icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

annamary27
4. mar 2011

@yeliel ahoj drahý má pravdu,poslúchni ho 😉 aj ked sa to tým našim chlapom lahko vraví,ked všetko ťažké z toho podstupujeme my,ženy.

yeliel
4. mar 2011

@annamary27 aj by som posluchala keby sa to dalo ☹

martinaaaaa
4. mar 2011

@noe no ved hej mozno je aj posledny 🙂

martinaaaaa
4. mar 2011

@kefalinek diky za radu 😀

martinaaaaa
4. mar 2011

@nechsazadari v pohode ved ja este mesiac dva vydrzim kym nastane ten spravny cas 🙂 mozno budem ako slonica a budem tehotna dva roky 😀 co uz trpezlivost synov prinasa 😎

martinaaaaa
4. mar 2011

@annamary27 😎

martinaaaaa
6. mar 2011

@kefalinek no dnes som vypila asi 1 liter alchemikoveho caju fuuuuuuuuuuuj 😖 a uz mi odisla hlienova zatka tak uvidim kedy to zacne snad uz zajtra by som ho mohla mat 😀

janemari
6. mar 2011

@martinaaaaa no nechcem ti brat iluzie ale jednej kocke odisla hlienova zadka kocom decembra a rodila az zaciatkom februara 😅

noe
6. mar 2011

Ahojte krasky. len na skok. Uz som doma 🙂

@martinaaaaa ahojky tehulka 🙂 snad Davidko bude mat aj surodenca. Ked sa on podaril, to druhe mozno pride ani nebudes vediet ako, alebo mu zas pomozete 🙂

noe
6. mar 2011

@yeliel ahoj moja, ked to citam presne ako u nas. Ani moj neznasa ked placem, lebo mi chudak nevie pomoct a to ho nici. A jasne, sup sup na dovolenku 🙂 🙂 🙂

kefalinek
7. mar 2011

@martinaaaaa neboj uz by to malo ist, daj vediet, caj je hnusny ,ale vraj pomaha, mne teda pomohol 😀

janemari
7. mar 2011

Kocky nieco pre vas TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
@noe urcite tu najdes nejake snazilky s BB alebo okolia.A kam ides na IVF? Ak do MT tak skus pohladat aj v tych temach,tam tiez urcite najdes kocky s BB. 😉

kefalinek
7. mar 2011

@noe my sme chodili do hleiosu martin,ak by si chcela sa nieco popoytat,kludne mozes

noe
7. mar 2011

@janemari
@kefalinek jej dakujem.... ved to je druhe IVF, to je vpohode. Ja len hladam nejaku kamosku priamo v BB. Predsa len kava nazivo je lepsia ako pismenkovanie.
A preto snazilku, lebo kamosiek maminiek mam dost, sice nie v BB ale radsej by som nasla niekoho, kto ma podobny osud. 🙂 🙂 🙂

kefalinek
7. mar 2011

@noe a kdeze mas tu paradnu fotecku 😨

janemari
7. mar 2011

@noe skus pohladat v tych temach,alebo ci nieje nejaka tema aj snazilky s BB 😉

noe
7. mar 2011

@kefalinek nevieeeeeeeeeeeem 😨 😨 😨 hned na druhy den tu uz nebola. Niekto mi ju ukradol 😠

kefalinek
8. mar 2011

@noe toho zlodejicka za usi vytahame, taku peknu fotecku ukradne,asi sa do teba zamiloval, na prvý pohľad 😀 😀 😀 😀

sunday1
8. mar 2011

Ahojte 🙂

kefalinek
8. mar 2011

@sunday1 ahoj ako sa mas ???

sunday1
8. mar 2011

@kefalinek Dobre, ďakujem 🙂 Nestíham sa čudovať, ako všetky napredujete 😕 Už máš to najhoršie za sebou, teraz si už len užívať tehuľkovanie 😉 😀

janemari
8. mar 2011

Dobre ranko zienky a vsetko najlepsie 🙂 A nejaky bycili virusikovite posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

sunday1
8. mar 2011

@janemari Ďakujeme 🙂 Už Ti nabehlo 34tt, krásne 😀 😀 😀

kefalinek
8. mar 2011

@sunday1 dufam,ze zajtra mam poradnu, uvidim tych nasich drobcov, zas ma chyta nervozita ,tak dufam,ze sa zajtra ukludnim 😅 😅 😅 😅 😅

sunday1
8. mar 2011

@kefalinek Určite to dobre dopadne 😉 Keby niečo nebolo v poriadku, tak už máš dávno problémy. Vôbec sa nestresuj a teš sa na fotečku 😉 🙂 🙂

janemari
8. mar 2011

@sunday1 este dva dni a bude tam 35tt 😉 uz to snad nejako doklepeme 🙂
@kefalinek klud vsetko je v poriadku a budes sa vytesovat a ako krasne podrastli 🙂

sunday1
8. mar 2011

@janemari To je už také číslo, že ak by sa aj malá veľmi tlačila von, už to bude určite v poriadku 😉

nechsazadari
8. mar 2011

Všetko najlepšie k MDŽ kočky! 😎 😀
Kto má chuť: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

kefalinek
8. mar 2011

@janemari dakujem urcite, vies len to mame asi kazda taky strach,dneska som videla krasny kozar v jednom bazare na nete

janemari
8. mar 2011

@sunday1 snad ano,ale nech este pekne vydrzi,nemam vsetko nachystane 😉
@kefalinek ja som vcera bola pre paplonik a vankusik do postielky,taky pekny do zlta so slonikmi 🙂