2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
Čaute krásky, pekný víkendík želám! 😉
@franina - mám sa celkom fajn, dnes pôjdeme pozrieť našich a vybaviť nejaké drobnosti. Včera sa držala basu celý deň s @yeliel a bolela ma hlava a za okom tiež až na vracanie. Bola som úplne nepoužiteľná, ale dnes to vyzerá výrazne lepšie.Idem dobehnúť v domácnosti, na čo som sa včera vykašlala 😝
Ahoj dievčatá, musím sa pochváliť po 14 dní nekonečného čakania mám schválenú žiadosť 😀 😀 😀 Jupííííí, už len počkať mrchu koncom februára a môžeme začať, dúfam že už s úspešným koncom 😀 😀
@xeroma ahjcek neviem ako zvykne dlho trvat kratky este som kratky nemala 😉 tak ale u mna sa ani nikdy nevie lebo moje PCO vajecniky sa "prebudzaju "len velmi tazko..zatial mam pichnutu 5vcielku Gonalu takze mam uz prvých 900jednotiek za sebou a mam este 3pera po 900jednotiek,neviem anilen odhadnut kedy bude OPU 😝
ahojte babuľky 🙂 🙂 🙂
prajem Vám krásny víkendík
@yeliel už včeličkuješ? to budem moooooooc držať palčeky 😉 nevadí že si si dala Gonal neskôr, ja som pichávala ráno o siedmej ale keď som išla na kontrolu tak som si ho mohla pichnúť až potom, takže tam boli určite aspoň dve hodinky rozdiel 🙂
a posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT vírusíky, určite sa Ti to teraz podarí, verím tomu 🙂
@yeliel hlavne treba veľa veľa pozitívnej energie 🙂 🙂 🙂 veď tehuľkovanie na jar a leto by bolo super 😀
ja si užívam tehuľkovanie tak pomaličky 🙂 väčšinu času trávim domka, von chodievam len s doprovodom lebo mávam závrate z nízkeho tlaku a už mi aj začína tvrdnúť bruško... ale strašne mi to rýchlo ubieha... už aby bol máj a boli tu pokladíky s nami 🙂 ale stále sa mi nechce zdať že som tehu...
@wera teraz citam,ze budes mat parik,to je kraaaasne 🙂
Pre snazilky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT aby tento rok patril len vam a pekne ste nas vystriedali,my budeme rodit a vy tehulkovat 🙂
@yeliel pre teba TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
a ostatne kocky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@janemari To je náhodou super. Ubehne Ti čas a zatiaľ nemyslíš na to, čo Ťa trápi 😉 A keď ešte aj niečo vyhráš, to je úplná paráda 😉 😀 Ja mám strašne rada maľované krížovky, len na ne nie je čas, dostanem sa k nim len v lete. Ale aspoň mám ďalší dôvod, prečo musím čo najrýchlejšie otehotnieť 😀 😀 😀

@yeliel ahoj 🙂 ako sa mi mas?ty uz vcelickujes?tak o chvilku si tehu 🙂 speci pre teba TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😉 😉 😉