icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

noe
19. mar 2011

@franina
@yeliel ahojte spolutrpitelky 😀 zajtra prva PROVERA a o tyzden v nedelu prva vcela 😉
@janemari dakujem, si zlatucka. Vobec nejde o peniaze. Potrebujem 4 balenia a bola som si uz vcera v lekarni v Martine 😉 a uz mam aj MENOPUR, tak uz len tyzden vydrzat a zacneme vcelickovat 🙂

@kefalinek skore uzdravenie 🙂

Inak krasnu nedelu 🙂 ja mam brata na vikend, tak aspom niesom sama 🙂

janemari
19. mar 2011

@noe no ja si uz ani nespominam ake to bolo ked som vcelickovala.ale na prvu si pamatam ako sa mi triasli ruky 😀

sunday1
20. mar 2011

@yeliel Ahoj 🙂 Potom mi to došlo, že si asi už preč 😉 Ako bolo? S tým spg ma to mrzí, som zvedavá, aké budú výsledky. Koľko to bude trvať?

yeliel
20. mar 2011

@sunday1 bol dobrucko 🙂 no vraj spg by mal byt do 2tyzdnou ten ma zaujima najviac ..a krvicka,zas nemaju sety ale robia mi zas aj protilatky..co mas noveho? 🙂

sunday1
20. mar 2011

@yeliel Bola som u liečiteľa, vraj ma čakajú 2 deti 😀

yeliel
20. mar 2011

@sunday1 hej aj ja chcem ist ..pojdem aj do certa len nech mam babo 😀 😀 😀 posles mi o nom infosky do IP.? 😉 🙂

kefalinek
20. mar 2011

ahojte babule, tak dnes je uz lepsie, mali sme oslavu , mala bude mat utorok 3 rocky tak dostala dnes tortu taka bola vyborna 😀 😀 😀 tak posielam aspoon virusiky pre nase usilovne snazilky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

janemari
21. mar 2011

@kefalinek normalne som ta na tej fotke nespoznala 😀
Pre snazilky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

kefalinek
21. mar 2011

@janemari a prečo ????

janemari
21. mar 2011

@kefalinek na tej predtym si bola blondina nie?

kefalinek
22. mar 2011

@janemari bola bola, ale to rychlo vyrasta, tak som si dala hnedu, az to nemusim farbit, nie je to tak poznat ked vyrastaju vlasky 😀 😀 😀

sunday1
22. mar 2011

@kefalinek Podľa mňa Ti viac pristanú tmavé vlasy 😉 Tým som nemyslela, že blond nie si kočka 😀

yeliel
22. mar 2011

@sunday1 cavky cicus ako mas? 😉

sunday1
22. mar 2011

@yeliel No čaf, kde sa schovávaš? 😀

yeliel
22. mar 2011

@janemari ahojcek Danielka je kraaaaaaaasne 😉 🙂

yeliel
22. mar 2011

@sunday1 jjjaaaaaa sak som tuuu ako na koni 😀

sunday1
22. mar 2011

@yeliel 😀 😀 😀 No dobre 😉 Čo nové? A čo hovoríš na toho liečiteľa? Vyskúšaš?

yeliel
22. mar 2011

@sunday1 jaj no citala som,dik za vycerpavajucu odpoved 🙂 inac celkom sila 😅 tusim vyskusam podla mna nieco na tom bude.

sunday1
22. mar 2011

@yeliel Tak to dúfam, už niečo musí pomôcť. Ešte som na 31. objednaná do Prahy k jednej bylinkárke, neviem, či tam vlastne pôjdem. Dnes mi bude volať kamoška, tá bola u nej včera.

yeliel
22. mar 2011

@sunday1 super takze vylet do Prahy? 😀

sunday1
22. mar 2011

@yeliel To práve neviem. Už mám pocit, že mi fakt začína zo všetkého zahrabávať, asi budem musieť pribrzdiť 😒

yeliel
22. mar 2011

@sunday1 no ja ti neviem cicus ja som uz cela zahrabnuta 😀

franina
22. mar 2011

@noe ahoj mojko! ako ti to ide? 😉

janemari
23. mar 2011

Ahojte dnesna poradna dopadla ok,sme v poriadku a tahame dalsi tyzden 😀
A este nieco pre snazilky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

sunday1
23. mar 2011

@janemari Fantastické správy, ešte pár dní a máš malú v náručí 😉 Ako sa cítiš? A dík za vírusíky 😉

wera
23. mar 2011

ahojte babuľky 🙂 ako sa tu mávate? dúfam, že všetko je na dobrej ceste 😉
posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT vírusíky 🙂

janemari
23. mar 2011

@sunday1 citim sa celkom fajn,aj ked mala ma uz tlaci na vsetky strany je jej asi tesno,ale nech este vydrzi aspon tyzden dva.Dnes sme doniesli postielku a matrac,kocik e uz doma takze zakladna vybava je hotova,ale este by som si chcela oddychnut pred porodom 😀

evi1
23. mar 2011

Ahoj dievčatá, po dlhom čase sa idem pochváliť, včeličky už v chladničke, už len počkať mrchu a ide sa na vec 😀 😀 😀
JUPIIIIIIIIII , Navrhli nám metódu PICSI - máte skúsenosti????

evasbk
23. mar 2011

🙂 Ahojte bambulky, ale vas pekne zanedbávam 😅 Čítam príspevky pravidelne, takže vas mám pod kontrolou 😉
O týžden sa mi vracia konečne mm domov, od decembra sme sa nevideli, tak sa neviem dočkat.
Ved moje deterunce poznaju otcov hlas len cez mikrofon 😀
Posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

@evi1 ahojky, tak to budeš bojovat spolu s Noe 😉 My sme boli metodou ICSI, v Heliose asi neponukaju metodu PICSI. Do ktoreho car chodíš??

mabumi
24. mar 2011

@evasbk ahoj, tak to ste sa ozaj dlho nevideli. bude určite veeeeeeeľmi dojatý, keď si chytí to krásne bruško 😵 😀 . aaaaach 😔