujem, budem verit 😉 ako skuska? Pomohli bobacikovia?

evasbk
17. jan 2011

@noe 🙂 ano pomohli 🙂 3 mozgy to musia zvladnut. kto ti robil ket?

noe
17. jan 2011

@evasbk to je vyhoda, si 3x mudrejsia 😀
Gatova, len ona bola na operacke. Ale chvilu pred tym odtial vychadzal Krajko. Robila aj mne aj pani po mne. Boli sme 2 na KET. Ani sa ma nikto nepytal, ze ci mam zelanie na doktora, len ked uz som lezala na stole, tak prisla ona. Tak som bola rada, lebo pred tyzdnom na sone som bola u nej.

evasbk
17. jan 2011

@noe Gatová má štastnu ruku 😉

noe
17. jan 2011

@evasbk uvidime. ET robil Gallo ale stala pri mne Gatova a vsetko mi vysvetlovala. Dnes tam bola len ona 😉

Uz mate aj nejake typy na mena? A ked sa bubacikovia narodia pojdes s manzelikom do Talianska ci on pride na dlhsie?

evasbk
17. jan 2011

@noe Tak mená ešte nemáme, mm hovorí len o dievčatkách, aj mená si vyberá, ale každu chvilu je to iné 😀 Dievčenských mien je viac ako chlapčenských. Isto budem chciet nejaku klasiku, ale ešte je zavčasu premyšlat.
No a s bývaním to ešte nemáme doriešené. zatial to vyzerá tak, že v apríli sa vrati, a ak si najde slušnu pracu, tak ostava tu a ak nie, tak pojdeme všetci tam. Manžel už nechce byt potom odlučený a ani ja.

nechsazadari
17. jan 2011

@noe - ahojky, veľké zúbky, silné sánky, aby sa bubáčikovia zahryzli a držalíííí 😉 😀 😵 😵 😵

noe
17. jan 2011

@evasbk 😀 vy to mate rozdelene naopak 😀 u nas bude pre chlapceka vyberat manzel a pre dievcatko ja. Ale mas pravdu aj ja mam pocit, ze tych chlapcenskych je menej.
Mas uzasneho manzelika. Tak to mam byt, rodinka pekne spolu. Tak budem drzat palce, nech to vyjde. U nas je to tak nejak podobne. Dokonca dnes mi drahy povedal, ze ak by sa podarili dvojicky, tak aspom ma dovod vratit sa domov a bude aj on na dovolenke 😀

noe
17. jan 2011

@nechsazadari dakujem moja. No a este velke pazuriky 😀

zlatanka30
17. jan 2011

@noe aj ja drzim palce 🙂 🙂 🙂 🙂

franina
17. jan 2011

@annamary27 jaaaaaaaaaj do frasa 😠 a tak dufam s tebou, ale este nic nie je stratene 😉

franina
17. jan 2011

@sunday1 no fajn, tak by som ich oboch asi zaskrtila aj toho uchyla aj toho debila debilneho sprosteho a urcite by som mu urobila dobru reklamu neboj 😀

franina
17. jan 2011

@sunday1 joj a dakujem za palceky, musite zajtra na mna mysliet 🙂

franina
17. jan 2011

@noe ahojky, no ano ja zacinam cakat od zajtra, ale tebe uz odneska drzim palceky .... musime sa navzajom podporovat 😵 😵 😵 😵 😵 😵
zajtra idem, troska mam taky strach, ale dufam 🙂

noe
17. jan 2011

@zlatanka30 dakujeeeeeeeeeeeeem 😉

@franina tak tvoji bobacikovia budu o den mladsi 😉 Zajtra budem na Teba mysliet, nech sa tak pekne rozmrazuju ako nasi a sup k mamicke 😉

franina
17. jan 2011

@noe nasa sestricka stale tak povie: odchadzate tehotna, tak Vas aj tak cakame ked pridete nabuduce 😵

noe
17. jan 2011

@franina to je mile.... mna naposledy doktorka vyprevadzala, ze uz som neoficialna tehulka 😀

yeliel
17. jan 2011

@noe
@franina baule silno silno drzim palceky 😉 🙂

yeliel
17. jan 2011

@kefalinek moje blahozelaaam to je krasa 2 babulky.. 🙂 🙂 🙂

sunday1
18. jan 2011

@noe Držím palce 🙂

yeliel
18. jan 2011

@sunday1 dobre ranko 🙂

sunday1
18. jan 2011

@yeliel Ahoj 🙂 Myslela som, že tu takto skoro ráno budem sama 😕

yeliel
18. jan 2011

@sunday1 no vidis to? a strasim tu aj ja 😀 😀 😀

sunday1
18. jan 2011

@yeliel Včera sa to tu konečne rozpísalo, nejak ma deprimuje, keď celý deň nikto nenapíše 😒 Je pravda, že sa konečne veci rozhýbali a začalo sa nové kolo stimuliek a KET 🙂

yeliel
18. jan 2011

@sunday1 nooo tak mala by si aj ty pouvazovat o dalsej stimulke ,,hmm 😉
Ale ty mozno budes tehu aj bez toho ,som zvedava co to zahadne spinenie 😉 bolo by suoer ak by prednison spravil svoje 🙂

yeliel
18. jan 2011

@sunday1 nooo tak mala by si aj ty pouvazovat o dalsej stimulke ,,hmm 😉
Ale ty mozno budes tehu aj bez toho ,som zvedava co to zahadne spinenie 😉 bolo by super ak by prednison spravil svoje 🙂

sunday1
18. jan 2011

@yeliel To som zvedavá aj ja. V sobotu som testla a nič, ale to bolo ešte moc skoro. Ešte skúsim testnúť zajtra ráno, to aby som vedela, či sa môžem v sobotu na plese rozšupnúť, ale asi z toho nič nebude, to by som si už všimla. Však možno vo februári 😀

yeliel
18. jan 2011

@sunday1 a kedy to mas dostat mrchu?

sunday1
18. jan 2011

@yeliel Až v nedeľu, ale podľa toho, čo som si vyhľadala na nete, tak implantačné špinenie je 6-12 dní po oplodnení, a to by znamenalo, že som podľa môjho kalendára musela otehotnieť ešte 2. januára. A to by už citlivý test mal ukázať, aspoň si myslím. Či?

yeliel
18. jan 2011

@sunday1 hmmm no neviem,ja si myslim ,ze predsa len ta citlivost toho testu nemusi byt tak vysoka ,takze sa radsej nerozsupuj na tom plese 😀 😀 😀