icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

nechsazadari
22. jan 2011

@noe, @franina - 😀 😀 ba veru, že chodia do CAR -ov ľudia hoci akej farby pleti a národnosti, môžem tiež dosvedčiť 😝 Hoci z BA. Mňa by na takej situácii najviac mrzelo, že nie je moje, tá farba...to už by bolo menej podstatné.
Prsia ma boleli ako zdivené, ale to pri oboch pokusoch. Veď viete, nie len každá žena, ale aj každé tehu je iné.
A k tej váhe. Vždy som bola taká podvýživa. S mm sme sa zoznámili cez net a keď som 1x posielala foto, tak som s mojou poslala foto ženskej s podobným účesom, nahou a asi 250 kg. A drahému som napísala, že tak budem vyzerať hneď po svadbe. Poviem "áno" a buch kilá naskočia 😀 😀 😀 😀 😀 Riskol to 😝 Ale teraz sa zo dňa na deň presúvam do miest na váhe, ktoré boli zatiaľ nedotknuté. MM to zvláda, zdá sa, lepšie ako ja 🙂

wera
22. jan 2011

@nechsazadari tak mali by si byť istý na 100%... videli sme ich pekne odspodu obidvoch 😀

@noe nie si náročná... 😉 dvojky sa v posledej dobe pekne rozbiehajú 😀 budem držať palčeky aby sa aj Vám zadarilo a hneď dve naraz 😉

franina
22. jan 2011

Holky inak som po skuske a mam Bcko 😵 😵 😵 😵 😵

@nechsazadari no bola by to sranda mat cierne babatko, ked mm ma blond a zelene oci, sice ja mam cierne vlasy aj oci.... tak ze 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a kedy ta zacali boliet prsia, asi sa na to uz napamatas nie? mam blbe otazky ja viem, asi by som mala zacat zehlit 😅 😅 😅 😅

nechsazadari
22. jan 2011

@wera - to muselo byť radosti, keď si to videla 🙂 🙂 🙂 🙂 Už si predstavujem, aké to bude, až zistíme my, čo čakáme 😵
@franina - blahoželám k skúške! To je vlastne 1 mínus. Mnooo, buď si dobrá hlavičková tlačenka, alebó... 😀 A koľko rokov máš ešte pred sebou v škole? S tými prsiami si to bohvie ako fakt nepamätám, ale obávam sa, že to bolo vždy ešte pred transférom. Nadopovaná hormónmi...

franina
22. jan 2011

@nechsazadari aaaaaaaaa nie som ja dobra hlavickova tlacenka a hlavne pri ustnom som otrasna zabudnem aj to ako sa volam 😅 no teraz som III. rocniku, caka ma Bc. a potom este 2... 😅 ked... 😅
tak ze s tymi prsiami mala noe pravdu..... troska ma niekedy pobolieva brusko, ale len na par sekund, potom krize, a take vpichi v bruchu, ale to si uz aj namyslam mozno....
dneska som si poplakala pri pesnicke, lebo som si spomenula, ze sme to pocuvali doma ked som bola mala 😅 ach tie hormony.... 😕

janemari
22. jan 2011

@noe to je nic,prve sedenie bolo teraz ked som lezala v nemocnic a dnes mi napisal,ze sa vyhovaram na svoj zdrav.stav 😠 no nezabila si ho?Hrozi mi predcasny porod a ja sa vyhovaram na zdravie 😠 😠 😠

annamary27
22. jan 2011

@noe ahojček,ja som sa dnes doobeda zvrtala v kuchyni a potom sme boli po návštevách pozrieť 8mesačnú Zoe a 13mesačnú Nelinku našich kamarátov ,vrátila som sa o osmej.Bol to pekný deň. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

noe
22. jan 2011

@franina ahoj tak ty si tehulka, tvoji bobacikovia uz pracuju a robia jednu skusku za druhou 😵
Nic neposielaj, niesom rasista ale lenivych nemusim. Ale babatko v krabici by som prijala 😉

noe
22. jan 2011

@nechsazadari to je mile s tou foto. Inak aj my sme net - laska 😀

@janemari tak ja nemam slov.... moja to bol taky aj nazaciatku? ako si s nim vobec mohla fungovat??? 😠 😠 😠

@annamary27 ahoj ja som bola v kine na tu ZAMENU 🙂 no neviem ci som narocna, ale cakala som trosku viac. Bolo to fajn, ale 2x sa to pozerat neda 😀

noe
22. jan 2011

@wera 😉 co sa stalo s Emily a Gretkou??? A Filipkom? ste babatka premenovali 🙂

annamary27
22. jan 2011

@wera ahoj,máš pekný status,to je krása,že čakáte bábätká pekne do páru,gratulujem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

franina
22. jan 2011

@noe tak dufam, ze mi pomohli moje krasne bublinky 😵 no a aky bol film????

wera
22. jan 2011

@noe chi vyzerá že sme ich premenovali, aby mali obidvaja pekne meninky v slovenskom kalendári, aby nebolo jedno babo ochudobnené... 🙂 a aj sa mená pekne k sebe hodia, ale tak ešte sa môžu zmeniť... 🙂

dobrú nôcku prajem 🙂

wera
22. jan 2011

@annamary27 ďakujeme 🙂 🙂 🙂

noe
22. jan 2011

@franina urcite pomohli 😉
Ako som pisala, cakala som trosku viac. Trochu viac realne, skutocne. Bola to taka rozpravka 😉 raz pozriet a staci.

@wera krasne maju pracovne mena 🙂 pekne sa o nich staraj, nech rastu do krasy 🤐 dobru nocku, odpocivajte 😵

noe
22. jan 2011

to co som dala za smailika??? 🤐 jasne, ze mal byt iny 🙂 🙂 🙂 😵 😵 😵

nechsazadari
23. jan 2011

@franina - za školou mi síce je ľúto, ale za skúškami...eééé. No ,keď si v 3. ročníku, tak si už ďaleko na vzdávanie a ešte to vyzerá byť dosť náročné na dobojovanie. Čiže ako poznám život- určite si tehotná, aby to bolo pestrejšie 😉 😀 😀 😀
To pichanie v maternici mám doteraz, minule ma tak pichlo v noci, že som zobudila drahého. 😝
@noe - vďaka za zhodnotenie filmu, aspoň som ho vylúčila. Teraz rozmýšľam nad Turistom s Johny Deppom a Angelinou Jolie - ak by to bolo o ničom, aspoň sa budeme mať obaja na koho pozerať 😀
Takže aj vy sa poznáte cez net, tiež Azet? To bolo veľmi pekné obdobie, to písanie 😵 😵 😵
@annamary27 - tak si sa bola potešiť s drobcami? Pre mňa je to niekedy nebezpečná antikoncepcia. Ešteže človek žije v tom, že práve to jeho dieťa bude úúplne iné a úžasné 😝 😀 😀

kefalinek
23. jan 2011

ahojte babenky ,zelam krasnu nedelu 🙂

franina
23. jan 2011

@noe tak ze film nic moc 😒 ale tak aspon si nebola doma... 🙂 tak a teraz ja na aky film pojdem 😒

@nechsazadari skola je fajn, ale ako hovoris skusky eeee. Máš pravdu, môj život bol vždy pestrý tak to aby som sa v skole nenudila a ani doma tak budem tehotna.... 😅

Holky dakujem Vam za podporu a pozitivne myslenie 🙂

franina
23. jan 2011

@kefalinek dakujem aj tebe peknu nedelu, vlastne Vam 😵

kefalinek
23. jan 2011

@franina kde ty teraz studujes ?

noe
23. jan 2011

kraasnu nedelu 🙂

@nechsazadari
@franina ale bambule... to som nechcela. Kludne chodte. Len je to taka sladka pohodovka, kde vam bude od zaciatku jasne ako to skonci. Ale Jennifer je fajn, tada ja ju ako herecku mozem 🙂 A co sa mi velmi pacilo, tak mala min. make -upu a posobila tak bezne. Vobec nie ako kraska s botoxom. Jednoducho ako bezna zena, tak mi to zdvihlo sebavedomie, ze nieje medzi nami az taky velky rozdiel aspom co sa vyzoru tyka 😀 😀 😀

@nechsazadari jasne AZET 😀 😀 😀 no prve 3 mesiace sme si len denodenne pisali a bolo mi uz aj trochu cudne, ze sa nestretneme, ked je z BB. No a potom po takmer 3 mesiacoch, ked uz sme boli obaja namotani, z neho vyliezlo, ze zije v Belgicku. No aj tak sme to skusili a uz na druhom rande som vedela, ze je ten pravy a dialku nejako zvladneme 🙂 Ale to pismenkovanie mi chyba a potom 4 hodinove telefonaty a tie romanticke SMS mam stale ulozene 😀
Myslim, ze keby som o nas natocila film, tak by bol lepsi ako ZAMENA. akcnejsi 😀 😀 😀

franina
23. jan 2011

@kefalinek studujem v Kosiciach na VSzdravotníctva a sociálnej práce, zatial 😅

franina
23. jan 2011

@noe aj ja mam rada Jennifer podla mna je fajn 🙂 ja este nemam obed prichystany teraz som prisla z kostolika 🙂 tak budeme papat neskor 🙂

noe
23. jan 2011

@franina mna pozvali svokrovci, tak utekam, lebo uz meskam 🙂

annamary27
23. jan 2011

@nechsazadari ahoj,včerajšia návšteva deťúreniec bola fajn.poslúchali,aj ked Zoe začala pri našom príchode trošku plačkať,lebo nás dávno nevidela,tak sa mm začal odťahovať,že jaj len neplač,ale potom už v púohode sedela a strúhala také zlaté grimasy,jak malé káčatko.Vraj sa vie hodiny zahrať s vysačkami na veciach.
Tá väčšia Nelinka u druhej známej,tá už behala,ešte ju tak ťahalo do bokov,ale už chodila,s tou sa dalo všelijak jašiť,narobila som kopu záberov,mm si ju dal aj na kolená a dával jej čajík,normálne sám od seba až som sa divila.Ale ked prišla reč u oboch na kakanie a ,že niekedy sú od predu až po chrbát,tak mu stačilo 😝 😝
Jaj aká som prežraťtá,do zajtra asi nedám nič do pusy.
Svokra mi spestrila odchod na výročný obedík ešte návštevou na pohotovosti.
Od štvrtka je chorá,k lekárovi nešla,šak na čo a dnes od rána tak kašle,že už nevládala a ked ju mm šiel kuknuť tak sa pýtala na pohotovosť.Dostala trojo receptov po 2lieky za 20eury a bolo.Antibiotikum,na kašel,na hrdlo,do nosa,probiotikum,liek na roztiahnutie dých.ciest.Doniesli sme ju domov a šli sme na ten obedík pri príležitosti prvého výročia.
Dala som si kozí syr grilovaný zo šalátom,telacie medajlonky so šalviou,cukinou a jemným pyré a nakoniec tvarohové gulky plnené nugátom.všetko bolo super chutné. 😀 😀 😀 😀
Po príchode domov som si lahla a teraz sa nejak preberám,aby som mohla isť žehliť,ale brucho mám furt jak balón. 😵 😵 😵 😵 😵

franina
23. jan 2011

@annamary27 kde sa to do teba vsetko voslo, vsak si ako konarik tenky, vlastne haluzka 😀 vsak uz len pocut kolko si spapala uz som plna 😵 😵 😵 😀

annamary27
23. jan 2011

@franina dakujem za kompliment,ale konárik tenký neváži 74kíl,síce mám 173cm,ale už je tých kíl na mne moc. 😵

nechsazadari
24. jan 2011

Jéjda baby, včera som vám odpísala a nenaskočilo to! 😠 Skúsim sa trošku opakovať...
@annamary27 - Ešte raz blahoželám k 1.výročiu! Nech je vám spolu čím ďalej, tým krajšie a nech sa vám čo najskôr splní po čom najviac túžite !!! Ten obedík vyzeral...mňááám. My sme mali včera sviečkovú a ručička na váhe našla nové teritórium...
@noe - no nebola to novodobá romantika? Tiež sme si písali 3 mesiace, ale u nás to bola skôr manželova nesmelosť než vzdialenosť. Ale potom sa chalan rozbehol 😝 😀 😀 Dnes ideme do kina na
Turistu-teším. Uviím, koľko krát počas filmu pôjdem na wc 😉

A dávku vírusíkov do nového týždňa: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

annamary27
24. jan 2011

@nechsazadari po včerajšej pohotovosti a prekašlanej noci som dnes ostala doma strážiť svokru,ak by sa jej priťažilo.V noci som bola furt v strehu,bud z toho,že furt kašle alebo z toho,že už nekašle.Doniesla som jej ešte aj sirup Stodal a prieduškový čaj,hovorila,že ked vyzdravie nechce čaj vidieť aspon rok.Teraz trochu prestala kašlať a zaspala ,asi už od únavy.
Ja som medzitým navarila polievku,prevliekla prádlo,dala prať dve várky,utrela prach,umyla pivnicu,pozametala a umyla som vonkajšiu zadnú verandu,no proste som makala jak fretka,ked už som doma. 😀 😀 😀 😀 večer sa teším na pilates 😎 😎 😎 aspon tam si oddýchnem 😵