icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

janemari
8. feb 2011

@sunday1 a je aj originalny 🙂

sunday1
8. feb 2011

@yeliel Haló! Kde si??? 😕

janemari
8. feb 2011

@sunday1 veru kde je 😕

sunday1
8. feb 2011

@janemari Neviem kedy mala termín 😕 Možno nie je ešte doma 😒

janemari
8. feb 2011

@sunday1 ved do vecera sa ozve 😉

yeliel
8. feb 2011

@janemari
@sunday1 ahoj baby,,,ste zlate ,ze na mne myslite..teraz som dosla domov.
ale nevyzera to tobre su tam len 3foliky ,a viac ich uz nebude ☹ sa mi to zda neako malo pri predoslej som ich mala 13.
dalsia kontrola stvrtok.

sunday1
8. feb 2011

@yeliel Neboj, budú o to kvalitnejšie 😉 Takže trojky? A ešte sa môžu aj podeliť 😀 😀 😀 Ale vážne, vravela som Ti, že som Ti to už vybavila, rovnako ako @nechsazadari 😉

yeliel
8. feb 2011

@sunday1 ty si take moje slniecko..si strasne zlata 😲 🙂
ale ja vazne bojim bojim,co ak tie 3chudatka foliky nebudu dobre ☹
ty si mala pri kratkom protokole kolko vajicok?
Mam uz aj predoperacne tam je vsetko ok..len spominal doky nieco s fibrinogenom ale to asi sleduje hemato 😕

sunday1
8. feb 2011

@yeliel Pri prvom som mala 11, pri druhom 12 a vidíš, čo mi to bolo platné 😖 Keď sú len tri, jednoducho musia byť dobré a basta 😉 Netuším, čo je fibrinogen, vravela si internistovi, že picháš fraxík? Kedy Ti vychádza OPU?

zlatanka30
8. feb 2011

@yeliel pre teba zlatko:Fibrinogén
Fibrinogén je druh bielkoviny. Vzniká podobne ako albumíny v pečeni. Účinkom enzýmov, ktoré sa v krvi uvoľňujú pri poranení ciev, sa z fibrinogénu tvorí vláknitý fibrín, proteín, ktorý v spolupráci s krvnými doštičkami upcháva porušenú cievnu stenu. Je to bielkovina krvnej plazmy, ktorá sa tvorbou vláken zúčastňuje na zrážaní krvi a zastavení krvácania.

annamary27
8. feb 2011

@yeliel cavelo,držím tebe aj folíkom pästičky 😵 😵 😵 😵

yeliel
8. feb 2011

@sunday1 si ako moj drahy...ten dnes zas zdrel, ze budu 4 a vestky ok ,darmo som mu hovorila,ze doki videl len 3 on si stale hudie svoje 😀
a vsetky vajka si mala vzdy dobre,ci sa to vyselektovalo pri embryjkach?
Internista vie o fraxiku a aj volal mojej hematologicke a spolu cosi konzultovali ,mi to dnes hovoril 🙂 ale citam papiere a tam,ze pred OPU si mam pichnut fraxik 0.6 tak neviem ci preklep alebo naozaj to tak ma byt tak crnkem aj na hemato 🙂 OPu netusim kedy bude,v stvrok mam kontrolu.

@zlatanka30 ahojcek,,dakujem za vysvetlenie 😉 co mas nove?

yeliel
8. feb 2011

@annamary27 cavelo..dik ,,foliky dakuju 😀 😀 😀 a aj ja 😉 😅

zlatanka30
8. feb 2011

@yeliel nic nove,akurat vcera mi volali z car,ze trial wash test je dobry netreba opakovat.a ja jej vravim,ale mne ste ho nerobili 😀 ze zavolaju ak bude ziadost schvalena.to sa este nacakam

yeliel
8. feb 2011

@zlatanka30 a to je co za test? 😕
kedy ste podavali ziadost?

zlatanka30
8. feb 2011

@yeliel Pokusné premytie (Trial Wash) – táto metóda umožňuje hodnotiť ejakulát z pohľadu metód asistovanej reprodukcie. Na základe kvality a počtu takto spracovaných spermií môžeme odporučiť vhodnú metódu asistovanej reprodukcie.
ziadost sme podavali 14.1

yeliel
8. feb 2011

@zlatanka30 aha tak som zase mudrejsia 😀 tak ziadost mas urcite uz o chvilocku schvalenu. 😉
budes mat teraz dlhy protokol?

sunday1
8. feb 2011

@yeliel Mala som dobrú väčšinu, najväčšia selekcia bola po genetike ☹ Mne bolo na sone vidieť menej vajok, ako ich v skutočnosti bolo, pri prvom bolo z 8 nakoniec 11 a pri druhom zo 6 zrazu 12, takže tvoj drahý môže mať kľudne pravdu 😀 😀 😀

yeliel
8. feb 2011

@sunday1 jo to fakt..tak sa vedia schovat? to je dobra sprava 😉 aj doky dnes povedal,ze mam take betarske vajecniky ,
Po genetike ti zostali 3 ze? Inac ked je tam malo vajok tak to as asi ani Pk nedava..ci?

sunday1
8. feb 2011

@yeliel Keď je málo, tak pre istotu nie ☹ Najlepšie im je u maminy 😉 😀 😀

yeliel
8. feb 2011

@sunday1 aj v GF davali PK az od 5embryjok ,tak dufam,ze sa aspon tie foliky 3pochlapia 🙂
Neviem cim to je ze je ich tak malo ci protokolom alebo cim 😕
Dnes ked sme odchadzali z Car,este pre nemockou nad nam hlavami lietal bocian..som sa tam vytesovala nad bocianom a ludia kukali ci mi nahodov nehrabe 😀 😀 😀

annamary27
8. feb 2011

@yeliel super znamenie,ten bocian 😀 😀 😀 určite si ťa prišiel omrknúť,aby ťa po Et určite neminul 😵 😵 😵 😵

nechsazadari
9. feb 2011

@yeliel - to je až zázrak ten bocian, v tomto ročnom období. To už môže byť len dobré! 😀 A tiež si myslím, že konečný počet vajok sa uvidí až pri OPU. Možno si pamätáš na jednu kočku z GF monika71 - tá ak sa nemýlim mala tuším tiež 3 vajká, oplodnené jedno a to sa teraz volá Filipko 😵 😵
@annamary27 - ako sa vodí moja? Chystáte sa do toho teda znovu skočiť, či ešte chvíľku počkáte?

sunday1
9. feb 2011

@yeliel Jéééééééééééj, aj ja chcem bociana, mala si ho poslať rovno ku mne. S počtom folíkov sa netráp, furt je to lepšie ako počas normálnej ovulky a už ani nehovorím o anovulačných cykloch 😉 Máš krásnu šancu na trojičky ☹

yeliel
9. feb 2011

@sunday1 ahoj..ked ho stretnem nabuduce tak poslem 😅
ked ja sa neviem netrapit 😝 no jo sak hej lepsie ako nic to je pravda 🙂 aj sestrika mi hovorila,ze kazdy cyklus je iny.
Staci aj jedno to prave . 😉 mam kamosku co mala 2vajka 1oplodnene a uz maju babo aj nechsazadari mi tu dala povzbudzujici priklad..tak dakujem 🙂 mate viac pozitivnej energie ako ja 😀 to mi pomaha ,obcas sa aj skerim na monitor 😅

janemari
9. feb 2011

@yeliel na pocte nezalezi,ja som mala 10 pri dlhom protokole a z toho sa oplodnilo 8 a boli krasne,krasne sa vyvijali a ked malo dojst k transferu horko tazko bol jeden ☹ nakoniec este jedno dvojkove zamrazili. Dalsia baba mala okolo 20 vajicok a nic,ani pri KET sa nepodarilo otehotniet.A to jej z tych 20 vajicok zostali len 3 co sa mohli vkladat.Takze radsej jedno a kvalitne ako kopu a nekvalitnych 😉

annamary27
9. feb 2011

@nechsazadari ahoj,my sa ešte chystať nemôžeme,lebo nemáme porobené výsledky.
Na hemato idem až zajtra a neviem ako dlho sa čaká na výsledky a ešte musím isť aj do GF na krv kvoli tým trofoblastom,takže aj na to si počkáme.Teraz v piatok by možno bola aj možnosť tam vybehnuť,lebo mm má isť po niekoho z jeho roboty do Ba,ale ešte to nevie naisto.

yeliel
9. feb 2011

@annamary27 cavelo 🙂 kolko mate este mrazacikov? mne hemato robia zo dna na den ..vzdy uz rano si volam vysledky... 😉

yeliel
9. feb 2011

@janemari dobre babulky..tak ste ma uz uplne ukludnili a verim tym mojim 3folikom 😀 ste strasne zlate,som taka rada,ze Vas mam 😉 🙂

zlatanka30
9. feb 2011

@yeliel zlatko klud a pohoda bude dobre 🙂