2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
Krasny dniiiiiiiiik 😉
@sunday1 veru uz tuto nedelu prva lentilka 🙂 a potom to uz pojde rychlo 🙂
@yeliel jasne ved nato je konik 😀 Ja vdacim stranke 'mojasvadba' za to, ze som sa vydala a aspom par veci sa podarilo podla predstav. Lebo sme to vsetko riesili na dialku 🙂 no a vlastne potom som nasla konika 😉
@xeroma wow... tento april vyzera byt inak bohaty na zakroky a potom maj bude bohaty na babatka, nase lasky 😵 😵 😵 A inak aj ja mam tusaka, ze Laurinka si pocka na krasny 21.4. 😵 😵 😵
@mabumi 😀 nebodaj aj teba nieco caka, a budeme oslavovat narodky spolu v narkoze alebo na koze??? 😀
@nechsazadari veru bolo by to krasne a aj verim, ze bude 🙂
@martinaaaaa BLAHOZELAAAAAAAAAAAAAAAAAM 🙂 🙂 🙂 mamulka, ja som si to az teraz vsimla,ze Davidko je uz von z bruska 😵 Vela mliecka, pokojne snicky a hlavne zdravicko celej rodinke 😵 😵 😵
@evasbk to vazne??? 😨 no aj ja sa tesim, len som tak tajne dufala, ze bude kratky protokol, no ale vysvetlili mi preco ho nemozem mat, tak musim zvladnut aj dlhy. Inak vcera ma chytila nejaka depka a premohol ma pocit, ze sa to nepodari, ze do toho ani nejdem 😖 no ale uz je ten blby pocit prec a zas verime 😉
@mabumi dakujem 🙂
@kefalinek ano boli sme tu pre saba v tych najtazsich chvilach a teraz budeme v tych peknych 🙂
@sunday1 mal 52cm a 3,5 kg ano je to chlapik 😀
@noe dakujem mliecka mame este aj na uskladnenie tak dufam ze vydrzi 😎
@martinaaaaa tak to bol riadny valibuk, teraz si uz šťastná mamina
@kefalinek ano som je to krasne neverila som ze to moze byt az take krasne 🙂
@martinaaaaa Normálne si ma rozplakala 🙂
@mabumi juj... hlavu hore. Pojdete v maji.... a to sa musi podarit. M 😉 😉 aj je na to ako stvoreny 😵 😵
pre mna je april len tym vynimocny, ze sme sa obaja s manzelom narodili v aprili a este aj svadbu sme si pekne naplanovali 😀
@sunday1 dakujem moja... no po vcerajsku mi nebolo vsetko jedno. V lekvarni mi povedali, ze Decapeptyl neieje na Slovensku a bohvie, kedy pride. No dnes som obvolala par lekarni, samozrejme nikde nic, lebo to bezne nedrzia. Ale v poslednej vedla Heliosu, mali poslednych par kuskov, tak mam booknute a idem si pre moje vcely 😀
@kefalinek dakujem 😉 wow tebe to ubieha. uz 15tt 🙂 bobackovia krasne rastu 🙂
@martinaaaaa Davidko je kus chlapika 🙂 velmi sa tesim s vami a posielam pusinku.... a musi to byt nadherne, drzat v naruci, take malicke kuzelne stvornie 😵
@mabumi pamatam, sme aprilovky 😉
@sunday1 mala si pravdu. Dnes som volala s koordinatorkou a, ze vcielky uz niesu bezne dostupne ale len v lekarnach vedla CAR. netusim preco, este na jesen s tym problem nebol.
@janemari dakujem, podarilo sa mi zohnat, zajtra si spravim vylet za Decapaptylom do Martina 🙂 Mam ho tam odlozeny 😉
ahojte baby ,mna vcera chytila taka nadcha, len prskam , a z nosteka mi stale kvapka ☹
@kefalinek skoré uzdravenie želám,aj ja som mala taký soplík,kým som sa slnila pred infralampou,tak mi z nosa kvapkalo,že celú vreckovku som premočila,kým som skončila.
@annamary27 dakujem, zatial poctivo cajickujem ,uvidime vecer
@martinaaaaa ahoj
Nieco pre snazilky nadejne tehulky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

Tak poradna dopadla v poriadku,dalsia kontrola o tyzden a ak sa nic neudeje o 3 tyzdne rodime 🙂