2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@evasbk to je vyhoda, si 3x mudrejsia 😀
Gatova, len ona bola na operacke. Ale chvilu pred tym odtial vychadzal Krajko. Robila aj mne aj pani po mne. Boli sme 2 na KET. Ani sa ma nikto nepytal, ze ci mam zelanie na doktora, len ked uz som lezala na stole, tak prisla ona. Tak som bola rada, lebo pred tyzdnom na sone som bola u nej.
@noe Tak mená ešte nemáme, mm hovorí len o dievčatkách, aj mená si vyberá, ale každu chvilu je to iné 😀 Dievčenských mien je viac ako chlapčenských. Isto budem chciet nejaku klasiku, ale ešte je zavčasu premyšlat.
No a s bývaním to ešte nemáme doriešené. zatial to vyzerá tak, že v apríli sa vrati, a ak si najde slušnu pracu, tak ostava tu a ak nie, tak pojdeme všetci tam. Manžel už nechce byt potom odlučený a ani ja.
@noe - ahojky, veľké zúbky, silné sánky, aby sa bubáčikovia zahryzli a držalíííí 😉 😀 😵 😵 😵
@evasbk 😀 vy to mate rozdelene naopak 😀 u nas bude pre chlapceka vyberat manzel a pre dievcatko ja. Ale mas pravdu aj ja mam pocit, ze tych chlapcenskych je menej.
Mas uzasneho manzelika. Tak to mam byt, rodinka pekne spolu. Tak budem drzat palce, nech to vyjde. U nas je to tak nejak podobne. Dokonca dnes mi drahy povedal, ze ak by sa podarili dvojicky, tak aspom ma dovod vratit sa domov a bude aj on na dovolenke 😀
@nechsazadari dakujem moja. No a este velke pazuriky 😀
@noe aj ja drzim palce 🙂 🙂 🙂 🙂
@annamary27 jaaaaaaaaaj do frasa 😠 a tak dufam s tebou, ale este nic nie je stratene 😉
@zlatanka30 dakujeeeeeeeeeeeeem 😉
@franina tak tvoji bobacikovia budu o den mladsi 😉 Zajtra budem na Teba mysliet, nech sa tak pekne rozmrazuju ako nasi a sup k mamicke 😉

@evasbk dakujem, budem verit 😉 ako skuska? Pomohli bobacikovia?