2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@makovicka53 ja uz som dopokracovala,mame za sebou 3neuspesne IVF..
teraz oddychujeme 🙂
@yeliel juj to ma mrzi ☹ ...po oddychu planujes co? kolko si si davala vlozit ..nevysiel vklad ci bol problem s vajickami ...ak sa ovsem smiem opytat 😉
@makovicka53 mozes 🙂
1IVF sme museli preusit,mala som zapal
2IVF vlozili nam 2 blastocysty mala som hcg ale potom kleslo
3IVF vlozili len jedno 4 bunkove ale zas nic..vajka boli 7 ale sa neoplodnili..
idem teraz do Ke na spg (fragmentacia DNA smermii)
Ked si oddychneme pojdeme do Brna,zmenit vzduch skusit ako olpdnuju oni 😀 😀 😀 😀
U teba je to 1IVF? 😉
@yeliel no teda ...budem drzat palce ...u nas ano prve IVF a dufam ze bude uspesne hned na 1x ....a v Brne sa potom kolko hradi?ci plna suma?je skoda ze tu hradia len 3 pokusy ...nespravodlive ...lebo nikdy to nezalezi od cloveka ale od stastia 🙂
@makovicka53 ano hradi sa to cele..alebo ak nemas minuté vsetky 3pokusy tak moze poziadat potom pistovnu na slovesnku o preplatenie a preplatia ti to do vysky co by to uhradila na sk aspon ja mam take info.
A u Vas je aky problem,ze idete n IVF?
@makovicka53 myslím, že Ti to poisťovňa nepreplatí, pretože rovnaké liečenie sa robí aj u nás, takže v zahraničí sa to musí platiť, poisťovňa hradí zákroky, ktoré sa v Sk nerobia, v Brne sme všetky samoplátkyne
@nechsazadari asi budeš mať pravdu,dnes už som videla 70,9kg na váhe.jupijéééééé 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a to by som mala byť trošku aj naliata,lebo v piatok mám mať ms.
@yeliel ja sa na seba tak trochu hnevám,že som s tým chudnutím nezačala skor,mohla som mať už dávno fasa postavičku 😵 😵 😵 😵 😵
@makovicka53 ahoj,mne pri druhom IVF meškala ms týžden,keby ti meškala viac volaj do centra,že čo dalej.
@yeliel ahaa no teda ....my mame zlu morfologiu spermijok
@gabinkaa ...oki diky
@annamary27 uz prisla potvora jedna 😅
ahojte slecinky, pekne jeden den som tu neni a vy sa rozpisete 😀 😀 😀 😀 😀 len tak dalej, vcera som bola skontrolovat krpcekov,tak mavali vsetkym naokolo a posielam tehu vírusiky, tak rychlo ham ham TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@annamary27 ja tu citam ako chudnes,a popritom vyjedam orieskovu milku 😀 😀
@yeliel a ty mas vsetko v poriadku zo zdravotne gynekologickeho hladiska??? ked ste boli na ivf
Kocky pre vas TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😎
@yeliel ja Ťa zdravíííím.... vidím, že už píšeš o 106 🙂
@monicka7299 ahoj,,aj ja teba..si mi velmi pomohla 😉 Pisem lebo zhanam infosky a rozculujem sa 😀
Ako sa mas?
@yeliel a čo riešiš???? .........ja momentálne domácu krízu a dlhé ticho...... ja nekomunikujem 😒
@monicka7299 to mam za sebou 😝 aj ked tu urcite este pride ..snazime sa ako vieme ale ja som na nervicky 😝
spermosky 😀 😀 😀

@yeliel veru tu treba 🙂 a ty ako pokracujes?