2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@zlatanka30 dakujem 😉 🙂
@yeliel cavelo,máme troch mrazákov.aj prvýkrát,ked si išla na hemato boli výsledky na druhý den?
@annamary27 hmm to si uz teraz nespominam ako to bolo 😝
ahojte baby, yeliel ty si uz tak daleko, citam ze uz stimulujes
@nechsazadari , @yeliel cavelo,tak výsledky mám o týžden ,kukla primárka z hematologie na tie výsledky z centra a vravela,že to nie je také strašné a pýtala sa ma aj na toxoplazmozu,že či mi robili.Nevedela som,tak som volala do centra a vraj to robia len tehotným,tak si dám ešte spraviť aj to,lebo toxoplazmoza sposobuje potraty a u tehotných vývojové vady plodov.
Pre vas TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
@sunday1
@zlatanka30
@janemari
@nechsazadari
@annamary27 ahoj babule 🙂 Tak ..dalsia kontrola ma caka zajtra...OPU mam predbezne planovane na stretu..objavili sa tam nove foliky 🙂
Potrebujem pomoooc..nema niekto doma cetrotide budem potrebovat este jednu injekcijku na pondelok a mam len do nedele..
Mali ste uz niektora Crinone? vraj je to namiesto utrogestanu 😕
@yeliel no vidis super tie foliky.o tom crinone som uz citala tu na konovi ano je namiesto utrogestanu
@zlatanka30 jo a nedocitala si sa ci je lepsi ? 😀 lebo inac je pekne drahy 😝
@yeliel hej,zevraj je lepsi lebo to tak nevytecie ako utrogestan.len minimum.ano myslim,ze doplacas asi okolo 48eur
@zlatanka30 no jo tak mi to aj doky vysvetlil..ze pistovna preplaca neake smiesne centy 😝
@yeliel poistovna potrebuje zarobit a aj centra bohuzial
Ahojte krasky 🙂 pozdravujem. Som nemala vobec cas na konika. Manzel tu 4 mesiace co som bola prec neupratoval a tak to bolo ako po vybuchu 😀 Zachod a vanu vam ani nejdem opisovat 😠 😝 😝 😝
@janemari super, si este stale kinderko, tesim sa, ze malicka poslucha 😉
@yeliel silno drzim palceky, nech je krasna uroda a hlavne kvalitna 🙂 🙂 🙂
@yeliel ja som začala stimulovať 24.1. s dipherelinom, to mal byť akože 25DC, ale hned som dostala menzes, takže to bol zároveň 1DC....od 27.1. sa pridal fostimon....a dnes som mala poslednú dávku injekcií, t.j. celkom 18 dní. Cetrotide nemám. Inak rada by som vedela, ak bol niekto v GF na OPU, ako to vlastne celé prebieha. Dnes idem o 22.00 hod. na pohotovosť si dať pichnúť pregnyl, tak dúfam, že mi to pichnú.
@yeliel inak budem na Teba myslieť v stredu, ja to budem mať už za sebou, tak Ti potom môžem povedať, aké to bolo 🙂 Hádam to prežijem 🙂 Manžel ma minule trošku naplašil, vraj niekde čítal, že žena môže pri OPU aj zomrieť (kedže sa to robí v úplnej narkoze), tak dúfam, že nič také nehrozí ani v tom najhoršom prípade.
@ivica7793 Ja som bola v GF 😀
Ranko prides a aj muzik..muzika si zavolaju aj teba..do tej izbicky oproti kde sa berie krv..tam sa prezlecis..das si papucky a lezkate si na postielky..daju vam vyplnit papiere pre anestezu a budu Vas postupne volat na salu..chvilocku si schrupnes a potom ta prevezu na voziku do postielky..oddychnes si,,embryolog Vam potom oznami kto mal kolko vajok a aky bol spg..a este sa presne dohodnete co a ako..este sa kazda pojdete vycikat,zmeraju talk a pustia vas domko s doprovodom. 😉 🙂

@yeliel ahoj...aký máš protokol? ...ja mám dlhý a dnes som bola na kontrole a tiež mám len 3 folikuly na pravej strane, na ľavej jeden. Doktorka vravela, že už v piatok by mohlo byť OPU, lenže ked som si volala ohladne výsledkov poobede, tak idem na kontrolu aj zajtra....a na OPU sa mám pripraviť niekedy na víkend. Chodíš do GF?