2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@sunday1 dakujem 😀 😀 😀
@annamary27 - nakoniec to bola možno iba zlá zhoda okolností, že sa bublinky neudržali. Ale v nadchádzajúcom pokuse to budú normálne samolepiace deťušky a ešte budeš prenášať, ako sa budú držať. Super, že je krvička o.k.!!! 😉 😵 😵 😵 😵
ahoj babule..drzte nam na zajtra silno palce vyzera to tak ze mame len jedneho bojovnicka ,,,nech to zlaticko nase zvladne.
@nechsazadari možno bude pes zakopaný v imunite ,ešte zajtra volám mojej gyn,či je toxoplazmoza o.k.
@yeliel tfuj-tfuj,bojovníčkovi a mamine držím palčeky 😵 😵 😵
@wera - zabudla som včera odpísať... Hlava deravá! Beriem stále to Calibrum mami, ale dávam si ho pred spaním. Keď nezabudnem... 😅 A máte počúvátko na srdiečka? To máte úžasné. Tiež som o tom uvažovala, ale teraz som doma nezamestnaná, tak nevymýšľam. Nepletie sa do toho tlkot vlastnej dutej žily? Asi majú srdiečka malých riadne inú frekvenciu, že? 😵 😵 😵 😵
@annamary27 - len nech ťa poriadne prekontrolujú! Mne by mali skontrolovať mozgovú činnosť. Včera som chcela povedať, že má Patrik Švajda "uši inej farby" (mal tmavú tvár a biele uši) a povedala som že"má farby inej uši". Aj na moje polhodinové chichotanie sa drahý pozeral podozrievavo. 😝 😀
Všetkým krásny víkend!
@nechsazadari pri tom počúvaní srdiečok je veľmi pekne počuť tlkot srdiečok babatiek od toho môjho 🙂 babatkam bije srdiečko asi tak 150x za minútu 😉 som to vždy aj počítala 😉
pekný dník prajem všetkým babuľkám 🙂
@sunday1
@wera
@nechsazadari
@ivica7793
@annamary27
@xeroma ahoj babule..dakujeme za palceky a hlavne moj 4bunkacik v brusku Vam dakuje 🙂
Nas jediny bojovnicek,tak mu silno aj nadalej drzte palceky 🙂
@zlatanka30
@gabinkaa
@janemari joooj aj Vam baby dakujem 😀 aj noe a vsetkym aby som na nikoho nezabudla 😅
@yeliel ahoj moja 😉 drzim palce,aj moj bol stvorbunkac a zatial drzi,ako hluchy dvere 😲 este na obed,ajked neskorsi TTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT virusiky 😀 volala si mi,ale bola som mimo.teraz som doma a je tu aj mm.cinknem vecer,ked zmizne niekam 😝
@yeliel budeme na vas mysliet a drzat palceky a porielam ti kopeeeeeeeec virusikov TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@yeliel Ahojte, vo vašej téme som prvykrat, intenzívne som navštevovala letné kolo IVF. Mali sme podobný osud ako ty, zostalo nám len jedno embryjko, z ktorého mi narástlo tááááke veľké bruško, že sa mu teraz už nášmu dieťatku, nechce ísť von. Touto cestou Ťa chcem podporiť a zaželať krásne a zdravé bábätko. 😉
@yeliel jéééé,paráda,už je v brušku,tak mu je už hej-sveta žiť 😀 😀 😀 😀
@yeliel tak počkáš trošku dlhšie ako ja...ale stojí to za to, a verím, že sa obe dočkáme...a ako sa cítiš? Ja som v deň ET mala trošku pobolievanie, ale potom už nič...ani teraz nemám žiadne príznaky, pocity (asi je na to ešte skoro), ale neviem, či je to dobre, alebo zle. Tak len vydržať do prvej krvičky....A veľa oddychuj, ja si poležkávam, pozerám TV, sem-tam niečo prihodím na MK, FB...a zase ležím, a tak dookola...
@yeliel moc moc moc držím bambuľkovi v brušku palčeky a posielam mu dvojité TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
vírusíky 🙂 🙂 🙂
teraz hlavne lež, spinkaj a vôbec nič nerob 😉
aké tabletočky budeš papkať?
@evasbk dakujem..papakam virusiky papkam 🙂
@wera dakujemeee..no papkam prednison,kyselinu listvou,picham fraxik 06 a namiesto utrosu si raz denne vkladam Crinone 🙂 mam este nieco pridat? 😀 😀 😀
@ivica7793 ja si tiez len tak polezkavam..a sem tam mrknem na konika..necitim nic len viem,ze tam mame nasho Miška 😅 ty mas kedy krvicku? u mna to bude 4marca.

@annamary27 Gratulujem k dobrým správam 😉