2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
Este vecerne TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
@yeliel - ahoj tebe aj dnes už minimálne 8 bunkáčikovi Miškovi! Ja som bola na vklade vtedy sklamaná, že vložili len jedno embryo, ale teraz som rada, že mám v brušku len jedného človiečika (ale keby som tam mala 3, asi by som sa tešila rovnako). Pekne si na seba zvykajte, budete v tesnej blízkosti celých 9 mesiacov a potom celý život 😵 😵 😵 😵 😵
Vidím, že máš zásoby, ale predsa trošku TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@nechsazadari ahoj 😉 ja som len bojko,ze keby boli aspon dvaja tak je vacsia sanca 😝
tebe preco vkladali len jedno embryjko? 😕
@yeliel moja supeeeeeeeeeeeeer 🙂 a krasne meno ma vas bojovnicek 🙂 Prajem Miskovi silne pazuriky, nech sa od mamicky nepohne ani na krok 🙂 Som teraz zapla konika, len aby som si precitala super spravy a tesiiiiim sa moc 😵 😵 😵
Za mesiac cakam uz virusiky od teba 🙂
Inak krasnu sobotu krasky 🙂 prave som bola skontrolovat pocasie na balkone a mame strasnu zimu, a to som vam chcela poslat kus slniecka 😀 no nic, tak nabuduce 😉 😀 😀
@yeliel ešte čakám na výsledky kvoli protilátkam ,bola som na krvičke v stredu v GF,budem to vedieť o 3týždne. 😵
@annamary27 protilatkam na co? 😕
@yeliel na trofoblasty,to su nejaké bunky v embryjku z ktorých sa potom robí aj placenta,ak som to dobre pochopila z netu,ked som to hladala.
@annamary27 joj jo..uz viem to mate z reprodukcnej imuno..nato ja beriem prednison 😉
@yeliel takže ešte tam môže byť u mna problém a ked ani tam, tak mi spraví hematologička ešte nejaké špéci genetické testy.
@annamary27 a vies co ti robila hemato?
@yeliel no mám tu milion výsledkov a všetky v norme,koagulácia, ,KO+DIF,základná biochémia,iony v sére,špecifické bielkoviny aj genetiku na trombofilie
@annamary27 je tam aj antifosfolipidove protilatky?
@yeliel to má akú skratku na výsledkoch?
@annamary27 ACLA
@yeliel taku skratku tu nemám,ale možno to robili z krvi v GF,lebo niečo mi robili cez vianoce.
@yeliel - hmm, prečo mi dávali len jedno... Objektívne je, že som mala po OPU také blbé bolesti, čo ma ani vyspať nenechali. Aj to, že som mala teplotu pár dní pred ET- ale to som sa nepriznala 😝 , ale hádam aj preto som toľko neprotestovala. A divné zdôvodnenie od Dr. bolo: môj vek- že mám ešte málo... a vraj som tam bola 1x...Asi sa pozrela do inej karty.(samo, že som jej povedala, že som tam 2x) Tuším ešte niečo splietala o telesnej konštitúcii. Ale teraz naozaj neviem, kam by sa ten druhý drobček pomestil. Možno zistím, až pôjdeme pre zmrzlinky 😀 😀 😀 😀
@annamary27 - budeš mať aj medicínu vyštudovanú za chvíľu 😉 A inak sa ako mávaš ? Doma poslúchajú? 🙂
@noe Ahojky 🙂 🙂 Máme sa dobre, bruško rastie a dost rýchlo 😕 😕 za chvilu bude zo mna lokomotíva 😀 Ale teším sa na to. Od 20 TT začínam chodit do rizikovej ambulancie, tak verím, že sa o nas dobre postarajú. Cítim sa ok, len záha ma vie páliť, tak vždy ked niečo zjem, čakám kedy ma to chytí 😅 A ty?? ešte nevolali skrz žiadoasti??
@nechsazadari Ahoj kukam, že ti už svieti 16 TT, ved ty ma za chvilu predbehneš 😀 😀 . Tiež ti to tak rýchlo ubieha?
@ivica7793 to papam preto,ze som mala uz neuspesne IVF a aj KET ten prednison a kyselinu preto,ze mam taku mutaciu a treba mi dodavat viac listovky a este aj taku inu mutaciu a preto pcham fraxiparin ..takze bud v pohodicke,mas vsetky lieciky co mas mat..podla mna je skoro 7den od ET pockaj aspon na 10 😀..

@annamary27 citam,ze mas hemato ok aj toxoplazmoza negativna...tak to su fajn spravicky...uz len zbehut pre zmrzlinky 😉 🙂