icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

sunday1
18. jan 2011

@yeliel 😀 😀 😀 Však uvidíme, neviem, či sa to bude dať 😀 😀 😀

yeliel
18. jan 2011

@sunday1 tak zabeni nech ti spravia hcg z krvicky 😉 inac tiez som mala take spinenie po stimulke okolo 12Dc tusim,take slabulinke .

noe
18. jan 2011

Krasne dobre ranko 😉
@yeliel
@sunday1 dakujem.... no uvidime ci vystrci aspom jeden bobacik pazurky. Ale su to uplne ine pocity ako pri ET. Vtedy som mala taku istotu, ze uz mame vyhrate. Teraz pri KET som sa tesila ked sa rozmrazili, tesim sa teraz ale sucasne mam aj obavy.

Takze len silno drzte pesticky a tehulky posielajte virusiky. Lebo ich aj s @franina potrebujeme 😵 😵 😵

sunday1
18. jan 2011

@yeliel Ja sa už ani neodvážim ísť na gyndu, však ma už asi budú mať za blázna 😀 Radšej si počkám, aj tak som skeptická. Pri 2. a 3. tehu som akosi vedela, že som v tom, teraz okrem tlaku a pichania v podbrušku necítim nič, tak si skôr myslím, že to špinenie súvisí s niečim iným. Inak toho nebolo veľa a bolo to len jeden večer, ale bolo to ružové, takže čerstvá krv 😒

sunday1
18. jan 2011

@noe Kašli na pocity, určite to dobre dopadne 😉 Ono to súvisí s tým, že si sa, žiaľ, na vlastnej koži presvedčila, že sa to nemusí podariť, tak sa na to podvedome pripravuješ, ale úplne zbytočne. Ja som na tom bola po 2.IVF rovnako. Bude to OK 😉

noe
18. jan 2011

@sunday1 veru mas pravdu, tehulky nas uz opustaju a my ostatne si to asi potrebovali predychat, dat si pauzu aj od kona. No ale bojujeme dalej 🙂 Zase temicka ozije 😉
Co je to prednison? Naco sa to uziva???

sunday1
18. jan 2011

@noe To sú hormóny, ktoré znižujú imunitu, a tým aj riziko, že telo začne bojovať proti mimi. Ale znamenajú dosť veľký zásah do organizmu, tak to lekári nepredpisujú, ak to nie je nevyhnutné.

yeliel
18. jan 2011

@sunday1 hmm ten tlak v podbrusku sa mi paci 😉 😀 😀 😀

sunday1
18. jan 2011

@yeliel Mne sa skôr zdá, že som buď prechladla, alebo ešte telu zašibáva z hormónov zo stimulky. Ale veľmi by som sa tešila, keby som sa mýlila 😀

yeliel
18. jan 2011

@noe neboj zahryzkaju sa urciteeeee 🙂
@sunday1 baby a kto tu bude somnou bojovat ked pojdem do stimulky niekedy koncom marca? 😕 ☹

annamary27
18. jan 2011

@yeliel
@sunday1
@noe ahojte kočky,pozdravujem vás z roboty.robím objednávky a popritom obsluhujem ludí,jaj kolko je teraz chorých nakapatých ludí 😒 držím každej palčeky a myslím na Vás 😀 😀 😀 😀 😀

kefalinek
18. jan 2011

@noe neboj zachvilku sa k nam pridas 😀

sunday1
18. jan 2011

@yeliel Neboj, ja tu budem tak či onak. Ale radšej by som tak 😀 😀 😀
@annamary27 Ahoj 🙂 Hlavne sa nenakaz 😉

annamary27
18. jan 2011

@sunday1 poctivo vetrám po návšteve takýchto bacilonosičov,doma sa dopujem Immun Activom od Walmarku už celú zimu ,plus probiotikami 😀 😀 😀 😀 Dnes sa chystám zas nechať majland v lekárni,lebo aj Femibion sa mi míňa.

sunday1
18. jan 2011

@annamary27 Femibion si objednaj cez net, ušetríš 2 eurá na balení, čo je už dosť. Ja to tak robím už 3. rok a ušetrila som kopec peňazí. Je pravda, že musíš urobiť väčšiu objednávku, ale aspoň máš na pár mesiacov pokoj. Ja tak objednávam všetko, čo je bez receptu 😉

yeliel
18. jan 2011

@sunday1
@annamary27 baby mna trafi,,dosli mi vysledky a ten bacil je rezistentny aj na tie druhe ATB co berim,,to mi akoze daju zas 3ATB za sebou? 😝 ☹

nechsazadari
18. jan 2011

Ahojte kočky, tak si idem po prvý raz trúfnuť a posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
a špeci pre @noe a @franinu : TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
musím posielať tak viac, keď mám v brušku jedného človiečika a vám to treba pre dvojky 😉 😀
Tfuj, tfuj, tfuj nech 100 % zaberú! Užívajte poctivo, mne vírusíky od @janemari zabrali skvelo 😝

kefalinek
18. jan 2011

@annamary27 tak tak len sa liec ja chodim pre istotu s malou kazdy den von aspon na chvilku a musim si zaklopat bude mat 3 roky a este nemala antibiotika ,tak dufam, ze nam to vydrzi ..
@yeliel to ma mrzi

sunday1
18. jan 2011

@yeliel To snáď nie 😠 Určite Ti dajú tretie. A už aspoň vedia, ktoré zaberú?

yeliel
18. jan 2011

@sunday1 jo vedia,je to vo vysledkoch..

sunday1
18. jan 2011

@yeliel Tak aspoň to 😉

franina
18. jan 2011

tak ze holky uz mam pri sebe moje male bublinky .... tehulky posielajte virusiky 😵
vlozili 2, mali sme 5 zmrazenych, ale prezili len 2 😔 tie nam vlozili a teraz uz len dufat a cakat 😵

franina
18. jan 2011

@nechsazadari dakujeme pekne si to rozdelime s noe 🙂

annamary27
18. jan 2011

@franina držím palce 😵 😵 😵 😵

kefalinek
18. jan 2011

@franina tak ti posielam virusiky take trosku nesmele ale pre dvoch 😀 😀 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

janemari
18. jan 2011

@nechsazadari dakujem za pochvalu.
Trocha vas zanedbavam,kedze som zase v nemocnici a snazim sa krpanu prehovorit,ze ma este cas.Tak pre vas TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

franina
18. jan 2011

@annamary27 dakujem :-*

dneska len tak lezim nic nerobim, troska sa ucim, ale som nejaka unavena, to je asi psychika, ze som taka unavena, treba sa mi aj uciiiiiiiiiiiit 😠

@janemari @kefalinek dakujem za virusiky 😉 a janemari drzkajte sa 🙂

janemari
18. jan 2011

@franina dakujem snazim sa 😎

wera
18. jan 2011

@noe budem mooooc držať palčeky aby sa drobčekovia pekne chytili 🙂 🙂 🙂

wera
18. jan 2011

@janemari čítam že si v nemocke, tak držím palčeky aby ste obidve boli v poriadku a neboj princeznička ešte určite počká 🙂