icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

tinna13
28. feb 2011

@evasbk tak som zvedava, sono mam az 15.3.
som rada,ze sa vam dari, prajem pohodove tehulkovanie aj v druhej polovici 🙂

sunday1
28. feb 2011

@tinna13 Ja lieky beriem od začiatku, už mi asi nič nové nedajú ☹ Ďakujem za povzbudenie, veľmi mi pomôže, ak budem vedieť, že niekto na mňa myslí 😉

evasbk
28. feb 2011

@tinna13 Ďakujem 🙂
@sunday1 Všetky čo sme tu na teba myslíme 😉 Ja osobne som velmi rada, že MK existuje, velmi ste mi tu pomohli, ked som prežívala pre mna najtažšie obdobie.

sunday1
28. feb 2011

@evasbk Ďakujem 🙂 , ešte hodina a pol. To je na zbláznenie 😖

tinna13
28. feb 2011

@sunday1 ako? netrpezlivo cakam na dobre spravy

annamary27
28. feb 2011

@sunday1 ahoj,no ako sono?dufam,že je všetko o.k 😉

kefalinek
28. feb 2011

@tinna13 ahoj gratulujem,
@sunday ako sono podaj info
@evasbk som rada ,ze sa uz vytesujes, ja sa stale radujem potichucky, stredu mame sono, tak dufam,ze ma trosku zase ukludni 😅 😅 😅

sunday1
28. feb 2011

@evasbk @tinna13 @annamary27 @kefalinek Ďakujem, dievčatá, že ste na mňa mysleli, žiaľ, zázrak trval veľmi krátko 😔

tinna13
28. feb 2011

@sunday1 a preco? ☹ , je mi to velmi velmi luto.
ale pozitivna sprava je ze to u vas ide aj prirodzene

sunday1
28. feb 2011

@tinna13 Nič sa nedá robiť, ideme ďalej, snáď sa to už raz konečne podarí 😉

tinna13
28. feb 2011

@sunday1 urcite sa to podari, ked to uz raz vyslo. prvy krok k uspechu je ak verime, ze sa to podari
prajem ti aby to bolo coskoro

sunday1
28. feb 2011

@tinna13 Ďakujem 🙂

annamary27
28. feb 2011

@sunday1 jaj,sakra....také to bolo nádejné 😒 škoda,je mi to ľúto,ale ty si bojpvnica 😵

sunday1
28. feb 2011

@annamary27 Čo iné my ostáva 😉 Ale nejak to tu všetky spolu zvládneme 🙂

annamary27
28. feb 2011

@sunday1 jasan 😉 zvládneme,že váhaš 😵

sunday1
28. feb 2011

@annamary27 😀 😀 😀

janemari
28. feb 2011

Virusiky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

sunday1
1. mar 2011

Dobré ránko 🙂 Až teraz vidím, akú hrúbku sa mi včera podarilo dať 😖

kefalinek
1. mar 2011

@sunday1 jooj to ma velmi mrzi, ja som sa uz tesila, ze konecne sa aj vam zacina plnit ten velikansky sen

janemari
1. mar 2011

@sunday1 ☹ az dnes docitavam,ale drzim palceky raz to musi vyjst a budu tu tehulky ktore budu posielat virusiky o 106.

sunday1
1. mar 2011

@kefalinek @janemari Ďakujem, baby, zásobujte nás vírusíkmi a možno raz... 😉

janemari
1. mar 2011

@sunday1 urcite raz 😉 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

noe
1. mar 2011

@monicka7299 ahoj stratena princeznaaaaaaaaaaaaaa 🙂 to je mile prekvapenie ta tu vidiet 🙂 A tesim, sa ze sa mate lepsie a nevzdavate sa 🙂 Moc drzim palce, nech je treti pokus uz ten babatkovsky 😵 😵 😵

@zlatanka30 zlatko moje. Hlavu hore, raz sa dockame, treba verit. Obcas na kazdeho dopadne zufalstvo no za vyjde slniecko. O par rokov budes spominat, ze ako bolo teraz dobre, ked ti babatko neda spinkat a ty budes chodit ako matoha po byte a male bude ukecaneeeeeeeee 😀 😀 😀 A urcite to pride, lebo po kazdej burke vyjde slnko 😵

@tinna13 GRATULUJEm dalsia tehulka a budu dalsie mnamky virusiky 🙂 par si rezervujem na april 🙂

@evasbk ahoj mamulka/ tehulka 🙂 zas ste podrastli. Ako ten cas leti a som rada, ze sa mate fajn. Nech drobcekovia posluchaju pekne az do porodu. Evik odkedy citit pohyby/ kopanceky? Nieje to uz teraz niekedy?

@sunday1 jujujuj.... moc mi to je luto. Potvorka malicka, zasluzila by na holu, mala sa vyhrievat v teplucku a nie vyletovat 😒 😒 😒

@janemari ahoooooooj tehulka.... ta tvoja slecna si to nakoniec rozmyslela. Dobre sme jej dohovorili 🙂 Uzasne poslusne dievcatko z nej bude 🙂 🙂 🙂 Kolko uz vazi malicka?

@martinaaaaa a snad uz mozem blahozelat k Davidkovi, kedze hladam listujem a si tu dlho nebola, tak si asi uzivas cerstve vonavucke babatko. Podom daj vediet ako sa mate a hlavne sa tesim na foto malickeho 😉

@annamary27 tak ak som sa dobre docitala tak idete teraz na jar do KET? som klikla a potom som zistila, ze to som v inej teme, ze IVF na jar 2011 😀 😀 😀 ma to zmiatlo, ze len teba tam poznam 😀

noe
1. mar 2011

@yeliel tak ako? kedy ides na krvicku pre // ?

@kefalinek
@nechsazadari
@wera pozdravujem aj nase tehulinky, nech pekne bobackovia posluchaju 🙂

wera
1. mar 2011

@noe ahojky 🙂 🙂 🙂

noe
1. mar 2011

Babulky uz zaciname 5 tyzden od podania ziadosti a zacinaju ma mrle zrat. Nikto nevola 😠 a to ste myslim spominali, ze pri druhej je to rychlovka??? Inak ce vikend cestujem domov, tak sa tesim 🙂

kefalinek
1. mar 2011

@noe ahojcek

noe
1. mar 2011

@wera
@kefalinek ahojte tehulky 😉 ako krasne vam tie tyzdne naskakuju? 😨 Weri a ved ty za chvilku uz rodis? To kde ubehlo, ved len nedavno si stimulovala? 😀

sunday1
1. mar 2011

@noe Ahoj 🙂 Pekná fotečka 😉 No, vykašlalo sa na mňa 😔 Ale už sa chystám na ďalšie 😉

wera
1. mar 2011

@noe to hej letí to, ani sa mi to nechce zdať... ale tak ešte 8 týždňov musia babatka počkať 😀
a Vy sa kedy púšťate do ďalšieho boja?
a krásnu fotečku si si nahodila 😉