icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

annamary27
10. aug 2010

@wera , @janemari podla mna sa u mna ešte nájde pár ludí,čo budú čučať a budú prekvapkaný,že mi brucho nerastie a nie a nie porodiť. 😀 😀 😀 😀 😀 ja sa na tom len bavím 😎 😎 😎 😎

kefalinek
10. aug 2010

baby tak vcera sa ta moja mrcha urazila a dnes rano dosla 😀 😀 😀 😀 😀 konecne, takze som ani u dokiho nebol, akysi mam urazivy vajecnik 🙂

wera
11. aug 2010

@kefalinek super to som rada že prišla mrška potvorka aj sama 🙂 a bolesti už nemáš?

inak dobré ránko sa praje babulky 🙂

kefalinek
11. aug 2010

dobre ranko bolesti mi presli wera ako sa dnes mame??

shandy
11. aug 2010

ahojte dievcence 😵
@annamary27 nic si z toho nerob, ja uz som bola tehotna tiez, uz by som podla nich pomaly aj rodit mala 😀 😀 . a ked som nastupila, tak zas chodili klebety, ze mam nieco so sefom, lebo ostatne predo mnou ziadna nevydrzala dlhsie ako 3 mesiace... 😠 , no ked nemaju co ine na praci, ja si z takych robim srandu. schvalne im pustim nejaku dezinformaciu a potom vyzeraju ako blbci, ked to pustia dalej 😀 😀
@yeliel moja, to som rada, ze si nasla dokiho, ktory to vidi inak. drzim ti palceky a nemas mi za co dakovat, rada som ti pomohla, kedykolvek 😵 , veru nech drahy vidi, ze ordinacia sa vyplaca 😀 😀
@kefalinek gratulujem k pani urazenej co konecne prisla 😀 , za to ta moja nie a nie prist...ch jaj
pekny den babulky 🙂

kefalinek
11. aug 2010

shandy neboj aj ta tvoja pride coskoro

wera
11. aug 2010

@kefalinek joj dnes výýýborne, veď je už streda a za chvíľku tu máme víkendík 😀

kefalinek
11. aug 2010

wera tak to je optimuzmus 😀 😀 😀 😀 😀 , joj aj mne sa uz krati materska, v septembri by som mala uz nastupit do prace

monicka7299
11. aug 2010

@kefalinek tak to sa tam moc neohreješ 😉 ..ale treba sa ukázať aby nezabudli, že Ťa majú 😀

kefalinek
11. aug 2010

monicka bodaj by si mala pravdu 😎 😎 😎 😎

annamary27
11. aug 2010

@monicka7299 ahoj,ked si bola na druhej konzultácii aj ti povedali,čo treba absolvovať pred druhým ivf alebo dostaneš tie isté injekcie a ten istý protokol?

martinaaaaa
11. aug 2010

ahojte baby dako vas nestiham citat ale tak zbezne som sa pozerala ze uz mate podane ziadosti tak vam preventivne posielam tehu virusiky 😎 a vsetkym hrozne drzim palce nikdy nezabudnem akou ste mi boli oporou 🙂 bez vas by som to tak nezvladla 😉

wera
11. aug 2010

@kefalinek jasné optimizmu nie je nikdy dosť 😀 teda Tvoje jediné vykúpenie bude ísť znovu na materskú, tak budem držať palčeky aby Vám to pri najbližšom pokuse vyšlo 😉

@martinaaaaa ahojky tehuľka 🙂 ako sa cítiš? čo nového? ako ranné nevoľnosti? a tie tehu vírusíky by si nám mohla posielať každý deň a veľa veľa veľa 🙂 🙂 🙂

a inak ešte krásny večer babulky 😵

yeliel
11. aug 2010

@wera caveloo 😀

wera
11. aug 2010

@yeliel ahojky 🙂 🙂 🙂 ako sa darí? 😉

yeliel
11. aug 2010

@wera no staale sa nic nedeje..a nakoniec mi dorazi asi mrcha aj sama lebo uz mam bolesti ☹ na Ket vsak nezacnem pripravu lebo potrebujem doplnujec vysetrenie od hemato..stale len na nieco cakam 😝 a genetika tiez este stale nic..tak cakam a cakam 😀 😀 😀 a co ty ako? uz ste vo svojom? 😉 😵

wera
11. aug 2010

@yeliel tak na to čakanie sme všetky snažilky už asi zvyknuté.... 😖 ale aspoň budete mať porobené všetky vyšetrenia a potom pôjdete s čistým štítom do ďalšieho ketkové boja 🙂 🙂 🙂 a genetiku si mala dostať kedy výsledky? skús ich možno trochu "bombardovať" 😉 ja tiež teraz chystám na endokrino, zajtra sa chystám objednať na genetiku a diabetológiu tak som zvedavá ako pochodím.... a v bytíku ešte nebývame, ešte stále robíme kuchyňu, ale postupne si tam už prenášam veci tak snáď cez víkend s mužíkom buchneme šampáňo v novom.... uvidíme 😵 😵 😵

wera
11. aug 2010

tak ja idem zaľahnúť 🙂 prajem dobrú nôcku 🙂

monicka7299
12. aug 2010

@annamary27 DOSTALA SOM TAKé ISTé LIEKY AKO MINULE.... a opýtal sa či chcem radšej nejaké iné... 😨 -no a čo já to mám vedieť?....tak som povedala, že veď vy ste lekár...... a viac neviem nič... ale mne keď zavolajú z caru, že majú žiadosť, tak hneď vyrazím sa objednať na predoperačné.... vyrátam si približne termín OPU a bude to....ja som aj tak na tej druhej konzultácii ledva vydržala, lebo som mala stále plné oči sĺz, ktoré som sa snažila zadržiavať - takže tak 😅

annamary27
12. aug 2010

@monicka7299 tak asi aj mne nechajú tie isté lieky,ved som ich dobre znášala a zniesla som aj dosť vajec.To by bolo fajn,že by mi dala hned recepty a ked zavolajú,že je to schválené,už len začnem pichať v správny čas. 😎 😎

wera
12. aug 2010

dobré ránko sa praje babulky 🙂
ako sa dnes mávate?

teda ja sa musím pochváliť že som sa objednala na genetiku, endokrinológiu aj na ten inzulínový rezistenčný testík tak som mooooc zvedavá čo všetko nové mi nájdu 🙂 tak ale aspoň budem vedieť na čom som a či nie je problém aj niekde inde 🙂

pekný dník prajem 🙂

monicka7299
12. aug 2010

@annamary27 ..ale ja som zniesla len 2 vajcááááááá 😨 ...ale vedia hádam čo robia..

monicka7299
12. aug 2010

@wera JA LEN ZÍRÁM..... čo sa aj ja mám niekde objednať????

wera
12. aug 2010

@monicka7299 chcem si dať porobiť všetky vyšetrenia keď mám teraz tie tri mesiace čas... 😉

wera
12. aug 2010

@monicka7299 a Tebe dali na druhú stimulku tiež len gonal, však? a aké dávky si brala?

yeliel
12. aug 2010

Ahoj Babule 🙂
@monicka7299 ahoj ty si preco bola smutko 😕 a tomu Dr.si dobre povedala,ved on ma vediet 😀 ale vies co moja? ja som na prvu stimulku reagovala slabo a na druhu mi zmenili injekcije .
@wera kuk..tak ty si sikula..ja sa prave snazim dovolat mojej gyn. ale furt to neberie..mam mat uz neake vysledky tak som zvedava tiez,ze co to bude 😝

monicka7299
12. aug 2010

@wera GONAL A CETROTIDE ...na začiatok som brala cca 138 ml a potom mi zvýšili na 195 tuším.... a nejak to nevyšlo.... 😒 tka neviem... ale ako sa tu tak bavíme, tak asi tam cinknem že čo a ako sa veci majú 😉

monicka7299
12. aug 2010

@yeliel no ja som bola mimo lebo som sa ho opýtala na dôvod neúspechu a tak...a on mi snaživo 20 minút vysvetľoval tie percentá a tak a keď toto tak potom toto a kby to bolo takto tak zase ono a len toľko % a tak... no a ja som sa už potom ovievala s tými papiermi a snažila som sa vysúšať oči 🙂 a on potom aj videl a tak prestal hovoriť , zahľadel sa na mňa a po chvíľke povedal : Homolka, čo je? Hlavu hore...ovplyvňujú to vyššie mocnosti... ja keby som mohol tak Vám tu hneď nejaké mimčo dám-aj dve 😅

yeliel
12. aug 2010

@monicka7299 tak to bolo od neho celkom pekne 🙂 mne tiez Dr.povedal,ze niektore veci oni ovplivnit nevedia aj keby ako chceli..inac ja som pichala tiez gonal..150jednotiek a potom az 225...a pergoveries a diphereline k tomu 🙂 bolo 10dobrych vajicok 🙂

wera
12. aug 2010

@monicka7299 to je milé Moni, aspoň Ti to lekár snažil vysvetliť, mne k tomu moc nepovedali... 😢 a nebojkaj, pri druhom už budú vedieť aké dávky a určite Ti ju od začiatku trochu zvýšia.... 🙂 ja budem mať to isté čo Ty, len k tomu budem mať ešte aj menopur... tak uvidíme 🙂