icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

sunday1
8. mar 2011

@nechsazadari Ja mám, a strašnú 😀

noe
8. mar 2011

Zienky konikovky 😉 pre vas 😵 😵 😵 KRASNY DEN 🙂

sunday1
8. mar 2011

@noe Krásne 🙂

yeliel
8. mar 2011

ahoj babyyy...vsetko naaaj k MDZ...ako sa mame? co je nove? Trochen brazdim po inych temach lebo zase kujem plany 😀 😀 😀 ale Vas mam aj tak najradsej 🙂

sunday1
8. mar 2011

@yeliel 😀 😀 😀

yeliel
8. mar 2011

@sunday1 cavky žienka 😀

annamary27
8. mar 2011

@yeliel cavelo 😀 😀 u nás všetko po starom,nikam sa nehrnieme,v práci máme teraz obaja zaberačky,teším sa na jar a oteplenie ,čo hlásia na víkend 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 chudnem-chodím na pilates,sem-tam si ho pocvičím aj doma,aby som vyhrala stávku s mm,že do apríla schudnem pod 70kg.dnes som ako cvičenie,mala umývanie auta a vlastne cvičím aj v robote,lebo tam si celý den ako je dlhý nesadnem a furt som v pohybe,raz si asi dám na seba krokomer,aby som zistila kolko km nabehám 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kefalinek
9. mar 2011

@martinaaaaa tak ako zabrali rady starej matere,dufam,ze uz je Dávidko na svete 😀 😀

makovicka53
9. mar 2011

ahojte kocky neviete mi poradit? som v priprave na IVF brala som proveru picham diphereline a dnes som 32 DC a mrcha stale nedorazila ..akurat ze vcera som mala bolesti a tie ma presli ☹ od vtedy nic necitim...bojim sa ze mi to stopnu ...neviete aky bude postup? poobede by som chcela volat koordinatorke ...

nechsazadari
9. mar 2011

@sunday1 - tak špeci pre teba TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT plus FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF - to je fixácia pre mimčo na deväť mesiacov 😎 😵 😵 😵 😵 😵
@noe - aké pekné od teba! O chvíľu začneme vykrmovať aj teba, uvidíš ako sa ti bruško zaokrúhli! 😉
@yeliel - parádička, že sa nevzdávaš. Už máš aj nejakú presnejšiu predstavu, ako budete pokračovať, alebo ešte pátraš po niečom vhodnom?
@annamary27 - ja to vidím na výdatnú večeru, pri ktorej sa nebudeš len pozerať 😀 😀 😀 😀 Pod 70 kg to máš už len kúsoček!
Krásny dník! Letím sa zamaskovať za človeka a idem sa vyvetrať. 😎

sunday1
9. mar 2011

@nechsazadari 😀 😀 😀 😀 Ďakujem 😀 😀 😀 😀

yeliel
9. mar 2011

@annamary27 cavelo ,,tusim by som sa mala aj ja stavit potrebuje to riadnu motivaciu 😀

yeliel
9. mar 2011

@nechsazadari ahojcek ano predstava je jasna,,,
po obrovskom sklamani a hadkah a vsetkeho smutneho ☹ prislo zase mojkanie,rozmaznavanie ,dhe debaty a zaz rozmaznavanie to stale trva 😀 celkom sa mi paci 🙂
Robime si vylet do Ke na taky specialny spg kde nam vysertia strukturu DNA spermosiek.
Sice paln bol,ze chvilu nic neriesime ale tak toto mozme 😀 😀 😀
Pojdeme na neku dovcu to ma drahy na starosti uvidim co z toho bude lebo to furt meni ale vraj Kanare 😅
No a ked uz budeme obaja zas plny energie tak zase dovca smer Car Brno 😉 🙂

yeliel
9. mar 2011

@sunday1 kde si cica? 😀

yeliel
9. mar 2011

@makovicka53 ahoj to sa babam pri diphereline stava,nieje to nic hrozne,mrcha dorazi neboj 😉 ak by to trvalo prilis dlho zavolas do Car a objednaju si ta na ultrazvuk ale mrcha tak ci tak pride 😉

sunday1
9. mar 2011

@yeliel Tu som, cica 😉 Robím milión vecí, ale nedá mi to a každú chvíľu sem nakuknem. To sa asi volá závislosť 😀

yeliel
9. mar 2011

@sunday1 jo jo si zavisla ...kam si to dotiahla dievca 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janemari
9. mar 2011

Ahojte kocky,kedze som este stale 2v1 tak posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😝

sunday1
9. mar 2011

@yeliel Som zrelá na detox 😉 😀 😀
@janemari Ďakujeme, Ty si taká naša usilovná tehuľka, si poklad 😉

makovicka53
9. mar 2011

@yeliel ahojky to vazne? no si ma ukludnila...ja ze som zas vynimka ...no zajtra som 33DC a objednala som sa zajtra k Dr. inak mam pocit akoby som trosilinka zacala spinit ak si to nenahovaram 😅

yeliel
9. mar 2011

@makovicka53 jo jo vazne..neboj ..je to Ok 😉

sunday1
9. mar 2011

@yeliel Tak som sa napapala a som zase tu 😀 😀 😀 Inak, na tie Kanáre by som šla hneď. Boli sme na Tenerife mimo hlavnej sezóny a to bola úplná paráda.

yeliel
9. mar 2011

@sunday1 aj aj by som isla hned 😀 len musim este pockat 😀
prave mi dosla ta ziadanka..takze presne vysetruju
fyzikalne morfologicke vysetrenie ejakulatu
fragmentacia DNA spermii
protilatky proti spermiam v ejakulate

sunday1
9. mar 2011

@yeliel Tak to budete mať asi všetko 🙂 Drahý sa nebojí? Ako dlho budete musieť čakať na výsledky?

yeliel
9. mar 2011

@sunday1 no to netusim ako dlho budeme cakat..ale som pripravena na vsetko 😀
asi nebojii chcem vediet co a ako..

sunday1
9. mar 2011

@yeliel Aj ja som strašne zvedavá, či je tam pes zakopaný 😕

yeliel
9. mar 2011

@sunday1 to aj ja.. 😝

nechsazadari
9. mar 2011

@yeliel - je fakt, že páry, ktoré spolu prechádzajú týmito skúškami väčšinou zistia, že sa naozaj ľúbia ako kone a všetko spolu vydržia. A tej lásky, čo sa počas čakania na zázrak, nazhromaždí a potom dostane to malé človieča... Len si pekne vychutnávajte jeden druhého a úžasnú dovču. Až ten poklad dokvitne, rezervuje si na nejakú dobu všetok čas len pre seba 😵 😵 😵 😵 😵 😵 A nech aj spermošky majú čo najlepšie výsledky 😀 (bóže som dnes chytrá ako rádio, ešte, že mám hormóny na vyhováranie) 😝

makovicka53
9. mar 2011

@yeliel jupii pred malou chvilou sa zatka otvorila...teda to su nervy 😀

yeliel
9. mar 2011

@makovicka53 super..hlavne pohodicka 🙂