2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@sunday1 ahojcek...nenatahujem az teraz sme dosli z Ba,,hned sadam k netu a pisem 😀
NO foliky neposedne,,niektore su uz velke tak z nich nic a niektore zas mrnave tak tiez z nich nic ..ale su aj take akurat 😀 kolko ich presne je neviem ale doki pocita ze taka 4 by mohli byt OK..tak sa nechame prekvapit..Dnes o 23.00 pregnyl a v stredu punkcia 🙂
@nechsazadari tak dnes som bola na ET...emryjká sa držali, jedno bolo už 4 bunkové, vraj sa pekne delia...Vložili mi dve....nemáme nič na mrazenie, ale o to som si istejšia, že to vyjde 🙂 Jasné, že budem oddychovať, plánujem do budúceho štvrtka (čo je 10DPO) väčšinu dňa ležať...aj dnes som celé poobedie prespala.....cítim sa ospal.
@martinaaaaa ďakujem za vírusíky 😀 verím, že to dobojujem do úspešného konca....Tebe aj bábatku prajem veľa zdravia, bezbolestný a rýchly pôrod, posledné dni si vychutnaj.
@annamary27 ahoj...ET bolo celkom rýchle...neležala som tam potom ani 15 min., a šup domov....myslela som, že pri ET budem niečo cítiť, ale vôbec ani neviem, že mi "tam" niečo robili 😀 ET robila Dr. Behunová...dnes bola celkom milá, na to čo tu na ňu čítam, že je taká chladná, neprístupná.
Baby, ako tu surfujem na MK, ja sa tu normálne cítim ako veterán 😕
@sunday1 čo to trepeš,my len teraz začneme žiť 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@ivica7793 cítiť začneš asi tak na tretí den také zvláštne popichávanie,to sa budu bublinky zahryzkávať 😀
haloooooooo sovicky, spite, ci nespite? 😀 😀 😀
@nechsazadari veru dnes ma manzelik prekvapil, mi volal vecer, ze mame zabookovanu restauraciu, aby som sa pripravila. A ked prisiel pre mna, tak cely sklamany, ze si zabudol doma penazenku a nemohol mi kupit kvety, tak mi doniesol aspom vytlacene na papieri 😀
@janemari mas toho hodne, ale hlavne pomaly a vklude nakupuj/ zariaduj. Nech moze malicka odpocivat v brusku. Ale krasne sa drzite 😵 uz 31tt 😵 😵 😵 len tak dalej, nech drobcek poslucha 😉
@ivica7793 neoficialna tehulka 😵 ze pozdravujem bobacikov, nech vystrcia pazuriky a uz sa nepustia. Kludne spinkaj, aj ja som prvy den cely prespala, je to asi normlane po tych vsetkych hormonoch a stresoch 🙂 Teraz si uz len hladkaj brusko, rozpravaj sa s malickymi a o 2 tyzdne sa tesim na krasne // 😉 budem totiz potrebovat virusiky od dalsej tehulky, kedze Davidko je zachvilu na svete 🙂
@yeliel v stredu drzim vsetky palce, aj manzelove 😀 a o 2 tyzdne ocakavam // 😉 😉 😉
@sunday1 moja aka geriatria??? 😀 😀 😀 ja sa citim byt zena v najlepsich rokoch a to mam tesne pred 30. Tak tych tvojich par navyse, ma nehnevaj 😠 😠 😠
@annamary27 to je slovo zeny 😀 uplne suhlasiiiiiiim. Dnes som manzelikovi navrhla, ze ak nam nevyjde druhe IVF, tak si dame pauzu od vsetkeho mozno na polroka a trochu pocestujeme, teda hlavne vypadneme niekam prec. On chce velmi do Kanady alebo Novy Zeland. Tak neviem, ci sa nebude tajne modlit, aby to nevyslo 😀
Tak som sa vykecala a nikde nikto 😨 Dobru nocku, teda vlastne zachvilu dobre rano 🙂 😵 😵 😵
@noe dobré ránko 😀 😀 ,ale ti závidím to cestovanie,ale ved mohli by ste to neskor absolvovať už aj s mimi 😀 😀 😀
@ivica7793 - super, že si mala pohodové OPU aj ET, teraz už len pridať pohodové tehotenstvo a zdravé bábo/ bábätká a máš najsamlepšiu kompletku 😉 😵 😵 😵 😵 😵
@noe - dobre si sa napapkala v reštike? Urob chute a napíš, čo si mala dobručké. Aj my sme mali pekného Valentína. Navarila som ja a našťastie sa naparádu podarilo. 😎 Len si narobte plány, čo by ste chceli robiť, ak by ďalší pokus nevyšiel - nech máte čo odkladať 😉 😀 😀 😀 😀
@yeliel - tak už sa ti to kráti a zajtra ti "zmontujú" krásne detičky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@sunday - ešte, že sme tu cca rovesníčky. Mňa len mrzí, že už je blbé chodiť v našom veku na diskotéky a aj skate som musela dať k ľadu. Úplné babky, xi,xi,xi 😝 😀 Ale rozhodne si roprúdila diskusiu 🙂
@janemari - ale chvíľku po pôrode hádam zostaneš ešte u vašich, nech ti s Laurinkou trošku pomôžu, nie? Aj keby bol bytík ready...
@nechsazadari chcela by som byt sama od zaciatku.Okrem toho nasi chodia do prace takze do pobedia budem tak ci tak sama/a bola by som vo svojom/ a pobede uz moze mama dobehnut ked bude chciet,nebude to mat daleko.A v noci sa lepsie vyspia ked nebude dieta plakat. Ved ak bude mala ponocovat oni sa aspon vyspia a doobeda bude s nou dospavat ja a pobede ked pride mama si budem moct porobit uvarit,upratat a tak.

@sunday1 no najhorsia robota vyburat umakartove jadro a vymurovat kupelnu s wc bola ina makacka.Toto su uz dokoncievacky.Ked urobia kupelnu s wc tak sa tam uz bude dat fungovat.