2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@zlatanka30 dakujem zlatko, co mate vy nove??? 🙂
@noe ahojky nooo vyzera to dobre...drzim silno päste....paradna urodicka na ceste juuuchuuu 😉
@janemari - veľa zdravíčka a pohodičky minimálne toľko, koľko bolo pri tehu stresov. Dúfam, že sa pekne regeneruješ po pôrode a Laurinka sa má k svetu. Gratulácie velikáánske k Tvojmu životnému slniečku!! 😵 😵 😵 😵
@noe - už sa teším, ako ti rovnako ako janemari o 9 mesiacov zablahoželám! Teraz dávku špeciálnych lepkavých a účinných TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Dnes vám zmontujú v care krásne, zdravé a životaschopné deťušky - nádhera! 😎 😉
@evasbk - držím palčoky, aby Dr. Čunderlík zistil, že veci sa majú oveľa oveľa lepšie, ako sa zdalo. Nech ste pekne zdravučkí - ty aj chlapci!
Ahojte tety konikovky 😀 tak som sa prave zobudila a pregulala sa na gauc pod deku 😉 Mame 21 folikulov a z toho 17 krasnych vajicok, ktore budu (alebo asi uz aj) ICSUju 🙂 🙂 🙂 Tak velmi verim mojim malickym, ze budu silni a zajtra sa tesim na super spravy a embryjkach 😵 😵 😵
Inak hned ako som sa prebrala po OPU, tam ma velmi boleli vajecniky, a to je doteraz. No snad to coskoro prejde. Dali mi dalsie inj ako prevencia OHSS, tak snad sa budeme mat uz len dobre 🙂 🙂 🙂
@noe ahoj nosnica 😀 teda gratulujem k úžasnej znáške, to je parádička máte strašne veľa nádherných vajok 🙂 určite z nich bude aj veľa krásnych embryjok, vyzerá to tak že ešte nimi aj zaplníte celú triedu v škôlke 😝
tie vaječníky jasné že bolia keď si mala toľko folíkov tak sa v Tebe museli dlho "špárať" aby všetky vajíčka vytiahli, takže hlavne si daj kľudový režim a šupni si kľudne nejakú tabletku proti bolesti, aj ja som si po OPU dala 😉
juj teším zajtra na krásne správičky o embryjkách 🙂 🙂 🙂
@noe ahoj moja, ale prosím Ťa čo to tu táraš, to máte nááááádherné čísielko a verím že všetky embryjká sa krásne uchytia 🙂 až v sobotu sa dozviete koľko a akej kvality sa vyvíja? a všetky pôjdu na PK? nám 5 kúskov zmrazili hneď po oplodnení a 4 nám dali na kultiváciu... držkám Vaším malým drobčekom pršteky 🙂 🙂 🙂
@sunday1
@wera no 11 je krasne cislo, len sa velmi bojim kolko ich prezije do 5 dna. Vsetky idu na PK a 4 den je kryticky. Pri prvom sme mali 9 embryjok a po 4 dni uz len 3 preto sa tak potichucky tesim 😉
Ale tento krat moji mali zabojiju, ved sme spravili tak vela 😉
A dnes mi je uz lepsie, uz vladzem chodit bez bolesti, len na zachode je to strasne, no ale aj to preboli 🙂 No a dopala som tak, ze beriem este Solumedrol IM do zadku aby neprisiel OHSS a nechcelo sa mi utekat za svokrou a moj manzelik je strachopud, takze som si pichla aj to sama 😀
@noe verím že tento krát embryjká poriadne zabojujú 🙂 🙂 🙂 veď číslo 2. je úspešné 😉 😉 😉
teda si šikulka, ja by som si do zadku teda nezvládla pichnúť 😅 a to musíš teraz ako dlho pichať?
môj drahý sa tiež strašne bál ihiel a krvi ale musel to prekonať a pichá mi inzulín a docela mu to ide 😝
@noe držím palčeky 😵 😵 😵 😵
@yeliel ahoj,ako sa máš?čo nové? 😉
Ahoj dievčatá dnešné HCG 4,7 ☹ ☹ ☹ Tak som dúfala, že druhé IVF sa podarí ☹ A to číslo 4,7 ........ 😠
@sunday1 ahojcek? ako ako? 😀 🙂
@noe myslim na teba a drzim vsetky palce ani neupratujem 😀 😀
@annamary27 cavelo..nove ani nic..sme vo faze oddychu..takze sa nic ohladom babatka neriesi 😉 🙂
@wera
@evasbk
@kefalinek
@yeliel dakujem moc krasky. 😵 😵 😵 Nasich 11 bojovnickov/ embryjok je aj dnes na treti den stale 11, i ked jeden trochu kriva 🙂
@evi1 juj evulik.... a to som cakala virusiky 😠 a ze potom budeme tehulkovat spolu. Mate nejakeho mrazacika? sunday asi myslela kontrolny odber krvi, mozno HCG este porastie a drobcek sa len schovava 😠 😠 😠 Moc na teba myslim, nech to co najskor preboli a sup do boja 🙂
@evi1 ahoj,sunday myslela asi kontrolný odber hcg,lebo napr.u nás v centre sa chodí na krv 10ti a 14ti den po vklade a nie raz sa stalo,že kočky mali prvu krv negatívnu a druhu krásne pozitívnu a niektoré už dokonca aj porodili 😉

@noe kuk tak pregnyl uz je v prdelke asi,ze ? 😀
Drzim palce nech vsetko doapdne dobre a budu krasne babulky v brusku 😉 🙂