icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

janemari
14. feb 2011

@sunday1 no najhorsia robota vyburat umakartove jadro a vymurovat kupelnu s wc bola ina makacka.Toto su uz dokoncievacky.Ked urobia kupelnu s wc tak sa tam uz bude dat fungovat.

sunday1
14. feb 2011

@janemari Tak teraz som si zaspomínala na časy, keď sme riešili prestavbu a zariaďovanie 🙂 Kopec stresu ohľadne neschopných robotníkov, ale aj tak to boli pekné časy 😉

sunday1
14. feb 2011

@yeliel Ty ma stále s novinkami naťahuješ ☹ 😀 😀 Ako sa darí folíkom? 😕

yeliel
14. feb 2011

@sunday1 ahojcek...nenatahujem az teraz sme dosli z Ba,,hned sadam k netu a pisem 😀
NO foliky neposedne,,niektore su uz velke tak z nich nic a niektore zas mrnave tak tiez z nich nic ..ale su aj take akurat 😀 kolko ich presne je neviem ale doki pocita ze taka 4 by mohli byt OK..tak sa nechame prekvapit..Dnes o 23.00 pregnyl a v stredu punkcia 🙂

sunday1
14. feb 2011

@yeliel Tak nech je ich čo najviac 😉 Podarilo sa Ti zohnať ten Cetrotide, alebo si musela kupovať?

yeliel
14. feb 2011

@sunday1 podarilo sa mi zohnat..za 8euračov 😉

ivica7793
14. feb 2011

@nechsazadari tak dnes som bola na ET...emryjká sa držali, jedno bolo už 4 bunkové, vraj sa pekne delia...Vložili mi dve....nemáme nič na mrazenie, ale o to som si istejšia, že to vyjde 🙂 Jasné, že budem oddychovať, plánujem do budúceho štvrtka (čo je 10DPO) väčšinu dňa ležať...aj dnes som celé poobedie prespala.....cítim sa ospal.

ivica7793
14. feb 2011

@yeliel ahoj...ako sa darí?

ivica7793
14. feb 2011

@martinaaaaa ďakujem za vírusíky 😀 verím, že to dobojujem do úspešného konca....Tebe aj bábatku prajem veľa zdravia, bezbolestný a rýchly pôrod, posledné dni si vychutnaj.

ivica7793
14. feb 2011

@annamary27 ahoj...ET bolo celkom rýchle...neležala som tam potom ani 15 min., a šup domov....myslela som, že pri ET budem niečo cítiť, ale vôbec ani neviem, že mi "tam" niečo robili 😀 ET robila Dr. Behunová...dnes bola celkom milá, na to čo tu na ňu čítam, že je taká chladná, neprístupná.

balinka
14. feb 2011

@ivica7793 ahoj 😉 mne tiez robila vklad dr.Behunova a bola mila a mala aj stastnu ruku 😉 drzim palce 😉

sunday1
14. feb 2011

Baby, ako tu surfujem na MK, ja sa tu normálne cítim ako veterán 😕

yeliel
14. feb 2011

@sunday1 preco ako veteran? 😀

yeliel
14. feb 2011

@balinka ahoj cica ako mas? 😉

yeliel
14. feb 2011

@ivica7793 blahozelam k bublinkam 😉

balinka
14. feb 2011

@yeliel ahoj 😉 mame sa dobre 🙂 skusam volat,ale ziadna odpoved,ale citam,ze behas hore dole.v stredu konecne OPU,tak drzim palce a posielam virusiky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT. 😉

yeliel
14. feb 2011

@balinka hej no vies ake to je somnou a telefonovanim 😀 aj moj drahy sa stazuje 😀 stale sa chystam,ze ti crnken 😀 😀 😀 ..dik za vyrusiky..potrebujem velmi..velmi.. 🙂

balinka
14. feb 2011

@yeliel pokecame,ked budes mat volnejsie a draheho v praci 😉 urcite to vyjde,velmi ti to prajem 😉 vies ako ja som do toho isla poslednykrat...aj keby to robili na chodbe,bolo by to jedno a pozri,prvy trimester mame o chvilocku za sebou 😉 😉 😉

yeliel
14. feb 2011

@balinka ked budem po ET depkovat..budem ti vyvolavat v kuse 😀

balinka
14. feb 2011

@yeliel kludne mozes,ja som doma a nemam nic na praci🙂

sunday1
14. feb 2011

@yeliel Skoro všetky baby sú oproti mne "deti", cítim sa byť zrelá na geriatriu 😖

yeliel
14. feb 2011

@sunday1 no dik..takze zakladame geriatriu? 😀 😀 😀

annamary27
14. feb 2011

@sunday1 čo to trepeš,my len teraz začneme žiť 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

annamary27
14. feb 2011

@ivica7793 cítiť začneš asi tak na tretí den také zvláštne popichávanie,to sa budu bublinky zahryzkávať 😀

noe
14. feb 2011

haloooooooo sovicky, spite, ci nespite? 😀 😀 😀

noe
14. feb 2011

@nechsazadari veru dnes ma manzelik prekvapil, mi volal vecer, ze mame zabookovanu restauraciu, aby som sa pripravila. A ked prisiel pre mna, tak cely sklamany, ze si zabudol doma penazenku a nemohol mi kupit kvety, tak mi doniesol aspom vytlacene na papieri 😀

@janemari mas toho hodne, ale hlavne pomaly a vklude nakupuj/ zariaduj. Nech moze malicka odpocivat v brusku. Ale krasne sa drzite 😵 uz 31tt 😵 😵 😵 len tak dalej, nech drobcek poslucha 😉

@ivica7793 neoficialna tehulka 😵 ze pozdravujem bobacikov, nech vystrcia pazuriky a uz sa nepustia. Kludne spinkaj, aj ja som prvy den cely prespala, je to asi normlane po tych vsetkych hormonoch a stresoch 🙂 Teraz si uz len hladkaj brusko, rozpravaj sa s malickymi a o 2 tyzdne sa tesim na krasne // 😉 budem totiz potrebovat virusiky od dalsej tehulky, kedze Davidko je zachvilu na svete 🙂

@yeliel v stredu drzim vsetky palce, aj manzelove 😀 a o 2 tyzdne ocakavam // 😉 😉 😉

@sunday1 moja aka geriatria??? 😀 😀 😀 ja sa citim byt zena v najlepsich rokoch a to mam tesne pred 30. Tak tych tvojich par navyse, ma nehnevaj 😠 😠 😠
@annamary27 to je slovo zeny 😀 uplne suhlasiiiiiiim. Dnes som manzelikovi navrhla, ze ak nam nevyjde druhe IVF, tak si dame pauzu od vsetkeho mozno na polroka a trochu pocestujeme, teda hlavne vypadneme niekam prec. On chce velmi do Kanady alebo Novy Zeland. Tak neviem, ci sa nebude tajne modlit, aby to nevyslo 😀

noe
14. feb 2011

Tak som sa vykecala a nikde nikto 😨 Dobru nocku, teda vlastne zachvilu dobre rano 🙂 😵 😵 😵

annamary27
15. feb 2011

@noe dobré ránko 😀 😀 ,ale ti závidím to cestovanie,ale ved mohli by ste to neskor absolvovať už aj s mimi 😀 😀 😀

nechsazadari
15. feb 2011

@ivica7793 - super, že si mala pohodové OPU aj ET, teraz už len pridať pohodové tehotenstvo a zdravé bábo/ bábätká a máš najsamlepšiu kompletku 😉 😵 😵 😵 😵 😵

@noe - dobre si sa napapkala v reštike? Urob chute a napíš, čo si mala dobručké. Aj my sme mali pekného Valentína. Navarila som ja a našťastie sa naparádu podarilo. 😎 Len si narobte plány, čo by ste chceli robiť, ak by ďalší pokus nevyšiel - nech máte čo odkladať 😉 😀 😀 😀 😀

@yeliel - tak už sa ti to kráti a zajtra ti "zmontujú" krásne detičky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

@sunday - ešte, že sme tu cca rovesníčky. Mňa len mrzí, že už je blbé chodiť v našom veku na diskotéky a aj skate som musela dať k ľadu. Úplné babky, xi,xi,xi 😝 😀 Ale rozhodne si roprúdila diskusiu 🙂

@janemari - ale chvíľku po pôrode hádam zostaneš ešte u vašich, nech ti s Laurinkou trošku pomôžu, nie? Aj keby bol bytík ready...

janemari
15. feb 2011

@nechsazadari chcela by som byt sama od zaciatku.Okrem toho nasi chodia do prace takze do pobedia budem tak ci tak sama/a bola by som vo svojom/ a pobede uz moze mama dobehnut ked bude chciet,nebude to mat daleko.A v noci sa lepsie vyspia ked nebude dieta plakat. Ved ak bude mala ponocovat oni sa aspon vyspia a doobeda bude s nou dospavat ja a pobede ked pride mama si budem moct porobit uvarit,upratat a tak.