icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

evasbk
5. aug 2010

Ahojte babenky. Dnes mi volali zo car, že 20tého nemusím chodit na konzultaciu, lebo mi všetko pošlu poštou...protokol a aj recepty na lieky... No to je sice pekné od car, že mi chcu ušetrit cestu, ale ja mam teraz z toho chaos.....Dufam že sa na to rozpamätám po roku.....

annamary27
6. aug 2010

@evasbk to je ,ale službička,a kam to chodíš?

annamary27
6. aug 2010

Pekné upršané ránko prajem,u nás teraz aj popri lejaku hrmí a poriadne sa zatiahlo.Pripomína mi to moje čakanie po prvom ET,kedy som ležala práve počas tých povodňových dní.Jaj len nech zajtra je krajšie,ked máme ísť na svadbu. 😒

wera
6. aug 2010

dobré ránko babulky 🙂 🙂 🙂 joj dnes je vonku úplne krásne, zbožňujem takéto pochmúrne počasie 😝

@evasbk teeeda to chodíš prosím Ťa do akého CARu že máš taktéko VIP služby? 😉 a nebojkaj na všetko sa veľmi dobre rozpomenieš 🙂 čím budete stimulkovať?

@annamary27 ahoj 🙂 ako sa cítiš? zabrali Ti už antibiotiká? a neboj zajtra som pozerala predpoveď a má byť už krajšie 🙂

inak babulky ja som dnes dostala MS...teda konečne... volala som do centra že kedy mám prísť na krv (keďže mi doki kázala prísť na 2DC) a oni že nech prídem na 4DC čo je v pondelok ale ja potrebujem zajtra začať brať tú potvoru antikoncepciu a doki mi povedala že ju môžem až po odbere krvy tak som z toho jeleň, v centre povedali že mi to prezistia a zavolajú tak som zvedavá 🙂

annamary27
6. aug 2010

@wera tak ráno mám vždy pocit,že je to lepšie ,ale potom sa parádne rozkašlem až sa idem dogrcať.Tie silnejšie antibiotiká som začala brať len včera,takže dnes druhá tabletka a furt mám mierne zvýšenú teplotu 37,2,37,1,37,3.Mám ich do utorka.Volala som kolegyni,že v pondelok nastupim do práce aj keby mali traktory padať,budem celý týžden sama,tak aspon nebudem mať čas myslieť na chorobu ak ma zákazníci pekne vyzvŕtajú.

shandy
6. aug 2010

ahojte dievcence 🙂 🙂
veru veru, ja som rano fest zmokla, lebo som bola drahemu na poste vyzdvihnut zasielku. tak som sa hned rano nastartovala,este teraz mam mokre gate 😀 😀
@wera gratulujem k MS, huraaa ze uz prisla milostpani. ja cakam az od pondelkia mrchanu....
inak kocka co bola so mnou na prvom OPU, uz je tehulka, hned z dalsieho IVF 😵 😵
@annamary27 tak ona ta zvysena teplota sa ta moze este chvilu drzat. ja som mala bezne zvysenu este tyzden po...
pekny den 😵

annamary27
6. aug 2010

@shandy už som si povedal,že si ju ani nebudem merať,mala som 37.2 aj ked som si hodinku predtým dala paralen.

wera
6. aug 2010

@annamary27 jooooj to musíš ísť v pondelok do práce? tak dovtedy snáď antibiotiká zaberú a budeš v pohode 🙂

@shandy jej to je povzbudzujúca správa 🙂 tak snáď aj my všetky budeme následovať príklad kamošky tehuľky 😀 ...no som rada že mi MS už prišla, už som mala riadne návaly tepla a bolo mi dosť zle... 😒

annamary27
6. aug 2010

ani nie,že musím ísť do práce,ale by som mala ísť.Lebo ide na dovolenku moja kolegyna a potom sa mi rozbehne kolotoč s inventúrou a napokon s druhým ivf,takže nemôžem veľa vymeškať,ked chcem byť počas ivf na PNke.

shandy
6. aug 2010

@annamary27 presne tak, to nema vyznam ju merat, je to normalka...zbytocne sa tym budes stresovat...
@wera tak aj ja verim a dufam, ze ju budeme nasledovat 🙂 . skor ci neskor ale raz urcite 😀 😀 😝

annamary27
6. aug 2010

svokra je do štvrtka z domu - myši majú hody 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😵 😵 😵 😵 😵 😵

wera
6. aug 2010

@annamary27 jooooj to je radosti, to verím 🙂 🙂 🙂

annamary27
6. aug 2010

@wera raz za čas je dobré gazdovať samej. 😀 😀 😀 a byť len s mužíčkom 😎 😎 😎

wera
6. aug 2010

@annamary27 no mne tieto radostné chvíľe skončili keď sa svokra vrátila z nemocnice... ale tak už snáď len pár dní nám delí od presťahovania do nášho bytíku 🙂 🙂 🙂 si to domka s mužíkom poriadne užite a oddýchnite si 😉

annamary27
6. aug 2010

@wera u nás si pred pár rokmi svokra zlomila nohu v členku a mala som ju doma 3mesiace pripútanú na lôžku.Takže celá domácnosť,obrovská záhrada bola na mne a ešte v tom čase aj moji rodičia a aj sestra odišli na dovolenky,tak som musela chodiť ešte spávať aj na ich dom sama,lebo tam majú 2psíkov.Takže porpi robote to bola poriadna makačka.Ked si zlomila nohu,tak den predtým som začala na internete hladať dovolenky a ona mi na druhý den volá,že pod ma čakať do nemocnice vezie ma sanitka,tak som v tom roku dodovolenkovala.

shandy
6. aug 2010

dievcence, to ja by som s mojimi svokrovcami veru dlho nevydrzala, asi by ma... 😀 😀 😀
inak sa s vami lucim, lebo zajtra ideme na 4-dnovu dovcu, tak sa vidime v stredu 😵
annamary sa pekne liec, nech si dovtedy fit a ostatne babulky tiez sa dajte pekne do poriadku, nech sa zacnu stimulky a KET-iki. pekny vikend 😵

wera
6. aug 2010

@annamary27 a jeeeeje teda to si nemala nič moc... tak treba si to teraz vynahradiť a poriadne si oddýchnuť 🙂

@shandy zlatko tak si na dovči poriadne oddýchni, aby si bola pripravená a plná síl do nového boja 🙂

evasbk
6. aug 2010

Tak dnes mi to všetko pekne prišlo z Heliosu , len recept na proveru a diphereline má platnost 7 dní a ja v nedelu odchádzam na dovolenku , takže neviem čo mám robit. Volala som do car ale už tam asi nikto nie je ... 😠 Dufam, že to nebude problém ked to budem chciet aj neskor vybrat...Inač ked som videla tu tabulku z rozpisom veru som si hned spomenula čo ma čaká, no ak znáhodou si nebudem v niečom istá, tak predsa mám vas, no nie????Ok baby majte sa tu krasne a po dovolenku sa ozvem, dnes a zajtra už nebudem mat prístup k pc, pa pa 😉

annamary27
6. aug 2010

@evasbk a dali ti na recepty aj dátum?a teraz si to nevieš zaniesť do nejakej lekárne?

evasbk
6. aug 2010

dnes to už nestíham, ale datum na recepte mám 9.8, tak do dam segre a ona to zanese mojmu obvodnému no a on má známeho lekarnika, tak mi ich vyberie tam. Nechcem si ich vyberat u nas, žijem totiž v obci a aj ked je to dost velka obec aj tak sa tu pozná každý s každým , a ešte k tomu tam robí naša suseda....

annamary27
6. aug 2010

@evasbk tak to ja fakt lepšie vybrať inde,ked nechceš,aby sa zbytočne šírili reči 🤐

monicka7299
7. aug 2010

...práve sme dojedli vyprážané bedle..... je ich kopec za Borinkou 🙂

wera
7. aug 2010

@monicka7299 jeeeeeeeeeeeeeeeeej mňaaaaaaaaaaam ani nehovor, to muselo byť parádne 😀 😀 😀

wera
8. aug 2010

ahoje babulky 🙂
prajem krásnu nedeľu 🙂

annamary27
8. aug 2010

my sme dnes boli na super kačke u mojej mamy,kde majú práve hody,mnam-mnam 😀 😀 😀 😀

wera
8. aug 2010

@annamary27 teeeda ste sa mali 😉 a ako dopadla svadba včera? a už sa cítiš lepšie?

annamary27
8. aug 2010

@wera na svadbe som po prvom tanci spustila taký kašel,dobre,že tam hudba revala,tak ma nebolo počuť.okolo 22.30 sme odišli domov nebolo mi dobre,ešte ráno som mala zvýšenú teplotu.dnes to už bolo lepšie ,aj napriek liekom som si lupla 2slivky s chilli a asi mi to aj pomohlo. 😵

wera
8. aug 2010

@annamary27 taaaak dobrý postup si zvolila s tou slivkou, treba vypáliť červa 😉

wera
9. aug 2010

dobré ránko sa praje babulky 🙂 🙂 🙂

monicka7299
9. aug 2010

@annamary27 ale asi 2 nestačia 🙂 ..vidíš, keby si si to nasadila od začiatku s užívaním 1 panák každých 6-8 hodín tak už za týždeň si mohla byť fit 😀