2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
ahojte babule, tak dnes je uz lepsie, mali sme oslavu , mala bude mat utorok 3 rocky tak dostala dnes tortu taka bola vyborna 😀 😀 😀 tak posielam aspoon virusiky pre nase usilovne snazilky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Ahojte dnesna poradna dopadla ok,sme v poriadku a tahame dalsi tyzden 😀
A este nieco pre snazilky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
ahojte babuľky 🙂 ako sa tu mávate? dúfam, že všetko je na dobrej ceste 😉
posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT vírusíky 🙂
Ahoj dievčatá, po dlhom čase sa idem pochváliť, včeličky už v chladničke, už len počkať mrchu a ide sa na vec 😀 😀 😀
JUPIIIIIIIIII , Navrhli nám metódu PICSI - máte skúsenosti????
🙂 Ahojte bambulky, ale vas pekne zanedbávam 😅 Čítam príspevky pravidelne, takže vas mám pod kontrolou 😉
O týžden sa mi vracia konečne mm domov, od decembra sme sa nevideli, tak sa neviem dočkat.
Ved moje deterunce poznaju otcov hlas len cez mikrofon 😀
Posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@evi1 ahojky, tak to budeš bojovat spolu s Noe 😉 My sme boli metodou ICSI, v Heliose asi neponukaju metodu PICSI. Do ktoreho car chodíš??

@franina
@yeliel ahojte spolutrpitelky 😀 zajtra prva PROVERA a o tyzden v nedelu prva vcela 😉
@janemari dakujem, si zlatucka. Vobec nejde o peniaze. Potrebujem 4 balenia a bola som si uz vcera v lekarni v Martine 😉 a uz mam aj MENOPUR, tak uz len tyzden vydrzat a zacneme vcelickovat 🙂
@kefalinek skore uzdravenie 🙂
Inak krasnu nedelu 🙂 ja mam brata na vikend, tak aspom niesom sama 🙂