2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@noe asi priveľmi stresujem s tými injekciami....totižto ma to trošku zaskočilo, že som začala hned včera, myslela som, že to bude len konzultácia typu "povieme si čo ˇdalej" a nerátala som s tým, že môžem hneˇd začať zostra. V GF je problém na poskytovanie informácií, fakt je super, že existuje net, lebo inak nemám na 90% ani páru o čom to všetko je.
@franina ano zajtra som 9 den po KET. Urcite dnes nic nerobim, ja ani neviem ci mam doma test, takze ma nic nepokusa. Aj tak budem asi najskor testovat az cez vikend, este si par dni uzijem babuliatka v brusku. Co by mi pomohlo, keby bol teraz negativny, len by ma to stresovalo. Len chcem vediet odkedy moze byt pozitivny, ci nieje skoro 😵
No ja citim specialne len to, ze ako som zliezla z kozy po KET, tak m a zacali pobolievat krize a stupnuje sa to, dnes sa uz nemozem ani poriadne zohnut. Tak neviem ci to ma nieco spolocne, skor asi nie 😒
@ivica7793 to je zvlastne, lebo ak si pichas od 1dc, tak by si mala mat kratky protokol. lebo na 14 dc uz budes mat krasne vajicka a budu zrele na odber, tak neviem.... pozri sa na rozpis, ze ako tam mas datumy pichania, kontrol a planovane OPU.
noe@ no tu v gb JE TO BEZPLATNE TU TO NIE JE AKO DOMA ,ZE CAKAS CI TI TO SCHVALIA ALEBO NIE TU OKAMZITE AKO TA OBJEDNAJU ZACINAJU TA LIECIT TAKZE DUFAM ,ZE NAM TO VYJDE
@ivica7793 ja som mala dlhý protokol,pichala som si od 24dc.a vypichala som 18dipherelinov+ pár tých ostatných.
@annamary27 ty chodis do car iscare v ba?chcela som sa opytat,ci ste priamo tam absolvovali genetiku?
@zlatanka30 ja chodím do gyn-fivu a tam mi robili genetiku,Mudr.Katarína Melišová.
@annamary27 aha som myslela ,ze do iscare.my sme boli v iscare v martine a aj tam chodi raz za cas genetik z ba.tak sme ju absolvovali tam. 🙂
@zlatanka30 aj tá u nás tam chodí len v pondelky,inak robí inde.čítam,že ste si poadli žiadosť,ked príde hned na to hupsnete?
@annamary27 hej predsa sme podali ziadost.budem mat teraz dlhy protokol uplne ine lieky.a ideme pol na pol.cize nase spermie a aj darcovske.v tomto care som taka spokojnejsia a aj viac kludna.vzdy ked tam ideme mame konzultaciu aj hodinu a pol,na vsetky otazky dostanem odpoved,nech je to cokolvek. 🙂 a co je hlavne aj manzel tam rad chodi
Ahojte virusiky pre snazilky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Ahojte babulky..... nejako som od rana zavalena pracou, tak ani na konika nestiham 🙂
@cvernito tak to je potom fajn, takze len na pohovore ti daju injekcie, urcia davkovanie a pockate na vyhovujuci den cyklu a zacinate 🙂 drzim moc palce, nech skoncite pri babatku 😉
@zlatanka30 ahoj zlatko, tak idete do dalsieho kola. Super moc moc ti drzim palce. Ked sa tam tak manzelikovi paci, tak by si mu to nemohla spravit, aby prisiel o pravidelne kontroly 😀
@janemari dakujem za virusiky 😉 ako sa ma princeznicka, paci sa je v brusku, ci bojuje ako von? 🙂 Este ma cas drobcek, nech pekne poslucha mamicku, ze je odkazujem 🙂
Áhojtéé 😀 , dnes nám ide net, tak sa hlásim a zdravím všetky vospolok!
@franina, @noe - ja som testovala deň pred krvou a vyšlo mi to na 10 deň- a bola tam priesvitná čiaročka. Takže v prípade, že by sa chytilo jedno človiečatko, tak by to malo byť už vidno. Dve by testík asi rozsvietili skôr 😵 A to plakanie - minule som sa rozplakala pri Haberovej pesničke, ja čo počúvam skôr Nirvánu... Zvykajte si 😀 Inak noe, ja sa asi už tiež neudržím a aspoň nejaké drobnosti začnem nakupovať. Robia teraz také krásne veci! A franina - ja som sa tiež zložila u mojej lekárky, ke´d som jej po prvom raze prišla povedať výsledok. Strašne som nechcela plakať, ale nevyšlo to a ona mi povedala: Kde by si sa inde vyplakala, keď nie u mňa?! Takže nie si v tom sama a tvoja lekárka je necitlivá trubka.
@janemari - myslím na vás a blahoželám za každý vybojovaný dník!
Nové kočky vitajte a veľa šťastia!
A pre všetky pri chuti: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@noe ved to radsej po troche 🙂
@nechsazadari dakujem kazdy den je vytazstvo,aj ked este tie 2-3tyzdne neubehli,ale pomaly sa k nim dopracujem snad 😅 uz mame tyzden za sebou.
@janemari Súdy počkajú, teraz si PN, tak sa môžeš pokojne ospravedlniť, manžel nech vydrží. Aj bytík vydrží, je lepšie, keď si zatiaľ u Vašich, hlavne ak Ti pomáhajú, ty sa snaž oddychovať 😉 Výbavičku už ale musíš začať riešiť, nech kamošky pomôžu 🙂 Stačí základné veci, keď sa malá narodí, aj tak dostaneš kopec oblečenia aj hračiek 😀

@ivica7793 ahojky tie 2 hodky vobec niesu problem. Mne sa pocas stimulky posuval cas, takze mi to trochu rozhodilo a tiez som tam mala nejaky casovy posun a vobec to neovplyvni rast vajicok, ked to nebudes pichat kazdy den inac. 🙂 drzi palce, nech je to coskoro dalsia tehulka 🙂
Co sa tyka ICSI, tak je rozhodujuci manzelov spermiogram a o tom sa budete rozpravat pred OPU s embryologickou. Ona vam doporuci, co je pre vas najlepsie 🙂