icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

noe
25. jan 2011

@ivica7793 ahojky tie 2 hodky vobec niesu problem. Mne sa pocas stimulky posuval cas, takze mi to trochu rozhodilo a tiez som tam mala nejaky casovy posun a vobec to neovplyvni rast vajicok, ked to nebudes pichat kazdy den inac. 🙂 drzi palce, nech je to coskoro dalsia tehulka 🙂
Co sa tyka ICSI, tak je rozhodujuci manzelov spermiogram a o tom sa budete rozpravat pred OPU s embryologickou. Ona vam doporuci, co je pre vas najlepsie 🙂

franina
25. jan 2011

@strelicia tak ta mila doktorka je moja gynekologicka, nie je velmi empaticka co uz s nou 😠
a kde ste boli na genetike?

franina
25. jan 2011

@noe velmi zlate batinky vazne 😵 zajtra mas 9 den po ket? ked zajtra mas 9 den tak podla mna uz vydrz tento vecer a zajtra rano si urob 😵
a citis nieco specialne?

ivica7793
25. jan 2011

@noe asi priveľmi stresujem s tými injekciami....totižto ma to trošku zaskočilo, že som začala hned včera, myslela som, že to bude len konzultácia typu "povieme si čo ˇdalej" a nerátala som s tým, že môžem hneˇd začať zostra. V GF je problém na poskytovanie informácií, fakt je super, že existuje net, lebo inak nemám na 90% ani páru o čom to všetko je.

ivica7793
25. jan 2011

@noe a ešte mám dlhý protokol, čiže to malo byť na 28 dní stimulácia, lenže som dostala hneˇd včera aj menzes, neovplyvní to nejako stimuláciu? Môže sa z dlhého protokolu stať krátky? ˇCítam, že si po KET...tak budem držať palce, aby to vyšlo.

noe
25. jan 2011

@franina ano zajtra som 9 den po KET. Urcite dnes nic nerobim, ja ani neviem ci mam doma test, takze ma nic nepokusa. Aj tak budem asi najskor testovat az cez vikend, este si par dni uzijem babuliatka v brusku. Co by mi pomohlo, keby bol teraz negativny, len by ma to stresovalo. Len chcem vediet odkedy moze byt pozitivny, ci nieje skoro 😵
No ja citim specialne len to, ze ako som zliezla z kozy po KET, tak m a zacali pobolievat krize a stupnuje sa to, dnes sa uz nemozem ani poriadne zohnut. Tak neviem ci to ma nieco spolocne, skor asi nie 😒

@ivica7793 to je zvlastne, lebo ak si pichas od 1dc, tak by si mala mat kratky protokol. lebo na 14 dc uz budes mat krasne vajicka a budu zrele na odber, tak neviem.... pozri sa na rozpis, ze ako tam mas datumy pichania, kontrol a planovane OPU.

cvernito
25. jan 2011

noe@ no tu v gb JE TO BEZPLATNE TU TO NIE JE AKO DOMA ,ZE CAKAS CI TI TO SCHVALIA ALEBO NIE TU OKAMZITE AKO TA OBJEDNAJU ZACINAJU TA LIECIT TAKZE DUFAM ,ZE NAM TO VYJDE

annamary27
25. jan 2011

@ivica7793 ja som mala dlhý protokol,pichala som si od 24dc.a vypichala som 18dipherelinov+ pár tých ostatných.

zlatanka30
25. jan 2011

@annamary27 ty chodis do car iscare v ba?chcela som sa opytat,ci ste priamo tam absolvovali genetiku?

annamary27
25. jan 2011

@zlatanka30 ja chodím do gyn-fivu a tam mi robili genetiku,Mudr.Katarína Melišová.

zlatanka30
25. jan 2011

@annamary27 aha som myslela ,ze do iscare.my sme boli v iscare v martine a aj tam chodi raz za cas genetik z ba.tak sme ju absolvovali tam. 🙂

annamary27
25. jan 2011

@zlatanka30 aj tá u nás tam chodí len v pondelky,inak robí inde.čítam,že ste si poadli žiadosť,ked príde hned na to hupsnete?

zlatanka30
25. jan 2011

@annamary27 hej predsa sme podali ziadost.budem mat teraz dlhy protokol uplne ine lieky.a ideme pol na pol.cize nase spermie a aj darcovske.v tomto care som taka spokojnejsia a aj viac kludna.vzdy ked tam ideme mame konzultaciu aj hodinu a pol,na vsetky otazky dostanem odpoved,nech je to cokolvek. 🙂 a co je hlavne aj manzel tam rad chodi

janemari
26. jan 2011

Ahojte virusiky pre snazilky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

kefalinek
26. jan 2011

@noe ja som sa na 6 den a uz tam boli dve ciarky odporucaju na 10 den po ET

sunday1
26. jan 2011

Ahojte 🙂
@yeliel Skončilo to tak, ako som predpokladala, ale aspoň pred plesom, tak som vedela na čom som 😉

strelicia
26. jan 2011

@franina na americkom namesti.

noe
26. jan 2011

Ahojte babulky..... nejako som od rana zavalena pracou, tak ani na konika nestiham 🙂

@cvernito tak to je potom fajn, takze len na pohovore ti daju injekcie, urcia davkovanie a pockate na vyhovujuci den cyklu a zacinate 🙂 drzim moc palce, nech skoncite pri babatku 😉

@zlatanka30 ahoj zlatko, tak idete do dalsieho kola. Super moc moc ti drzim palce. Ked sa tam tak manzelikovi paci, tak by si mu to nemohla spravit, aby prisiel o pravidelne kontroly 😀

@janemari dakujem za virusiky 😉 ako sa ma princeznicka, paci sa je v brusku, ci bojuje ako von? 🙂 Este ma cas drobcek, nech pekne poslucha mamicku, ze je odkazujem 🙂

yeliel
26. jan 2011

@sunday1 ahojcek ..takze mrcha zla dorazila? 😠

janemari
26. jan 2011

@noe odkazala som malej 😉 zatial sa sprava celkom fajn aj ked niekedy si to namieri tam,kam nema,ale zatial sa mi ju podarilo presvedcit,ze ma este cas.Tak len drzat palce aby to tak vydrzalo este 2 mesiace.

noe
26. jan 2011

@janemari poslusna je malicka 😵 len tak dalej. No netreba ju vela chvalit, aby si to nerozmyslela, tak len tak trosku 🙂

sunday1
27. jan 2011

@yeliel Veru dorazila, čo už 😉 Ako s uškom? Aj som sa zabudla opýtať, či už fičíš na chlorelle 🙂

nechsazadari
27. jan 2011

Áhojtéé 😀 , dnes nám ide net, tak sa hlásim a zdravím všetky vospolok!
@franina, @noe - ja som testovala deň pred krvou a vyšlo mi to na 10 deň- a bola tam priesvitná čiaročka. Takže v prípade, že by sa chytilo jedno človiečatko, tak by to malo byť už vidno. Dve by testík asi rozsvietili skôr 😵 A to plakanie - minule som sa rozplakala pri Haberovej pesničke, ja čo počúvam skôr Nirvánu... Zvykajte si 😀 Inak noe, ja sa asi už tiež neudržím a aspoň nejaké drobnosti začnem nakupovať. Robia teraz také krásne veci! A franina - ja som sa tiež zložila u mojej lekárky, ke´d som jej po prvom raze prišla povedať výsledok. Strašne som nechcela plakať, ale nevyšlo to a ona mi povedala: Kde by si sa inde vyplakala, keď nie u mňa?! Takže nie si v tom sama a tvoja lekárka je necitlivá trubka.
@janemari - myslím na vás a blahoželám za každý vybojovaný dník!

Nové kočky vitajte a veľa šťastia!
A pre všetky pri chuti: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

janemari
27. jan 2011

@noe ved to radsej po troche 🙂
@nechsazadari dakujem kazdy den je vytazstvo,aj ked este tie 2-3tyzdne neubehli,ale pomaly sa k nim dopracujem snad 😅 uz mame tyzden za sebou.

sunday1
27. jan 2011

@janemari Neboj, vydržíte aj viac, hlavne si nepripúšťaj stres a vyhýbaj sa manželovi 😉

janemari
27. jan 2011

@sunday1 juuj moja keby to slo 😔 len teraz vsetko zacina,sudy,tahanice a podobne.Dokoncieva sa byt,nemam vybavicku,som doma zavreta tak nemozem ani poriadne nic vybavovat.Ale raz sa to skonci.

yeliel
27. jan 2011

@sunday1 ahojcek..usko no momentalne je ok ale prveho idem na kontrolny vyter,,joj este neficim 😀 ale dnes si ju uz kupim dobre ,ze si mi pripomenula 😀

sunday1
27. jan 2011

@janemari Súdy počkajú, teraz si PN, tak sa môžeš pokojne ospravedlniť, manžel nech vydrží. Aj bytík vydrží, je lepšie, keď si zatiaľ u Vašich, hlavne ak Ti pomáhajú, ty sa snaž oddychovať 😉 Výbavičku už ale musíš začať riešiť, nech kamošky pomôžu 🙂 Stačí základné veci, keď sa malá narodí, aj tak dostaneš kopec oblečenia aj hračiek 😀

sunday1
27. jan 2011

@yeliel Ja o týždeň začínam s ryžovou očistnou kúrou, tak to bude niečo. Bude nov, vtedy je vraj najlepší čas 😕 Ideme do toho kolektívne, tak sa budeme podporovať. Som zvedavá, koľkí vydržíme celých 36 dní 😀

yeliel
27. jan 2011

@sunday1 to bude samaaaa ryza? 😀 😕