icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

ivica7793
10. feb 2011

@yeliel jasné....to som pochopila 😀 Manžela zatiaľ pošlem na kávičku.

yeliel
10. feb 2011

@ivica7793 tusim tak sa to vola..par minutiek..chvilocka 😉

ivica7793
10. feb 2011

je tu niekto, kto ide v sobotu na OPU do GF?

nechsazadari
10. feb 2011

@annamary27 - ahojky moja, takto si ťa preklepnú? To je dobre! A som rada, že s krvičkou nie je veľký problém. 🙂 Ja si čakám doma na mm, ale išiel čosi vybaviť, tak mi aj slnko pri tom čakaní zašlo. Dúfam, že sa mu napriek tomu bude chcieť ísť na chvíľku na prechádzku. Samu ma to nebaví...
@yeliel - tak streda je tvoja 😉 Ja som si myslela, že sa ešte nejaké folíky vyskytnú a to ešte nie je deň D. Ešte sa na tom stále pracuje 😀 Bohužiaľ aj ja som frčala na Utrogestane...
@ivica7793 - Ivi, tu momentálne s tebou stimuluje len yeliel, takže v GF stretneš nové kočky. Ale neboj, začni komunikovať a pôjde to samo 😉 Manželíka priprav na to, že bude zopár hodín čakať a buďte v kontakte s fónom, aby si ťa prišiel prebrať proti podpisu. Narkóza je slabá, ale ak to zle znášaš, tak sa pre kľud duše poisti igelitovým vreckom. Jo a pre istotu si zober aj slipovú vložku, mohla by byť trošku ružová po zákroku. Budem na teba myslieť, aby bolo všetko na jednotku s hviezdičkou.
@noe - vitaj na MK. Užívaš si miesto kocúra manželovej spoločnosti: Príjemnejšie, že?! 😝 😀 😀 😀 😉

ivica7793
10. feb 2011

@nechsazadari ďakujem....manžela začnem pripravovať už teraz na sobotňajšie čakanie 😀 ozaj a nevieš ako sa pichá pregnyl, idem teraz o 22.00 hod. na pohotovosť, tak dúfam, že vedia ako sa to má pichnúť.

annamary27
10. feb 2011

@ivica7793 ahoj,tfuj-tfuj ,držím palčeky na OPU a aj ďalej 😀 😀 😀

ivica7793
10. feb 2011

@annamary27 ďakujem...trošku sa toho obávam, ale sa aj teším, že to bude za mnou a potom už len ET a čakať a čakať...len mám trošku chaos ...teraz idem na pohotovosť si dať pichnúť pregnyl, dúfam, že to budú vedieť pichať...a kedy sa berú antibiotiká? OPU mám v sobotu, takže v piatok večer a sobotu ráno jednu tabletku Augmentinu?

ivica7793
10. feb 2011

inak dúfam, že som dobre rozumela sestričku, keď som volala za výsledky, že si má dať pichnúť dve ampulky pregnylu. 🙂 Bola som taká rada, že už nemusím stimulovať, že som ju ani poriadne nepočúvala.

annamary27
10. feb 2011

@ivica7793 ano,tak sa berú antibiotiká ako píšeš,neboj,všetko máš v protokole,aj keby si zabudla. 😉 mne pichávala pregnyl a aj ostatné inj. mama,je zdravotná sestra,tak aspon toto som mala poriešené.jedine puregon som si dávala sama do brucha 😵 Neboj ,všetko bude o.k.Ja som pri prvom IVF nevedela vôbec čo ma čaká pri OPU a ET,bola som jak hodená do vody a bolo to v pohode.

janemari
10. feb 2011

Ako tak sledujem,tak sa tu ztehulkovava tesim sa tak pre istotu TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

ivica7793
10. feb 2011

@annamary27 dúfam, že aj u mňa to bude v pohode. Je fajn, že existuje MK, veľa som sa tu o IVF dozvedela, keďže doktori toho veľa nenahovoria 🙂 a Ty ako pokračuješ?

annamary27
10. feb 2011

@ivica7793 ja mám z druhého IVF ešte troch mrazákov v GF,ale robia mi testy na imunitu,dnes som bola na hematologii a ešte mi moja gyn urobí testy na toxoplazmozu,robila mi aj na štítnu žľazu,aby sme vylúčili všetko prečo nám to zatial nevyšlo.

evasbk
10. feb 2011

🙂 Ahojte žienky, čo tu nové???? Prosím vas čo je dobre na záhu, okrem mlieka a mandlí??????
A dovolím si aj poslať pár vírusikov 😉 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTt
nabuduce viac, teraz je dost neskoro, aby ste sa neprejedli 😉 Viac pošlem radšej rano, alebo na obed.

nechsazadari
11. feb 2011

@ivica7793 - presne ako napísala annamary27 - na prvom raze je tuším fakt najlepšie, že človek ešte presne nevie, čo ho čaká a necháš sa len tak unášať (nech je to pre teba prvý aj posledný- úspešný raz). Veď personál okolo vie, čo všetko treba. Teraz už máš určite pregnyl dobre pichnutý. Vychutnaj si dník bez ihiel a zajtra bude všetko v pohodke. Len si predstav, že zajtra vzniknú vaše maličké embrijká 😀 😀 😀 😵 😵 😵 Veľa šťastia!!!

renka1801
11. feb 2011

@evasbk mne pomáha každe rano na lačno vypijem pohár prevarenej teplej vody so šťavou z jedneho citrona. Medzi potraviny, ktoré prekysľujú organizmus patrí biela múka, biela ryža, huby, syry, najmä plesnivé, mäso, údeniny, mlieko, pivo, víno, arašidy, ocot, chlieb, ktorý obsahuje droždie, prášok do pečiva i cukor, cukor vôbec, med, a všetko, čo je sladké. Tých by sme sa mali vyvarovať.
Odkysleniu organizmu výrazne pomôže zaradenie zásaditej – alkalickej stravy, s vysokým obsahom minerálnych a stopových prvkov. Medzi potraviny s vysokou zásaditosťou sa radia napr,: mrkva, cvikla, cesnak, špenát, paprika, tekvica, petržlen, brokolica, banány, grepy, jablká, hrušky, kivi...

ivica7793
11. feb 2011

@nechsazadari asi to bude najlepšie nechať to tak, veľmi nad tým nerozmýšľať...včera na pohotovosti všetko OK...sestrička bola milá...konečne to bola posledná injekcia...A mali by byť aj nejaké príznaky po pichnutí pregnylu, či nie?

sunday1
11. feb 2011

@yeliel Ahoj zlatko 🙂 Včera som sem vôbec nestíhala nakuknúť, takže sa až teraz teším dobrým správam. Uvidíš, že pri OPU ich bude ešte viac 😉
@noe Vitaj späť na MK 🙂
@janemari 31tt - jupííííííííííííííííííííííííííííííííííííí 🙂

janemari
11. feb 2011

@sunday1 no uz je to veselsie ako ked som mala 26tt a mala sa zacala pytat na svet 🙂

nechsazadari
11. feb 2011

@ivica7793 - normálne si nespomínam, že by som niečo postrehla po pregnyle- čiže asi nič 😀 Dnes pohoda a uvidíš, zajtra tiež. Ja som mala OPU v GF vždy tiež cez víkend. Na recepcii nikto nebude, ale aj tak budú o tebe vedieť. Relaxuj a povzbudzuj vajká nech pekne do zajtra do zlatista dozrejú 😝 😉 😵 😵 😵 A skoro som zabudla for you TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
a kto má ešte chuť: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

annamary27
11. feb 2011

@ivica7793 moj príznak po pregnyle,bola len strpnutá riťka 😀 😀

yeliel
11. feb 2011

@sunday1 ahojcek..,tak mam dalsiu kontrolu za sebou...v pondelok sa vidime s dokim zase 😀 takze uvidime co a ako ci ta streda plati..lebo si nieje isty ci budu zrele moje lenivucke vajicka 😀

yeliel
11. feb 2011

@nechsazadari mnam chutia virusiky 😀 ...moja z toho Gonalu mas este kolko? je to 900 jednotiek a kolko si si z neho pichla?

nechsazadari
11. feb 2011

@yeliel - ja tomu pomerne blbo rozumiem, ale na celej krabičke je 450 IU a keď som dala dolu vrchnák tak na sklenej rúročke je stupnica. Od špičky- čiže od miesta, kde sa dáva ihla to je presne na druhej čiarke od spodu. Ak by ti to stačilo, rada posuniem. Asi by to bolo treba poslať kuriérom, kvôli teplote aj rýchlosti...Ale ak by si sa chcela zastaviť..😀

ivica7793
11. feb 2011

@nechsazadari ďakujem za vírusíky..dúfam, že o cca 2-3- týždne ich môžem posúvať ďalej 🙂 Na OPU si mám zobrať so sebou iba noč.košelu a prezuvky? Ozaj trošku blbá otázka: je veľký problém, keď spermie nebudú staršie ako 3 dni, ale iba dva dni? ☹

ivica7793
11. feb 2011

@annamary27 našťastie nemám žiadne príznaky po pregnyle... to bola len taká preventívna otázka, že či sa mám na niečo pripraviť. Ale v pohode som prežila dnešný deň. Teraz ešte zapiť antibiotiká a šup šup spinkať, ráno treba skoro vstávať.

yeliel
12. feb 2011

Dobre rano babule 😉 🙂

@nechsazadari no to mas 450pero,a ako to opisujes tak by mi to malo stacit na pichnutie 225jednotiek...ta teplota nieje probelm gonal to zvaldne do 25stupnov 😀 ale ta rychlost ano..ja ho totizto potrebuejm v pondelok rano pichnut 😝

yeliel
12. feb 2011

babule ako tu citam ivicu tak mala dobru pripomienku...

Ked budeme mat mozno teda OPU v stredu tak dnes by malo byt doma este tutu_mutu? aby bolo spermosky v dobrej forme? ci??? 😀

nechsazadari
12. feb 2011

@yeliel - ak budeš chcieť ten gonal, tak mi napíš do internej, nech tu babule neotravujeme 😉 Inak s tými bičíkovcami...pred prvým OPU som sa na to pýtala Stenovej a tá mi povedala, že je to to úplne jedno a že odkiaľ mám takú hlúposť o 3 až 5 dňoch. Mala som to z papierov GF, ale to som si bohužiaľ vtedy neuvedomila 😝 Takže dnes by potutúlenie nemalo byť vôbec na škodu. Len bacha na vajká, aby nedošli k úhone. Teda tie tvoje,xi mnó vlastne všetky 😀 😀 😀

noe
12. feb 2011

@ivica7793 ahojky, dnes je tvoj velky den. Nech mate co najviac krasnych vajicok, a nech sa potom pekne tesno tulia s manzelovymi, nech su krasne embryjka 😵 😵 😵
Moc drzim palce 😉

@yeliel veru riadnu brigadu tu mam, ale som stastna, ze sme spolu 🙂 to ma aj ten neporiadok odpusteny 😀 Vcera som mu zahlasila, ze treba aj vymalovat 😀

@nechsazadari no kocur sa neda porovnavat s manzelom 😀 Musim sa priznat, ze po 4 mesiacoch, ked som na konci septembra odchadzala na Slovensko, manzel sice chodil za mnou a nejaka rychlovka bola. No teraz si uzivame skvely sex 😀 Neriesime ziadne babo a je to fajn 😀 😀 😀

@evasbk ahoj tehulka, som rada, ze ta tu vidim a mate sa fajn 🙂 🙂 🙂

@sunday1 dakujem 😉 je to mile, ked sem clovek napise, a vie ze tu ma nejake spriaznene spolocnicky, ktorym trosku chybal 😀

@yeliel myslim, ze by nemali byt starsi ako 4 dni. Takze musis pomoct drahemu vyvetrat kamaratov 😉

Prajem krasnu sobotu.... este som zalezena v perinach, mo manzelik ma uz taha, tak idem byt poslusna manzelka 😉

noe
12. feb 2011

@nechsazadari nam to hovoria v CAR. Ze ked su mesiac stary, tak je ich zbytocne vela a nekvalitnych a maju velku pracu vybrat tych par. Radsej menej ale cerstvych 🙂