icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

wera
18. jan 2011

pozdravujem aj ostatné babuľky, dúfam že sa máte dobre a darí sa Vám 🙂 🙂 🙂

janemari
18. jan 2011

@wera a ako sa mate vy?

wera
18. jan 2011

@janemari my sa máme teraz docela dobre, našťastie teraz mám dobré obdobie bez nejakých problémov tak sa z toho veľmi teším...
a prečo ste vlastne v nemocke? držkajte sa 🙂

noe
18. jan 2011

@sunday1 dakujem za vysvetlenie a to som si myslela, ze ake svinstvo je stimulka a to moze byt este vacsie 🙄 brrrrrrrrrrr 🙄

@yeliel ja sa hlasim 😉 ak to teraz bobacikovia zabalia, tak si zaciatkom februara davame ziadost a bude to vychadzat na marec. Tak mozno budeme v tom spolu. I ked pravdupovediac, radsej by som ti posielala virusiky 😵

@annamary27 ty si taka usilovna.....aj ja ale v posteli 😀 ja som asi chytila od wery nejaky virus. Lebo kazdy den si po obede na dobre 3 hodky pospim 😀

@nechsazadari dakujem za viiiiiiiiiirusiky 🙂 nakrmim bobacikov 😀 o 2 tyzdne poviem ci chutili 😀

@franina ahojky. Blahozelam k rozmrazeniu. Aspom, ze mas 2 krasnych u seba a teraz uz len silne pazuriky a velke zubky 😉 Cakaju nas krasne 2 tyzdne 😵 😵 😵

@janemari juj..... malicka ma este cas. Riadne jej dohovor aj za nas 😲 este je zima, nech sa neponahla. Povedz jej, ze budeme oslavovat narodeniny spolu a tie budu 21.4. takze ma este cas. 😉 myslim na vas, nech Laurinka poslucha 🙂

@wera dakujem organizovna skupinka 🙂 tesim sa, ze sa mate konecne fajn a uz si uzivas brusko 😵 😵 😵

noe
18. jan 2011

@wera a este neviete pohlavie? Ani jeden drobcek sa neukazal?

wera
18. jan 2011

@noe este netusime, na klasickej poradni mi doki robi iba taky rychly ultrazvuk...v piatok ale ideme na morfologicky ultrazvuk tak pevne verim ze nam drobcekovia ukazu prekvapenie medzi nozkami aby sme vedeli aku farbu nakupovat 🙂

noe
18. jan 2011

@wera tak sa budeme v piatok tesit na dobre spravicky 😵

wera
19. jan 2011

@noe urcite sa dobehnem pochvalit ak sa drobcekovia budu chciet ukazat a roztiahnut nozky...juj ja som taka zvedava 🙂

yeliel
19. jan 2011

bre ranko babule 🙂

franina
19. jan 2011

@noe ahojky... a co take robis doma? lezis a tak? ja tiez len tak lezim a nic nerobim... akurat sa ucim, ale nic namahave 🙂

nechsazadari
19. jan 2011

@janemari - moja želám veľa zdravíčka a pohody pre teba aj Laurinku. Skús (ak to už neskúsaš) čítať rozprávky, spievať uspávanky, nech si urobí pohodlíčko a rastie u maminky. Posielam veľa pozitívnej energie, držte sa! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

franina
19. jan 2011

@noe a budeme testovat skor ako mame? myslim skor ako vyckavat na 14 dni? 😅

noe
19. jan 2011

@wera no to by sme prosili 😉 aj ja som zvedava, co sa v tvojom brusko schovava 🙂

@franina ahojky.... no rano sa mi nechce vstavat, ale kocur ma uz o 8.00 budi, niekedy skor. Tak sa natahujeme, ze ci sa este spi alebo uz vstanem a dam mu jest 😀
No a dnes odchadzal brat, ktory je tu na par dni pomedzi skusky. Tak sme boli pomalicky spravit este maly nakup. Aby som to nemusela vlacit sama. No a uz len vylozim nohy a dnes uz len odpocivam. Nejako ma zacina boliet lavy vajecnik. tak dufam, ze to nic zle nieje.
Neviem ci idem testovat. Mne Utrogestan brzdi cervenu, takze ju dostanem az ked ho vysadim. No spinit zacnem,. Takze vtedy viem, ze to dobre nieje. Ale aj tak si spravim najneskor test v nedelu pred tym ako pojdem v pondelok na krv. Nech to trosku predycham.

Ake lieky beries?

franina
19. jan 2011

@noe mna caka zajtra strasna skuska tak sa drvim 🙄 aj ja beriem utrogestan a este estrimax... a kedy mas ist na krvicku uz tento pondelok? 😕
a ako u vas prebiehal cely vklad? ja som prisla na 10 :30 urobili vklad a 15 minut som si polezala a potom som isla domov.

noe
19. jan 2011

@franina tak do drzim vsetky palceky, nech to dobre dopadne.
Ten estrimax si brala od 1dc? Ak ano tak to je asi nieco take ako elthinylestradiol co beriem ja. Samozrejme utros a dr. mi dala este duphaston 2x1. To ma zaujimalo, ze ci ho mas aj ty.
U nas presne to iste. Dokonca uz ten vklad ani necitim 😀 Pri prvej inseminacii ma ten vklad spermii velmi bolel aj som si poplakala. Teraz keby mi Dr. nepovedala, ze uz su embryjka dnu, tak ani by som necitila 😀

franina
19. jan 2011

@noe no tie palceky budem potrebovat, lebo mam pocit ze nic neviem ☹ ten estrimax som brala hned od 1dc.
predtym som mala aj duphaston ale nechapem preco mi teraz nedal 😨
aj mna to bolelo vlastne to bolo take neprijemne, neprijemny pocit 😒

noe
19. jan 2011

@franina skopirovala som ti spravu, ktoru pred par dnami dala Evka:
" Teraz sa učím do školy, tak si poviem, že to na skuške zvládnem, ved teraz to učivo delím do 3 mozgov tak mi hadam niečo našepkaju " 😀 😀 😀

Tak zajtra na to niesi sama, uz ste traja 😉
Inak mam uzasneho manzelika. Ak by sa nam to podarilo, tak on sa na tie dvojicky tesi viac ako ja 😵 😵 😵 Normalne mam pocit, ze bude sklamany ak bude len jedeno 😀

Este mam bambulky jednu novinku 🙂 vcera rano som sa stala tetou. Manzelovmu bratovi sa narodil Samuel. Je krasny, cely do manzelovej rodiny. No svagrina s nami moc nekomunikuje, tak dufam,ze sa to zlepsi a malickeho si trosku aj uzijeme 🙂

franina
19. jan 2011

@noe dakujem kraaaaaaaaasne za povzbudenie, super dobre to padlo 😵 😵 😵
a inak moj manzel tiez je taky isty ako tvoj uplne sa tesi dvojickam, on by ani nedbal keby sme mali trojicky 😅

a gratulujem ze si tetaaaaaa 😵

janemari
19. jan 2011

@nechsazadari dakujem 🙂

noe
19. jan 2011

@franina 😵 😵 😵 rado sa stalo 😵 😵 😵
No trojicky su trochu dost, to by sme museli kupovat aj maly autobus 😀 A neviem ci by som si trufla???

@janemari ahojky ako sa ma Laurinka?

janemari
19. jan 2011

@noe no pyta sa von,ale dnes ma prepustili a povedali,ze sa mam snazit este 2-3 tyzdne neporodit.Len nneviem ako ju presvedcit ,aby tam zostala 😖

noe
19. jan 2011

@janemari uf.... to kde je taka nemocnica? mas sa snazit neporodit? To je od nich mile, mi pride ich pristup trochu nezodpovedny, obzvlast, ked si len v 27tt 😖 😖 😖
Moja drz sa este ako kinderko 🙂 moc na vas myslim a drzim palce 😲

yeliel
20. jan 2011

dobre rano babule 🙂 😉

janemari
20. jan 2011

@noe neurobia ani oni viac.Mam lieky,keby sa to zhorsilo pojdem na spat zase na infuzie.Ale jednoducho ked sa babo rozhodne narodit neurobia ani oni nic.Mozu ma max.previez do nemocnice kde su 100% vybaveny na taketo porody a na osetrenie takychto malickych deti.

nechsazadari
20. jan 2011

Ahojte All! 😎
@noe - blahoželám k synovčekovi a držím palce a všetko možné, aby mu pribudli bratranci, sestreničky, alebo ich kombinácia v toto kalendárnom roku- nech sa môžu spolu pekne hrať 😉 A ten citlivý, až boľavý vaječník je normálka, z toho si nič nerob! Mne lekár v 8 týždni povedal, že ich mám ešte prestimulované a verím, že aj liečiky ku KET spravia svoje.
@janemari - a koľko maličká váži? Ja viem, že máš určite naštudované, ale v mojej knižke píšu, že ak by sa dieťatko narodilo v 28 týždni, bol by to síce ťažký boj, ale so šťastným koncom! 🙂 Ona isto len tak straší a ešte u teba riadne pobudne!!
@franina - no ako, zabrali všetky mozgy a mozočky? 🙂

janemari
20. jan 2011

@nechsazadari mala mala vahu pri poslednej kontrole 850g 😔

sunday1
20. jan 2011

@janemari Je to múdra baba, určite ešte pár týždňov vydrží 😉 Inak je tu niekde téma Extrémni nedonosenci (alebo nejak podobne) a tam majú baby zdravé detičky, ktoré sa narodili s váhou pod 1kg, tak nebuď z toho smutná, aj keď je prirodzené, že sa bojíš. Vyzerá to tak, že sa Ťa malá nemôže dočkať 😉

sunday1
20. jan 2011

@yeliel Ahoj 🙂 Čo máš nové?

franina
20. jan 2011

@noe no neviem ci by som si trufla tiez na trojicky, to uz ako maly blazninec

@nechsazadari a holky SKUSKA urobenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kefalinek
20. jan 2011

ja si vas tu pomalicky citam ,vcera som bola na kontrole u svojho dokiho a ten mi kazal pit 5l vody denne ,kvoli ten mojej vode v bruchu vraj sa to lepsie rozpusti 😀
povedal, že tie moje machulky podrastly minule mali 8 a 8,8 mm a teraz uz maju 16,8 a15,4 pondelok dalsia kontrola kvoli tej vode a primar povedal, ked mi robil sono, ze som isto z helliosu martin, ze od tial maju vela pripadov s miernym OHHS,tak bol trochu namrzeni, no tak mi zase budeme cakat do pondelka ,co a ako. 😖

@franina gratulujeeeeeem
@janemari neboj zvladnete to
@noe ako akosi som prehliadla kedy ides na krvicku?
@yeliel ako sa mame??