icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

ivica7793
9. feb 2011

@yeliel ahoj...aký máš protokol? ...ja mám dlhý a dnes som bola na kontrole a tiež mám len 3 folikuly na pravej strane, na ľavej jeden. Doktorka vravela, že už v piatok by mohlo byť OPU, lenže ked som si volala ohladne výsledkov poobede, tak idem na kontrolu aj zajtra....a na OPU sa mám pripraviť niekedy na víkend. Chodíš do GF?

yeliel
9. feb 2011

@ivica7793 ahoj,ja mam kratky protokol a chodim na Antolsku.
Tkaze mas 4foliky ? 😉 Ja este neviem kedy bude OPU kontrolu mam tiez zajtra.

ivica7793
9. feb 2011

@yeliel dúfam, že nám obom to zajtra dopadne dobre...hádam si nemusíme robiť ťažkú hlavu z toho, že máme tak málo folikulov...niečo v nich predsa len bude. 🙂

yeliel
9. feb 2011

@ivica7793 je to tvoje 1IVF? a ktory DC budez zajtra? ja 11 ale doki zatial nic nehovoril o OPU.
Dufam,ze nam to dopadne dobre 🙂

yeliel
9. feb 2011

@zlatanka30 dakujem 😉 🙂

annamary27
9. feb 2011

@yeliel cavelo,máme troch mrazákov.aj prvýkrát,ked si išla na hemato boli výsledky na druhý den?

yeliel
9. feb 2011

@annamary27 hmm to si uz teraz nespominam ako to bolo 😝

janemari
9. feb 2011

@yeliel a teraz potrebujes klud a pohodu,aby foliky pekne dozreli a potom aby s nich boli krasne deturence.Lebo co potrebuju je kludna mamina 😉

mata33
9. feb 2011

ahojte baby, yeliel ty si uz tak daleko, citam ze uz stimulujes

yeliel
9. feb 2011

@mata33 jej ahoj...ako sa mas? 😉 no ano uz stimulujem a co ty? co mas nove? uz nieco riesite? alebo este sa len rozhodujes kam ? 🙂

annamary27
10. feb 2011

@nechsazadari , @yeliel cavelo,tak výsledky mám o týžden ,kukla primárka z hematologie na tie výsledky z centra a vravela,že to nie je také strašné a pýtala sa ma aj na toxoplazmozu,že či mi robili.Nevedela som,tak som volala do centra a vraj to robia len tehotným,tak si dám ešte spraviť aj to,lebo toxoplazmoza sposobuje potraty a u tehotných vývojové vady plodov.

janemari
10. feb 2011

Pre vas TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

yeliel
10. feb 2011

@sunday1
@zlatanka30
@janemari
@nechsazadari
@annamary27 ahoj babule 🙂 Tak ..dalsia kontrola ma caka zajtra...OPU mam predbezne planovane na stretu..objavili sa tam nove foliky 🙂

Potrebujem pomoooc..nema niekto doma cetrotide budem potrebovat este jednu injekcijku na pondelok a mam len do nedele..

Mali ste uz niektora Crinone? vraj je to namiesto utrogestanu 😕

zlatanka30
10. feb 2011

@yeliel no vidis super tie foliky.o tom crinone som uz citala tu na konovi ano je namiesto utrogestanu

yeliel
10. feb 2011

@zlatanka30 jo a nedocitala si sa ci je lepsi ? 😀 lebo inac je pekne drahy 😝

zlatanka30
10. feb 2011

@yeliel hej,zevraj je lepsi lebo to tak nevytecie ako utrogestan.len minimum.ano myslim,ze doplacas asi okolo 48eur

yeliel
10. feb 2011

@zlatanka30 no jo tak mi to aj doky vysvetlil..ze pistovna preplaca neake smiesne centy 😝

zlatanka30
10. feb 2011

@yeliel poistovna potrebuje zarobit a aj centra bohuzial

noe
10. feb 2011

Ahojte krasky 🙂 pozdravujem. Som nemala vobec cas na konika. Manzel tu 4 mesiace co som bola prec neupratoval a tak to bolo ako po vybuchu 😀 Zachod a vanu vam ani nejdem opisovat 😠 😝 😝 😝

@janemari super, si este stale kinderko, tesim sa, ze malicka poslucha 😉
@yeliel silno drzim palceky, nech je krasna uroda a hlavne kvalitna 🙂 🙂 🙂

noe
10. feb 2011

@franina ahoj moja, tesim sa, ze uz je trosku viac fajn. A ku skuske velke Gratulujem 🙂 🙂 🙂

@evi1 ahojky mozem sa spytat? Druhu ziadost ti schvalovali len 2 tyzdne? Lebo my tiez cakame, tak ci sa mam tesit, ze to bude tak rychlo 🙂 Inak som vo VsZP.

noe
10. feb 2011

@yeliel chlapi maju obcas pravdu a budu krasne 4 a hlavne kvalitne 😵 😵 😵 moc moc moc drzim pazurky 😵

yeliel
10. feb 2011

@noe ahojcek...dakujem... 😉 🙂 takze muzik ti pripravil brigadu? 😅

ivica7793
10. feb 2011

@yeliel ahoj...tak dnes mi na kontrole povedali, že končíme so stimulkou a v sobotu o 7.30 hod. mám OPU 🙂 Aj sa teším, aj som nervozna, lebo neviem presne ako to bude prebiehať. Inak mne nové folikuly nepribudli, mám len 4, vraj sú dostatočné na OPU, tak uvidíme.

yeliel
10. feb 2011

@ivica7793 jej tak uz je to tu...gratulujem 😉 Drzim silno palceky..kolko dni si stimulkovala?
Mna to caka pravdepodobne az v stredu..
Nemas nahodov cetrotide?

ivica7793
10. feb 2011

@yeliel ja som začala stimulovať 24.1. s dipherelinom, to mal byť akože 25DC, ale hned som dostala menzes, takže to bol zároveň 1DC....od 27.1. sa pridal fostimon....a dnes som mala poslednú dávku injekcií, t.j. celkom 18 dní. Cetrotide nemám. Inak rada by som vedela, ak bol niekto v GF na OPU, ako to vlastne celé prebieha. Dnes idem o 22.00 hod. na pohotovosť si dať pichnúť pregnyl, tak dúfam, že mi to pichnú.

ivica7793
10. feb 2011

@yeliel inak budem na Teba myslieť v stredu, ja to budem mať už za sebou, tak Ti potom môžem povedať, aké to bolo 🙂 Hádam to prežijem 🙂 Manžel ma minule trošku naplašil, vraj niekde čítal, že žena môže pri OPU aj zomrieť (kedže sa to robí v úplnej narkoze), tak dúfam, že nič také nehrozí ani v tom najhoršom prípade.

yeliel
10. feb 2011

@ivica7793 Ja som bola v GF 😀
Ranko prides a aj muzik..muzika si zavolaju aj teba..do tej izbicky oproti kde sa berie krv..tam sa prezlecis..das si papucky a lezkate si na postielky..daju vam vyplnit papiere pre anestezu a budu Vas postupne volat na salu..chvilocku si schrupnes a potom ta prevezu na voziku do postielky..oddychnes si,,embryolog Vam potom oznami kto mal kolko vajok a aky bol spg..a este sa presne dohodnete co a ako..este sa kazda pojdete vycikat,zmeraju talk a pustia vas domko s doprovodom. 😉 🙂

yeliel
10. feb 2011

@ivica7793 aby nedoslo k nedorozumeniu..muzika volaju na odber materialu..v izbycke budes len s babami 😀

ivica7793
10. feb 2011

@yeliel tak to nie je také zložité 🙂 A koľko to asi trvá? Tá izba, to je denný stacionár, či ako je to napísané na dverách? Len dúfam, že mi nebude zle po narkoze, lebo ked som bola na laparoskopii, tak to mi teda bolo riadne blbo.

yeliel
10. feb 2011

@ivica7793 ale neboj ..nic take sa nestane..ved to bude len kratka a slabucka anesteza..vsetko zvladnes v pohodicke 😉 🙂