2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@yeliel neviem či je to v pohode a či to stačí, ale nie som lekár, mám iba dve skúsenosti a každé bolo s inými liekmi, ale ak si si vybrala toto centrum a dôveruješ lekárovi, tak choď podľa jeho pokynov, v každom centre majú iné metódy, ak budeš na kontrole môžeš mu svoje pochybnosti povedať a uvidíš ako zareaguje.....
@noe to ano 🙂 este tomu stale neverim 😉
Pre snazilky nieco na nakazenie TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
@yeliel cavelo,držím palčoky,aby to dobre dopadlo a naštartovalo sa ti telíčko 😉 hlavne pozitívne mysli,ver si a ver lekárovi. 😵
@annamary27 dakujem moja 🙂
@yeliel Ja som prvé 3 dni pichala len 75 a bolo to v pohode 😉 Preto Ťa volá o 2 dni, lebo ak bude vidieť, že nič moc, tak je ešte stále čas zvyšovať dávku. Ja si myslím, že Ťa nechce prepchať hormónmi. Postup Ti aj tak určila Ďurechová, keď ste boli u nej, Maršík to už "len" doťahuje. Aj mne ona predpísala Gonal, vraj je najlepší 🙂 Neplaš sa, určite budeš prekvapená, ako dobre sa vajkám darí 😉 😉 😉
@franina
@piskotka207
@nechsazadari
@chicca555
@sunday1
@yeliel
@wera
@annamary27 pekny dnik 🙂
V pondelok vecer to na mna dolahlo, riadne som sa vyplakala dala horucu sprchu a spala az do utorka obeda. No a vcera som sa vrhla do prace. Cakali tu na mna este kopy papierov cakajucich na roztriedenie, este z prestavby domu a firemne, tak som papierovala 🙂 Ale je to fajny pocit, vsetko v sanonoch stoj ako vojaci v polickach 😵
A dnes idem k rodicom, a ostanem tam az do stvrtku a v piatok skoro rano utekam na letisko pre manzelika a potom sup spolu do BE. Tak ani nemam cas smutit a som rada 🙂
A uz sa tesim na druhe kolo. Mate pravdu bude to ine, uz viem do coho pojdem a snad bude aj uspesne, musime verit 😵 😵 😵
@franina zlaticko moje 😵 😵 😵 ako radila wera, sprav si radost, kup si nieco pekne. Chodte s drahym na veceru alebo si spravte cez vikend vylet.... trosku zmenit myslienky. Bude to dobre, cas vylieci vsetko. Mame tam hore anjelikov/ milacikov, ktori urcite budu carovat pri druhom pokuse 🙂 🙂 🙂 Mne aj velmi pomohol nas kocur. Ked sa zacne tulit, alebo labkou zacne hladkat po tvari, vlasoch... mama ho vola emdorfin a ma pravdu 🙂

@yeliel a koľko jednotiek si máš na začiatku pichať? dva dni to je fakt málo, veď všetko treba riadne prebudiť a to sa za dva dni nedá