2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@zlatanka30 Myslíš? 😉 Ja sa trošku bojím, že zase potratím, ale na druhej strane sa mi nechce čakať 😕 😕 😕
@sunday1 ano hop alebo trop sa hovori.ja sa mozem snazit kolko chcem mam hak.ale chcem este nieco skusit.
@zlatanka30 A Jonáša si už skúšala?
@sunday1 nie neskusili.ja rozmyslam,ze si nedam jednu anti tabletku a uvidim,co sa stane 😝
@zlatanka30 A prečo si nasadila HAK?
@sunday1 mala som cysty po tej drastickej stimulke.
@zlatanka30 Ach jo 😖 A zlepšuje sa to?
@sunday1 jedna je uz fuc,ale druha tam je ale to je endocysta takze ta nezmizne.mam 1,5 cm.ale nevadi to pri stimulacii.
@zlatanka30 Kedy sa chystáš na ďalšie kolo?
@sunday1 to bude posledne kolo.ak to nevide uz nepojdem.cakam na schvalenie ziadosti uz su to 3 tyzdne ☹
@zlatanka30 Budem Ti držať palce, aby sa to podarilo 😉 Mne sa moc do ďalšieho kola nechce, tak skúšam všetko ostatné 🙂
@sunday1 dakujem dufam,ze to zasa neodide.
@nechsazadari ahoj..jo jo aj ja dufam,ze im to funguje v makovickach 😀 si zlata,ze na mna myslis..mozno ho aj budem potebovat,kedze moja stimulka je vzdy takmer nekonecna 😝
Dudam,ze coskoro tie kozne porblemiky prestanu 😉 🙂
@zlatanka30 ahoj moja,,ja som tiez pred par dnami nahanala ziadost ako sialena 😀
Snad ju coskoro schvalia a vsetko dobre dopadne 😉 🙂
@yeliel ahoj mojko.kolko si cakala?uz su to 3 tyzdne a este tak dalsie 3-4 tyzdne pocitam
@zlatanka30 juj ja som cakala od 3 decembra 😝 odoslali ju 26januara a niekde sa stratila 😕 takze nakoniec posielali mail do Car ,,som telefonovala ako blaznon kade tade 😝 😀
@yeliel och boze to je teda riadny bordel 😠
@zlatanka30 ved aby bolo vzruso 😀 uz ma tety v poistovni poznaju 😀 😀 😀 ale strasne milucke naozaj ..mna uz pomaly take veci prestavju vytacat 😀
@yeliel ja zatial nebudem volat,potom ked dojde trpezlivost zacnem.inac prvu nam schvalili za dva tyzdne,ale to bolo ine car
@zlatanka30 ved aj moja bola schvalena skoro..lenze stala dlho v podatelni a potom sa stratila 😀 😀 😀 mne prvu poslali postou domov mala som ju za 2tyzdne 🙂

@yeliel No uvidíme, vychádzajú mi termíny dosť blbo, teraz mám jeden 7.2., ale nemám tam dobrú životnosť, tak teraz neviem, či mám čakať alebo čo 😕