icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

martinaaaaa
3. mar 2011

@janemari bude to dievcatko a na obe ruzova buducnost ty si sikulka a urcite to vy dve zvladnete 🙂 budes mat v dcerke oporu 🙂

janemari
3. mar 2011

@nechsazadari chlapcenske meno samozrejme je a nebola to zaloha ale hlavne meno David a kedze babetku nenarastol pipik mala som zrazu dilemu ake meno mu dat 😀 A pravdupovediac stale nie som na 100% rozhodnuta pre Lauru. 😎

sunday1
4. mar 2011

@janemari Laura je pekné meno a mne sa vždy páčilo, ja ho tiež mám v užšom výbere, aj keď mojím momentálnym favoritom je Lívia 😉

nechsazadari
4. mar 2011

@martinaaaaa - a skúšala si babské triky? Chodiť po schodoch, umyť okná, dať si niečo dobré so škoricou a niečo dobré s drahým? A určite toho ešte je...vidíš, ešte hladkanie bruška vyvoláva kontrakcie. To mi švagrová, pôrodná asistentka, zatrhla 😀 Takže aké bolo dlhé čakanie na začiatku po ET, také isté nás čaká na konci? 😝 😉
@janemari - veď máš ešte prípadne čas na zmenu, hoci Laurinka je pekné meno 😵
@yeliel - ako moja?
@noe - kedy bude prvá včelička?

martinaaaaa
4. mar 2011

@nechsazadari vela sexu drazdenie bradaviek chodenie po schodoch okna mam umyte uz asi 5x vymalovala som steny v spalni aj v kuchyni prestahovala postielku, ktora je poriadne tazka 4 hodinova pesia tura rychlym tempom a vysledok NIC 😒

janemari
4. mar 2011

@martinaaaaa no drzi sa ta zubami nechtami.asi vie ze tam mu je lepsie ako tu na tomto svete 😀 A u chlapcov je to bezne,ze sa prenasaju,takze klud 😉

martinaaaaa
4. mar 2011

@janemari no ved nech si ma nepraje ja chapem ze chlapi su tam radi 😀 ale zas to nemusi prehanat no nie 😉

noe
4. mar 2011

@sunday1
@zlatanka30
@janemari
@wera dakujem, dakujem 🙂

@nechsazadari tak manzelika treba posluchat, ale uvidime co si dorbcek vyberie 😀 Mozno posluchne dobru tetu z konika 😀 😀 😀 A blahozelam k chlacekovi 🙂
O vcelickach este neviem nic. 9.3. si idem pre vybavu a uvidim aky protokol mi dali. Podla toho ti poviem 😉

@monicka7299 specialne pre Teba krasny slnieckovy dnik 😵 😵 😵

Bambulky, tety konikovky 😠 neviete kam mi zmizla fotka???? 😠 😠 😠 Ved som bola tak isto viditelna/ nevyditelna ako Wera a je fuc 😠

noe
4. mar 2011

@martinaaaaa uf.... to je vela aj na kona 😨 si si riadne nalozila. Davidko bude asi maly tvrdohlavcek a rozhodol sa, ze pojde von vtedy, ked si on povie, nie vtedy ked chce mamicka 😉 🙂

martinaaaaa
4. mar 2011

@noe len aby dovtedy nejaku mamicku mal ved skoncim na psychiatrii 😀 snad nie 😀

janemari
4. mar 2011

@martinaaaaa tak ja si poviem tak,radsej nech je teraz tam dlhsie ako ked dorastie do isteho veku a potom bude v kazdej .... 😀

martinaaaaa
4. mar 2011

@janemari 😀 😀

noe
4. mar 2011

@martinaaaaa Ale nie. Ved ked si cakala tolke roky na babatko, tak ti Davidko chce este dopriat chvilku byt tehulka, mozno to tak skoro potom zas nepride. Musi sa vygulat 🙂

noe
4. mar 2011

@janemari 😀 😀 😀

janemari
4. mar 2011

A nie? Potom taky chlap stoji za milu jarmilu,lebo sa drzi mamicky aby mal pohodlie a uziva si kade chodi 😠

kefalinek
4. mar 2011

@martinaaaaa skus si navarit alchemilkovy caj, mne ho kazal primar pit pred porodom malej, vecer som vypila 0,5 l salku a rano uz ma brali aj na porodnu sal. 😀 😀 😀 😀 ulahcuje uvolnit porodne cesty

nechsazadari
4. mar 2011

@martinaaaaa - 😀 😀 😀 😀 no, ešte, že som ti poradila, lebo bezo mňa by si nevedela 😀 😀 😀 Jednoducho hviezdy musia byť v správnej konštelácii, aby mu napísali ten najkrajší osud. 😵
(to len v súvislosti s otehotnením a detičkami som taká iracionálna, inak mi jesť chutí... 🤐 😝 )
@noe - tak za chvíľku budeš vedieť, potom len naskočiť podľa cyklu- motocyklu a huráá za bábätkom 🙂

yeliel
4. mar 2011

ahoj babule..povedala som si,ze si dam s konam pokoj ale nejde to 😀
Tak sme paradne vyplakaní,pohadaní a uz aj udobrení.Drahy do mna huci ,ze kam na dovcu,ci na Kanare alebo ani neviem co vsetko vybera 😀 a mam zakazane plakat a trapit sa.
Tak strasne to boli,ale co narobim dufam,ze preboli a zacneme bojovat znova .
Dakuejm za podporu a pokracujete v nej dalej 😀 😀 😀

zlatanka30
4. mar 2011

@yeliel citim s tebou drz sa 🙂

yeliel
4. mar 2011

@zlatanka30 dakujem moja 🙂 a co ty tu? ako pokracujete?

zlatanka30
4. mar 2011

@yeliel len sa tak premavam 😀 tu.my uz mame schvalenu ziadost ,dnes som volala na poistovnu,ale v car este neni.a priserne ma boli brucho spinim uz 5 den ☹ ☹

yeliel
4. mar 2011

@zlatanka30 len sa pekne premavaj 😀 spinis lebo mas dostat ms? 😕

zlatanka30
4. mar 2011

@yeliel spinim uz od pondelku mrcha ma prist 6.3

yeliel
4. mar 2011

@zlatanka30 tak to je asi predzvest mrchy,,som zvedava kedy dostanem ja 😝

zlatanka30
4. mar 2011

@yeliel neviem toto som este nikdy nemala

yeliel
4. mar 2011

@zlatanka30 si teraz na antikocepcii alebo neake ine hormony?

zlatanka30
4. mar 2011

@yeliel vcera som dobrala poslednu anti tabletku.inac uzivam indonal a kyselinu listovu.

yeliel
4. mar 2011

@zlatanka30 tak to spinenie moze byt aj z tej anti ja som to mala pri anti.dokonca v polovicke cyklu

zlatanka30
4. mar 2011

@yeliel uzivala som ju od novembra a dovtedy bolo vsetko ok.teraz pri poslednom baleni sa to objavilo.

yeliel
4. mar 2011

@zlatanka30 som papala len jeden mesiac tak neviem 😕