2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@evi1 dakujem,verím a ked ma jeho schopnosti aj presvedčia,tak to bude pecka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@evi1 ahojky Evi a si doma ci chodis do prace?
@makovicka53 Ahoj, máme rodinnú (mama a 3 dcéry) účtovnícku kanceláriu, od pondelka ju opäť "navštevujem" 😀 ale len tak mierne nič namáhajúce. Teoreticky ako keby som ani nepracovala 🙂)
Kočky, poraďte ak som mala ET ráno o 8,15 tak teraz mám 4 deň a nie 5 deň. Ak sa zamyslím nad tým že až 22.04 pôjdem na krv tak .......... neskutočné, tieto 2 týždne, a to som si sľúbila že nebudem robiť test, ale 22. je ešte tak ďaleko. Viem že ešte je skoro, ale..... A čo sa mi snívalo - práve som 1x nakojila svojho synčeka. hhhhhmmmm už my šibe. 😝
@evi1 den vkladu sa berie ako nultý den, 😉 držím palce 😵
@evi1 tak to neviem ,asi nie , ale ja som pre istotu po et spinila, ale zatial je vsetko ok
dnes som pytala na sone doktora, ci nahodou nie je vidno, ci tam nie je chlapec, aspon jeden, a on sa huncut len usmial a povedal, ze nepovie 😀 😀 😀 , mal akusi dobru naladu, alebo dobre nevidel 😀
@evi1 - je to na šľak trafenie, ale keď porovnám prvý neúspešný pokus a druhý úspešný, tak v tom nijaké podstatné rozdiely neboli. Maternica pobolievala, ako pre ms a popichávala. Rozdiel bol hádam len trocha v hlave. Viac som verila, že to 2x vyšlo. Veľa šťastíčka! 😵 😵 😵
@kefalinek - ten pán doktor je pekné prasiatko (nechcem písať, že svinka), že to takto tají 😀 😀 😀 😀 Mať tri princezné by bolo super, ale aj tak ti želám, aby sa tam aspoň jeden chlapček skrýval! A vždy ti zabudnem napísať - v tejto čokoládkovej farbe vlasov vyzeráš krajšie a mladšie. 😉
@nechsazadari Áno máš pravdu, aj ja cítim veľký rozdiel v hlave, úplne ináč prežívam 2 cyklus ako prvý. Hovorí sa "Čo ta nezabije to ta posilní" 1x IVF bolo v októbri ale zmenilo to moje uvažovanie a rozmýšlanie 😀 😀 Teraz som plná optimizmom a VIEM že teraz sa to podarilo a moji anjielikovia sa už zahniezdili 😀
@nechsazadari jeeeeeeeeeeej dakujem
Čaute krásky, slniečkový a pohodový víkend želám! 😎
Ahojte, vsetky vas zdravim
V nejakej inej teme som zachytila, ze Janemari dnes 11:40 porodila. mala Laura je na svete s mierami 2870 g a 48 cm. 🙂
@janemari gratulujem mojko hlavne vela zdraviiicka prajem 😉
@yeliel
@wera
@kefalinek
@janemari
@evi1
@nechsazadari
@annamary27
@makovicka53
Krasny dnik krasky moje 🙂 dnes posledna kontrola v Heliose, vecer pichame pregnyl. Zajtra vylozene nohy a v pondelok ideme liahnut 😀 😀 😀 Podla bolesti vajecnikov a aj podla sona to vyzera, ze bude zas riadna urodicka. Snad aj kvalitna. PV = 12 vajicok + jedna vacsia cysta a LV = 8 vajicok. Tak sa velmi modlim, aby sa v takom mnozstve naslo par krasnych vajicok, z ktorych budu ukazkove embryjka a potom babatka 😵 😵 😵
A manzelik je uz na ceste, takze sa veeeeeeeeeeeeelmi tesim 🙂 🙂 🙂
@wera dakujem, no aj my verime 🙂 ja uz dnes odpocivam, len som trochu vyzehlila, dala ciste obliecky, aby sme mali postielku cistu vonavu, ked uz manzelik pride 😀
A v pondelok sa urcite hlasim 😉
Ako sa ma Adamko s Emkou? Uz sa ti to riadne krati, za par dni su drobcekovia vonku 🙂
@evasbk ahoj tehulka 😵 dakujem a blahozelam k chlapcekom a urcite budu obaja zdravucky. Ved su to velky bojovnici 😉 😉 😉 Moc drzim palce, nech je vsetko vporiadku. Manzelika mas uz domka?
@noe ahoj 🙂 držím moc palčeky 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@evasbk ahoj,gratulujem k pišiškom a držím palce,aby boli obaja o.k. 😉
@noe tak dobre robíš, treba domov pekne prichystať aby sa aj embryjká potom cítili dobre 😉
už viete či si budete dávať ICSI alebo predĺženú kultiváciu?
juj no ani nehovor, letí ten čas... už začínam pomalinky chytať aj paniku...v stredu mám prvú rizikovú poradňu v nemocke tak som strašne zvedavá čo mi povedia k pôrodu... 🙂
@evasbk ahoj moja, gratulujem k chlapčekom 🙂 neboj určite budú obidvaja pekne v poriadku a v brušku si ešte aspoň 10 týždňov pobudnú 😉
@noe
@annamary27 Dakujem babule
@wera maš pravdu, aj dr hovoril, že musíme minimalne ešte 10 týž. vydržat. Rodit musím ist až do BA na Kramare. Na buduci týžden sa bude vybavovat konzultacia u dr Čunderlika, tak som zvedava. Už som u neho bola v 14TT a vtedy to krpcovi nezistil ☹
@noe ahoj drzim ti palce.dlho som tu nebola.inak vsetky zdravim 🙂

@nechsazadari dakujem za ťukance 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀