icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

gabinkaa
1. feb 2011

@yeliel a koľko jednotiek si máš na začiatku pichať? dva dni to je fakt málo, veď všetko treba riadne prebudiť a to sa za dva dni nedá

yeliel
1. feb 2011

@gabinkaa 150jednotik...aj ja si myslim ,ved to este nic nebude ☹

gabinkaa
1. feb 2011

@yeliel tak to si myslím, že je málo, ja som prvé dni pichala 300 jednotiek, to je raz toľko, to sa ani neoplatí, tam po 2 dňoch na UTZ nič neuvidí a povie Ti, že nebudeš stimulkovať........aké má skúsenosti s takouto prácou? zdá sa mi to fakt divné

yeliel
1. feb 2011

@gabinkaa ma skusenosti niekolkorocne..tak ja tomu vazne nerozumiem ☹ co mam robit ? ☹

gabinkaa
1. feb 2011

@yeliel tu sa ťažko radí, ja len podľa seba, koľko som ja brala, ale mala by som strach, lebo zbytočne do seba dávať hormony tiež nie je príjemné, spýtaj sa ho či to nie je málo, myslím, že to by si najlepšie urobila, veď už si mala stimulku

yeliel
1. feb 2011

@gabinkaa som sa mu to snazila vysvetlit,ze ako som stimulovala pri predoslej a ze mi to trva dlho pokila sa to u mna rozbehne,ze to nemozem vzdat na zacatku,,ved ja som nastimulovala 13vajok a z toho 10zrelych len to potrebovalo cas.no uvidim co mi povie pri najblizzsej navsteve☹

gabinkaa
1. feb 2011

@yeliel no vidíš, to bol dobrý výsledok a tam si čím stimulovala? máš k tomu gonalu ešte niečo alebo len gonal?

yeliel
1. feb 2011

@gabinkaa vtedy to bol diphereline,gonal a pergoveris,mala som dlhy protokok
teraz kratky a mam len gonal a decapeptyl ci ako sa vola

yeliel
1. feb 2011

@gabinkaa prvu kontrolu si mala po na ktory DC ked si pichala gonal?

gabinkaa
1. feb 2011

@yeliel bola som na kontrole na 8. deň pichania a 9. DC, lebo 1. DC sa nepichá, teda tak mi lekár povedal, Ty ideš na ktorý deň?

yeliel
1. feb 2011

@gabinkaa Na 3DC vlastne po 300jednotkach ,lebo pichnem len 2krat po 150jednotiek 😔

yeliel
1. feb 2011

@gabinkaa pardon na 4DC

franina
1. feb 2011

@yeliel tak si sa mala opytat rovno a povedat mu ci to staci, alebo ako to treba dalej riesit... 😠

gabinkaa
1. feb 2011

@yeliel neviem či je to v pohode a či to stačí, ale nie som lekár, mám iba dve skúsenosti a každé bolo s inými liekmi, ale ak si si vybrala toto centrum a dôveruješ lekárovi, tak choď podľa jeho pokynov, v každom centre majú iné metódy, ak budeš na kontrole môžeš mu svoje pochybnosti povedať a uvidíš ako zareaguje.....

yeliel
1. feb 2011

@franina
@gabinkaa ja vazne neviem baby..je mi z toho az zle ☹ uvidim co bude,mozno len chce nieco vidiet preto ma vola tak skoro a dufam,ze to nebude chciet zabalit ☹

franina
1. feb 2011

@yeliel ale oni to tak nemozu... a nemozes sa ist opytat, alebo zavolat?

gabinkaa
1. feb 2011

@yeliel vidím, že máš veľmi vážne obavy, ak strácaš dôveru tak zmeň centrum, vždy je to lepšie ako vyhodiť peniaze, pichať lieky, pomýliť organizmus a nič, tak to stojí za úvahu zmeniť centrum alebo lekára......

yeliel
1. feb 2011

@franina uvidim co mi povie ked tam budem a ako to vlastne vsetko myslel 😝

martinaaaaa
1. feb 2011

@noe to ano 🙂 este tomu stale neverim 😉

yeliel
1. feb 2011

@gabinkaa aj na to som myslela,uvidim ako bude prebiehat dalsia kontrola a ak sa mi to nebude pozdavat este v ten den poziadam aby sa na mmna a moju kartu pozrel niekto iny...

gabinkaa
1. feb 2011

@yeliel to je lepšie, aspoň budeš počuť názor iných, je tam veľa lekárov? majú už aj nejakú stránku alebo sú stále len v núdzovom režime?

yeliel
1. feb 2011

@gabinkaa stranku este nemaju...

gabinkaa
1. feb 2011

@yeliel a majú už veľa pacientiek či ako?

yeliel
1. feb 2011

@gabinkaa netusim ale asi uz je tam dost ludi ...

janemari
1. feb 2011

Pre snazilky nieco na nakazenie TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

annamary27
2. feb 2011

@yeliel cavelo,držím palčoky,aby to dobre dopadlo a naštartovalo sa ti telíčko 😉 hlavne pozitívne mysli,ver si a ver lekárovi. 😵

yeliel
2. feb 2011

@annamary27 dakujem moja 🙂

sunday1
2. feb 2011

@yeliel Ahoj 🙂 Ja som mala krátky s Gonalom a pri oboch stimulkách som minula len 1 a pol pera 😉 Bola si u Maršíka?

sunday1
2. feb 2011

@yeliel Ja som prvé 3 dni pichala len 75 a bolo to v pohode 😉 Preto Ťa volá o 2 dni, lebo ak bude vidieť, že nič moc, tak je ešte stále čas zvyšovať dávku. Ja si myslím, že Ťa nechce prepchať hormónmi. Postup Ti aj tak určila Ďurechová, keď ste boli u nej, Maršík to už "len" doťahuje. Aj mne ona predpísala Gonal, vraj je najlepší 🙂 Neplaš sa, určite budeš prekvapená, ako dobre sa vajkám darí 😉 😉 😉

noe
2. feb 2011

@franina
@piskotka207
@nechsazadari
@chicca555
@sunday1
@yeliel
@wera
@annamary27 pekny dnik 🙂
V pondelok vecer to na mna dolahlo, riadne som sa vyplakala dala horucu sprchu a spala az do utorka obeda. No a vcera som sa vrhla do prace. Cakali tu na mna este kopy papierov cakajucich na roztriedenie, este z prestavby domu a firemne, tak som papierovala 🙂 Ale je to fajny pocit, vsetko v sanonoch stoj ako vojaci v polickach 😵
A dnes idem k rodicom, a ostanem tam az do stvrtku a v piatok skoro rano utekam na letisko pre manzelika a potom sup spolu do BE. Tak ani nemam cas smutit a som rada 🙂
A uz sa tesim na druhe kolo. Mate pravdu bude to ine, uz viem do coho pojdem a snad bude aj uspesne, musime verit 😵 😵 😵

@franina zlaticko moje 😵 😵 😵 ako radila wera, sprav si radost, kup si nieco pekne. Chodte s drahym na veceru alebo si spravte cez vikend vylet.... trosku zmenit myslienky. Bude to dobre, cas vylieci vsetko. Mame tam hore anjelikov/ milacikov, ktori urcite budu carovat pri druhom pokuse 🙂 🙂 🙂 Mne aj velmi pomohol nas kocur. Ked sa zacne tulit, alebo labkou zacne hladkat po tvari, vlasoch... mama ho vola emdorfin a ma pravdu 🙂