icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

janemari
27. jan 2011

@sunday1 su sudy co nepockaju,ja zijem len s mojej marodky a z toho vyzit,nakupit pre male a este aj prerabat nejde.A pritom si mm uziva raz taky prijem ako mam ja este sa pokusa peniaze ziskat odomna.Na vybavicku nedal ani cent vsetko musim za svoje kupovat,teraz platit byt,stravu a ostatne to uz nemozem nechat tak... 😠

sunday1
27. jan 2011

@janemari Tak to je niečo iné, z toho sa fakt vyžiť nedá 😒 Minuli sa mi všetky múdre rady, tak hlavne stresovať čo najmenej 😉
@yeliel Prvých 9 dní len ryža natural bez soli, potom 9 dní už aj s morskou soľou a dusenou zeleninou, ďalších 9 dní sa môžu pridávať už aj strukoviny a posledná 9 dní už aj surová zelenina. 😀 Tak uvidíme 😒

yeliel
27. jan 2011

@sunday1 mooje nervy 😀 😀 😀

janemari
27. jan 2011

@sunday1 neboj nejako to zvadneme,ale bez penazi sa naozaj neda.Vzyvote som si peniaze nepoziciavala ani od nikoho nepytala a nebyt v tejto situacii tak to nerobim ani teraz.Mohla som si ich od mm pytat uz davno,ale nechcela som byt "svina",ale pricom ja beriem ohlad na neho on sa mi smeje do oci a uziva si.A ja predsa potrebujem peniaze pre malu aby mala co papat,co si obliect a kde byvat.

sunday1
27. jan 2011

@janemari Ak už nie je schopný inak prispieť k výchove vlastnej dcéry, tak dať tie peniažky je jeho psia povinnosť a mal by to robiť dobrovoľne 😠 Ale asi budeme zbytočne nad tým lamentovať, jemu to pravdepodobne nemá kto povedať. Ozaj, jeho mama sa tiež vôbec nezaujíma o malú? Ako žena by ho mohla usmerniť, ale ako som pochopila, asi sa nemusíte, však? Snáď budeš mať empatického sudcu a poriadne ho vyžmýka. Aspoň mu ostane menej na radovánky 😉

franina
27. jan 2011

@nechsazadari moja doktorka je taka necitlivka, ze az, co uz s nou.... 😒 ale je dobra odbornicka, tak som sa nevedela rozhodnut, ci ostat u nej alebo ist prec... 😅

Inak nedalo mi a testla som a???? testla som.... a? boli tam // slabucka jedna strasne skor ako vlasok, ale boli tam // 😕

kefalinek
27. jan 2011

@franina jej tak gratulujem neboj urcite bude silniet

franina
27. jan 2011

@kefalinek ja len tak potichucky, dufam, ze je to pravda... a viem ze to nie je iste, ale potichucky sa tesim 😅

kefalinek
27. jan 2011

@franina potichucky aj my s tebou 😀 😀 😀 😀 neboj poznam ten pocit,ale bude to ok

sunday1
27. jan 2011

@franina Gratulujem 😉

franina
27. jan 2011

@kefalinek
@sunday1 tak len tak potichucky dakujem 😵

noe
27. jan 2011

@franina smoliarka 😀 😀 😀 by si prehrala, keby si sa stavila 😉 ja som to vedela, som ti hovorila. Bude zo mna nejaka vestica 🙂 Este by mohol niekto vyvestit aj mne. Ja som dnes nasla v supliku zapadnuty test, no a biely ako sneh 😢 😢 😢 tak sa tesim na pondelok 😠 😠 😠

franina
27. jan 2011

@noe nekric hop kym ... vies... ono to nie je iste, mozno ze bol test spinavy, vies a to som len videla 🤐 aj to sa moze stat, mojko nic nie je stratene.... uvidime z krvicky v pondelok, ideme spolu v pondelok, aj ja idem v pondelok a uvidime co krvicka, nic nie je stratene.... 😉

janemari
27. jan 2011

@sunday1 no prave jej najviac vadi ze som tehotna.Vyjadrila sa :povedala som tomu somarovi naco im je detcko. KEby si ju videla,ked sa dozvedela,ze som tehotna,skoro ju porazilo.

martinaaaaa
28. jan 2011

ahojte gratulujem vsetkym novym tehulkam a pposielam nove TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTvirusiky 🙂

sunday1
28. jan 2011

@noe Snáď neukázal nič práve preto, lebo bol zapadnutý. Ešte to môže dobre dopadnúť 😉
@janemari Tak jej treba, nech sa trápi 😀 Ja niektorým ľuďom fakt nerozumiem 😖

janemari
28. jan 2011

@sunday1 tymto ludom ani neporozumies ☹
Nieco pre snazilky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

nechsazadari
28. jan 2011

@franina - jéééj, tak som si od radosti zatlieskala, ako malé decko 😀 😀 😀 Supéér, tak želám pekne rastúce hcg! 😵 😵
@noe - hádam maličké len robí "chvíľku napätia". Veď, kto by nechcel vkĺznuť do takých rozkošných topánočiek! 😉 😀
@janemari - svokra aspoň vie, čo splodila (keď ho tak pekne počastovala)- hmm, majú to v rodine 😎
@annamary27 - dnes som mala návštevu "z hora" - prišla svokra aj s jej švagrovou.Dostala som 2 kompóty broskýň, domácu paštétu, krabičku čajíkov a krabicu Esíčok. Môžu chodiť aj častejšie 😀 Ale nie- naozaj milá návšteva. A aspoň som si ráno švihla a mám už pekne poupratované 😎

janemari
28. jan 2011

@nechsazadari len ona to nevie,ze mne to bolo povedane,ako sa vyjadrila 😀 Ale aj tak viem,ze na neho tlacili a tlacia aby robil co chcu oni.A v tom pripade to oslovenie sedi,lebo pokial nema vlastny rozum a podvoluje sa im tak je ... a poriadny 😝

kefalinek
28. jan 2011

@janemari to je mi luto ,ze mas taketo patalie

@noe neboj to sa este ukaze, nic nie je stratene posielame ti zopar tehu virusikov TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

noe
28. jan 2011

@franina tak pondelok 🙂
Ja som raz, ked ma uz nastval jeden z mnohych negativnych testov dokreslila ciarku a ukazala manzelovi 😀 Ostal stat ako puk, ze to co? Chudak sa zlakol, vobec nevedel co tam ma byt 😀 😀 😀

@martinaaaaa ahojky..... ale to uteka. Davidko je zachvilku uz u teba v naruci 😉

@sunday1
@kefalinek no pre istotu som si kupila cerstve a v nedelu zopakujem, uvidime, i ked moc nedufam 😠

@nechsazadari keby len topanocky. Sme od januara v novom dome a uz mam naplanovanu krasnu izbycku pre babatko, dostala som nove auto par dni pred ET, a bolo vyberane tak aby bolo co najbezpecnejsie pre babatka. Malicke vie, ze bude mat tych najuzasnejsich rodicov, ktori ho budu nekonecne milovat a bude mat vsetko co bude potrebovat, len to najlepsie. Ja uz neviem ako viac ho presvedcit, aby ostalo s nami.
Kolko slobodnych matiek, socialnych pripadov ma deticky a pritom nemaju ani na mileko.... u nas by malo vsetko a este aj viac 😒 😒 😒 Je to nespravodlive...

kefalinek
28. jan 2011

@noe v nedelu ti telapaticky tu ciarku budem posielat , aby sa tam ukazala a bola jasna ako hviezdy na oblohe
@nechsazadari to co tu pises, zachvilku budes mat male v naruci a budes najstastnejsia mamina pod slnkom, neboj viem o com hovorim, ten den ked sa mi malinka narodila bol najkrasim v zivote 😀 😀 😀

franina
28. jan 2011

@noe no aj ja som uz mala take myslienky ze dokreslim a ze ukazem manzelovi, lenze som sa bala ze si uz bude mysliet ze mi preplo...
mojko a kedy si robila test rano ci vecer?

franina
28. jan 2011

@nechsazadari aj ja som sa potesila, ale to nie je iste, vsak vies... uvidime, cakame a ideme spolu s noe v pondelok na krvicku

nechsazadari
28. jan 2011

@kefalinek - moja, asi som dnes nejaká pribrzdená (dúfam, že len dnes 😉 😀 ), ale sa nejako nechytám na čo mi odpovedáš... A mimochodom- zlatučkú foto tu máš!

Baby keby ste počuli, aké rachoty sú na poschodí nad nami. Naša maličká suseda je zasa v ráži a asi hrá kolky, alebo čo 😀 😀 😀 😀 Už sa teším, ako bude ten náš svrčok robiť radosť zasa o poschodie nižšie 😝

noe
28. jan 2011

@franina to bolo asi pred rokom 😀 ale manzel bez navodu vobec nevedel co mu ukazujem 😀 takze keby som mu ukazala jednu ciarku a povedala, ze som tehotna tak mi uveri 😀 😀 😀
Rano, skoro rano 😒

@nechsazadari ved pockaj za chvilu sa budu predbiehat, ze kto spravi vacsi buchot 😉 to bude radosti 😀 😀 😀

nechsazadari
28. jan 2011

@franina, @noe - veľmi vám to želám (želáme - lebo určite je nás tu takých mraky), aby vám to vyšlo minimálne na 100%. A ak to bude na 200 % - dvojky - juch, kupujem detské šampanské a dám si do nosa 😝 V pondelok budem s napätím čakať na správičky!

franina
28. jan 2011

@noe ja viem ze krvicku budeme mat pozitivnu, ja tomu verim, ale napr. mne test neukazuje nic poobede .... teraz som testla a vobec nie som si ista ci je tam alebo nie... tak ze uz si pomaly myslim ze mi sibe...

franina
28. jan 2011

@nechsazadari este dobre, ze idem k mamke, aspon na to nebudem tak mysliet....

nechsazadari
28. jan 2011

Ako sme krásne všetky online. 🙂 Ale mala by som aspoň po chlieb skočiť. Keby som nebola taká hnilá 😝 Už sa vám to kráti @noe, @franina / najťažšie 2 týždne budú pomaly za vami.