2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@noe ahojček, ja som 11 den po vklade, dnes mi bolo z krvi potvrdené tehu,tak budeme tehuľkovať spolu! sa teším..
zdravím aj ostatné babule!!! chcela by som sa opýtať, výšku hcg som mala 1,012 IU/ml (negatívne by bolo v medziach 0,001-0,004/, to znamená, že to mám premeniť na litre na 1012?
@wera
@chicca555
@martinaaaaa
@sunday1
@kefalinek
@evasbk
@yeliel dakujem krasky. No este moc negratulujte, len sa tak potichucky teste s nami a drzte nam palce 😵 Ale slubujeme, ze budeme silny a budeme bojovat, len sa samozrejme velmi bojim, ved je to vsetko take krehucke 😵 😵 😵
@xeroma BLAHOZELAAAAAAAAAAAAAAAM 🙂 🙂 🙂 urcite budeme tehulkovat spolu, a nase pokladiky budu spolu rast do zdravia a krasy. Aj ked nase su o 2 dni mladsie 😀 To tvoji uz su riadny obrikovia 😀 😀 😀
Ste vkladali jedno ci dve? 😉
@noe ahoj,gratulujem ku kolajničkám 😀 😉 a držím moc-moc palce,aby bolo všetko v poriadku 😵 😵
@nechsazadari
@noe tak poviem Vám kočeny,že včera to bol super zážitok.Mám pocit,že človek doma je omnoho kludnejší aj ked sa rozčuluje,ale tam....no to je adrenalín jak vyšitý.Super pokriky,výskoky,trúbenie,nadávka,radosť....všetko je tam viacnásobné.Ani raz ma neukazovali v telke,ale hlavne,že prezidenta a tanečníčku Surovcovu ukazovali zas ,tých ukázali aj piatok na zápase SR-Slovinsko 😠 😠 😠 .Sedeli sme blízko toho auta škoda yeti.Stretli sme aj viac celebrít ako Dianu Mórovú,Bruna,manželov Malachovských.Kamoške chýbal ešte hlas komentátora ako ked kuká hpokej z telky,lebo sem-tam sme neboli v obraze 😀 Tak som nahlas kričala,že kamoška skoro prestala počuť na jedno ucho, 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 mám poriadny hlas 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ,ale preventívne som cmulala homeogene9,aby som nezachrípla a pomohlo to.
Dnes som vyprevadila manžela do roboty a zároven som poslala mojej kolegyni sms,že si beriem den volna a pekne som si pospinkala do 9.30 a potom som si robila v záhrade,bolo nádherne .včera ,ked mali byť v meste oslavy,tak to kvoli počasiu odvolali a dnes nebolo ani mráčika,zákon schválnosti. 😉
držme zajtra palce chlapcom ,aby sme porazili Rusov 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@noe, @xeroma - to je skvelé, že si budete takto spolu tehuľkovať, s kým preberať, čo budete práve prežívať 😵 😵 😵 😵 Keď vám takto skoro a silno nabehli koľajnice, tak tam budú dvojky ako vyšité. Jupíííí (keby bola chuť: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT)
@annamary27 - to musel byť skvelý zážitok! Ale teraz by som asi nezvládla väčšie napätie, ako som prežívala pri TV. Malý cez 2.tretinu skoro vystúpil cez bruško von a reagoval aj na ľudí z telky- takže aj na teba 😀 😀 😀 😀 😀
@xeroma gratulujeeeeeeeeeeem
@noe neboj presli sme si tym vsetci ,tak vieme ako sa mame tesit, takze tesim tesim tesim
@annamary27 zavidim :( v dobrom
@xeroma supeeeeeeeeeeeer 😵 😵 😵 a kedy ti povedali, ze mas prist na dalsie sono, aby si videla ci je jeden alebo dvaja? 🙂 Inak nechodis do Martina a niesi nahodou tu niekde v okoli?
@janemari
@kefalinek
@annamary27 veru zatial sa tesit len tak velmi potichucky 😵 Su to moje prve dve // v zivote, tak mi to pride ako sen 🙂
@nechsazadari dakujem za virusiky a urcite posielaj daslie. Potrebujem tych mojich riadne vykrmit, aby boli ako mackovia a nevladali sa nikam pohnut, len pekne spinkat v brusku 😀 😀 😀
@annamary27 😀 😀 😀 verim, ze bol zazitok 😀 moj manzel hrava rekreacne hokej, takze som si musela zvyknut, ze ked pride z treningu, tak cela vystroj smrdi a je vsade..... a samozrejme obcas chodim aj na zapasy. Ale v nedelu som nepozerala, len brat mi prisiel obcas zahlasit, ze aky je stav. No na 3/3 som sa vygulala z postele, ze co sa to deje a vtedy sa nasi zobudili a padal jeden gol za druhym 😀 Takze dnes mam nakazane sediet cely hokej pred TV a povzbudzovat 😀 😀 😀
@noe ahojky 😵 myslim na teba mojko !!! drzkajte sa... 😵 😵
@nechsazadari
@annamary27 Sem tam Vas holky sledujem a myslim na Vas 😵 😵
@franina ahoj 😵 😵 😵 dakujem 😉
@noe dnes fandím doma a určite sa potetujem po tvári a mám aj rapkáčik z nedele 😵 😵 😵 😵 v dobrom závidím dve čiaročky 😀
@nechsazadari ja nove zatial nic nemam, vsetko postarom, predomnou su statnice tak sa sustredujem momentalne na ne... 😖
Pekne tt, tak rychlo to letí 26 tt, pekne cisielko, drzkajte sa. 🙂
@noe ako???
@franina - tak držím palce na štátnice, nech dobre dopadnú. Už si predstavujem strieľajúcu motyku - budeš bezuzdne oslavovať úspešné štátnice a pri tom splodíte človiečika 😀 😀 😀 To vieš, som postihnutá a myslím len na takéto, ale ty si teraz futruj hlavičku múdrosťami- jedno po druhom 😉 😎 😎
Dakujem vsetkym za povzbudenia, za rady, ze ste nam pomohli to dotiahnut az sem 🙂 🙂 🙂
.Slzy mi tecu ako chrachy, ale od velkeho stastia. 12 den po ET a nase HCG - 728 😵 😵 😵
Dnes ma uz neodsavali, lebo sa dvaja doktori nevedeli dohodnut ci ano a ci nie, tak som radsej rychlo odisla z CAR, kym si to nerozmyslia 😀 . Ale teraz uz zvladneme vsetko, aj ten blby hyperstimulak 😎
@noe aj mne
@zlatanka30
@sunday1
dakujem, vsetky si zasluzime zazit ten uzasny pocit, ked v nas zacne rast maly/ velky zazrak 😵 😵 😵
@evasbk no Mikulova tvrdila, ze to bude asi jedno. Uvidime, hlavne nech je zdravucke 🙂 🙂 🙂 Krasne mena ste vybrali chlapcekom, dufam, ze uz je aspom trosicku lepsie a malicky bojuje ako levik 😉 Moc drzim palce 🙂 🙂 🙂
@noe - tak ako sa dnes cítiš mamina? 😀 Veru nech je v brušku jeden,alebo dvaja chrobáčikovia, len nech sa držia a sú / je v poriadku. Ja som bola najskôr dosť sklamaná, keď mi na poslednú chvíľu vkladali len jedno embrijko a teraz som úplne prespokojná, že mám v brušku klasicky jedno bábo. Stavila by som sa, ale že by som bola rovnako šťastná, keby som nosila dvoch pokladíkov. 1 alebo 2, hlavne aby to nebola 0, no nie? 😉 🙂 🙂 🙂 🙂
@janemari
@kefalinek 😀 😀 😀 aby sme vas neprekvapili a bude len jedno. Lebo ja mam pocit, ze som v mnohych veciach ina ako je normaaaaaaaaaal 😀 😀 😀
@nechsazadari no musim vela odpocivat, dnes som zistila. Vcera z Martina sme isli cez BB, potrebovala som sa zastavit doma a na firme a nasla som si list, ze DU nam chysta kontrolu. Nastastie uctovnicka je v Ruzomberku, kde som teraz u rodicov, tak som dnes za nou bola... Uf tych par krokov z auta k nej a fucala som ako slon. Bolesti uz ustupuju, ale fakt staci par krokov a nemozem dychat. No nasa skvela uctovnicka sa to pokusi zatial vybavit za nas(kedze sme s manzelom konatelia a on je v zahranici a ja v posteli 😀. Tak uvidime. Nemozem sa s tym stresovat, takze pride manzelik, ak danovakom nebude stacit uctovnicka.
Mne je uplne jedno ci bude jeden alebo dvaja, dokonca aj pohlavie. No ak budu dve a aspom jeden chlapcek, tak nas manzel bude nosit dokonca zivota na rukach 😀 😀 😀 Je z 3 bratov, jednemu sa v januari narodil syncek, jeho sesternice maju chlapcekov, takze sa boji dievcatiek 😀 😀 😀

@noe ahoj zlatko...si svelmi statocna zasluzis si velku pusinku 🙂 Gratulujem k ciarockam a netrpezlivo cakam na hcg a potom na srdiecka..vela sil a opatrujte sa 😉 🙂