2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@mirka321 veru sen o babatkach sa zacina naplnat, uz je vas len par a cela tema uz nebude o IVFku ale a mamickach/ tehulkach 😵 😵 😵 Moc drzim palce, to bude aj tymi mnam virusikmi, ktore nam kocky posielaju 🙂 🙂 🙂
@nechsazadari 😉 dakujem, no DU sa bude pre tentokrat musiet zaobist bezo mna 😉 A ani s kocurom to nevidim ruzovo, odkedy mi zacali problemy po ET co bolo uz na 3 den, tak ma kocur nechce 😒 Len ked chce jest, tak na mna z dialky mnauci, ale asi mu uz nevoniam 😀 😀 😀 alebo citi konkurenciu 😀 😀 😀
Si ma rozosmiala 😀 , ak mam dat na svoje pocity, tak mam v brusku maleho chameleona, ktory sa nestiha menit z ruzovej na modru a obcas sa aj rozdvoji 😀 😀 😀 uvidime, nech je zdravucke 🙂
A kedy uvidim fotky tvojho domceka, teda Palinkovho???
@xeroma ahoj spolutehulka, kedy mas dalsiu kontrolu? a ako sa ma pokladik/ ci???
Krasny slnieckovy vikend prajeme 🙂 🙂 🙂
@noe - no teda kocúrik už asi tuší, že by ho o pár mesiacov mohlo bruško nakopať, až by na ňom odpočíval 😝 😀 😀 A tvoje pocity by mohli byť dievčatko plus chlapček 😵 😵 😵 😵 Budeme všetky určite s napätím čakať na tvoje prvé sono.
Tiež si hovorím, že ešte pár kočiek a sme tu tehotné všetky. Obzvlášť držím palce @annamary27, lebo sa poznáme osobne a je to zlatíčko. Ale nie je tu jediná snažilka, ktorej by som to z celého srdca neželala! O zverejnení domčeka popremýšľam, sa trochen hanbím 😅 😉 Dnes frčíme na grilovačku- mňááám, sa tešííím 😎 😎
@nechsazadari ahooooj moja zlatá tehulka,ďakujem za tvoje špéci palčeky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 užite si grilovačku,aj my sme mali dnes na obed grilované steaky 😉 😉 😉 mnamka.
ahojte baby nasa tema je uz trochu neaktualna tak zakladam novu s nazvom tehulky maminy a buduce tehulky 2011 na vsetky vas sa strasne tesim 🙂 🙂 🙂
@noe
@nechsazadari
@kefalinek
@janemari
@evasbk
@sunday1
@annamary27 vitam vas v novej teme dufam ze bude rovnako plodna ako predosla 🙂
@martinaaaaa Ahoj 🙂 Ako sa máte, rodinka? Si zlatá, že myslíš aj na nás zúfalky 🙂 Ďakujem za pozvanie, dúfam, že Vám tam nepokazím úspešnosť 😀 Šupni link 😉
@martinaaaaa super, a uz si novu temu aj zalozila, alebo len premenujeme tuto 😉 Aj to by sa dalo, nie? nech sme tu pekne spolu, len si trosku zaktualizujeme nazov 😵 😵 😵
@nechsazadari
@annamary27 juj ste mi ine chute narobili 😀 😀 😀
Krasny dnik mamicky 😵 😵 😵
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/tehulky-maminy-a-buduce-tehulky-2011/
ajajaaaaaaaaaaaaaaaaj.... tak som ju nasla a uz ju stihli aj zamknut, tak mozno nam tuto admini premenuju a budeme pokracovat tu 😉
@noe @martinaaaaa Asi treba založiť súkromnú skupinu 😕
@sunday1 az teraz citam ze ju admin zamkla no nech si trhne nohou 😝 tak sa tu budeme stretavat aj nadalej 🙂
@martinaaaaa Jasné, že budeme 😉 Teraz čítam, že už máte 2 mesiace, neuveriteľné 🙂
@sunday1
@martinaaaaa
@noe ahoj babulky 🙂 jaj ked sa to zberate? a co ja netehulka spravim ? ☹ ved ked sa odhodlam zas bojovat kto mi pomoze a povzbudi ma? ☹
@noe ahoj moja..krasne hcg..som zvedava na utz...dufam,ze ti je uz lepsie a hyperstimulak ta uz tak velmi netrapi...zly jeden 😝
@yeliel cavelo,neboj,ešte sa nás tu pár nažiliek nájde,čo ťa budeme povzbudzovať a pekné slovo prihodia aj tehulky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@annamary27 cavelo...uz si tu pripadam ako posledny mohykan ☹
ako mas? este sa nechystas pre mrazacikov?
@yeliel nie ,nechystám sa ešte pre mrazákov,nevolala som ani o výsledky tých protilátok,,chodíme k tomu liečitelovi,o 10dní ideme už tretí krát tak som strašne napätá čo povie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@annamary27 protilatky z imuno? prepac ja uz vobec niesom v obraze 😀
a co poriesil liecitel aj nieco papate? ja by som mala ist ke neakemu poriadnemu samanovi 😀 😀 😀 😀
@yeliel nepapáme,len povedal kedy na to máme skočiť a pomáha nám svojou energiou,mám odskúšané,že bolavé koleno ma nebolí od kedy sa mi nan pozrel,vraj som mala meniskus menší.
@annamary27 takze je s vami jeho energia ked si to uzivate? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😅
@yeliel 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ty si ale výmyselníčka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@annamary27 ved ja sa len pytam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tolko energie tu musi byt riadna akcia 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@annamary27 Aj dnes som si spomenula, či už u Vás tá energia nezabrala, ale mlčíš 😀 😀 😀
@yeliel že váhaš 😀 😀 😀 😀 😀 mali sme mu aj písať,keby som začala krvácať a v piatok mu manžel písal,lebo mi došla ms a on do minúty odpísal,že všetko je v poriadku 🙂
@sunday1 ano mlčím 😀 ,lebo nechcem sa dopredu vytešovať ako pri prvej krvičke pri druhom ivf,som radšej opatrná v informáciách pre Vás. 🙂
@annamary27 Tak teraz som z toho úplný jeleň 😀
@sunday1 😀 😀 😀 😀 😀 to som rada,aspon budeš v napätí,tak ako ja 😀 😀 😀 😀 😀
@annamary27 jo tak to nam dosla na rovnako 😀 😀 😀 😀 😀 ...dufam,ze Vam pomoze ...hlavne ze verite aj to castokrat pomoze 😉
@annamary27 Však toto je napínavejšie ako dobrá detektívka 😕
@yeliel ja som si tentokrát nedávala žiadne lieky na bolesť,len večer mi priniesol mm ženský čaj,išla som skapať od bolesti,normálne som trpela 12hodín ,musela som odísť z roboty a zalahnúť doma do postele.

@noe - veru moja s DU sa nestresuj. Teta ekonómka to určite porieši ako sa patrí a koniec koncov, pokiaľ nejde o život... veď to poznáš. 😉 Tak len odpočívať, relaxovať s kocúrikom a verím, že z tvojho bruška bude krásny domček pre nový život. Nemáš takého vnútorného tušáka, čo za potvorku sa v tebe skrýva? Lebo ja som vždy chcela dievčatko, ale od ET som si myslela, že je vo mne chlapček a zatiaľ sa mi to potvrdzuje 😵 😵 😵 Stavím sa, že drahý ťa bude na rukách nosiť v každom prípade! 😀 A bolesti nech len kráčajú do preč, teraz ich ešte poplašíme dávkou TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂 🙂 🙂
Krásny víkend kočky!!! 😎 😎 😎 😎