2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@sunday1 ahoj,no ako sono?dufam,že je všetko o.k 😉
@evasbk @tinna13 @annamary27 @kefalinek Ďakujem, dievčatá, že ste na mňa mysleli, žiaľ, zázrak trval veľmi krátko 😔
@sunday1 jaj,sakra....také to bolo nádejné 😒 škoda,je mi to ľúto,ale ty si bojpvnica 😵
@annamary27 Čo iné my ostáva 😉 Ale nejak to tu všetky spolu zvládneme 🙂
@sunday1 jasan 😉 zvládneme,že váhaš 😵
@annamary27 😀 😀 😀
Virusiky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Dobré ránko 🙂 Až teraz vidím, akú hrúbku sa mi včera podarilo dať 😖
@sunday1 urcite raz 😉 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@monicka7299 ahoj stratena princeznaaaaaaaaaaaaaa 🙂 to je mile prekvapenie ta tu vidiet 🙂 A tesim, sa ze sa mate lepsie a nevzdavate sa 🙂 Moc drzim palce, nech je treti pokus uz ten babatkovsky 😵 😵 😵
@zlatanka30 zlatko moje. Hlavu hore, raz sa dockame, treba verit. Obcas na kazdeho dopadne zufalstvo no za vyjde slniecko. O par rokov budes spominat, ze ako bolo teraz dobre, ked ti babatko neda spinkat a ty budes chodit ako matoha po byte a male bude ukecaneeeeeeeee 😀 😀 😀 A urcite to pride, lebo po kazdej burke vyjde slnko 😵
@tinna13 GRATULUJEm dalsia tehulka a budu dalsie mnamky virusiky 🙂 par si rezervujem na april 🙂
@evasbk ahoj mamulka/ tehulka 🙂 zas ste podrastli. Ako ten cas leti a som rada, ze sa mate fajn. Nech drobcekovia posluchaju pekne az do porodu. Evik odkedy citit pohyby/ kopanceky? Nieje to uz teraz niekedy?
@sunday1 jujujuj.... moc mi to je luto. Potvorka malicka, zasluzila by na holu, mala sa vyhrievat v teplucku a nie vyletovat 😒 😒 😒
@janemari ahoooooooj tehulka.... ta tvoja slecna si to nakoniec rozmyslela. Dobre sme jej dohovorili 🙂 Uzasne poslusne dievcatko z nej bude 🙂 🙂 🙂 Kolko uz vazi malicka?
@martinaaaaa a snad uz mozem blahozelat k Davidkovi, kedze hladam listujem a si tu dlho nebola, tak si asi uzivas cerstve vonavucke babatko. Podom daj vediet ako sa mate a hlavne sa tesim na foto malickeho 😉
@annamary27 tak ak som sa dobre docitala tak idete teraz na jar do KET? som klikla a potom som zistila, ze to som v inej teme, ze IVF na jar 2011 😀 😀 😀 ma to zmiatlo, ze len teba tam poznam 😀
@yeliel tak ako? kedy ides na krvicku pre // ?
@kefalinek
@nechsazadari
@wera pozdravujem aj nase tehulinky, nech pekne bobackovia posluchaju 🙂
Babulky uz zaciname 5 tyzden od podania ziadosti a zacinaju ma mrle zrat. Nikto nevola 😠 a to ste myslim spominali, ze pri druhej je to rychlovka??? Inak ce vikend cestujem domov, tak sa tesim 🙂

@evasbk tak som zvedava, sono mam az 15.3.
som rada,ze sa vam dari, prajem pohodove tehulkovanie aj v druhej polovici 🙂