2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@wera Turecko,Gloria Golf Resort,ale sa bojím,že mi to niekto vyfúkne pred nosom 😕 ,ráno štartujem do cestovky.
@annamary27 budem držať palčeky aby si dovolenku vybavila 😉 juuuuj Turecko je super, určite si to tam poriadne užijete 🙂 🙂 🙂
@wera dakujem 😀 😀 😀 mm bol zvedavý,že s kým si to dopisujem a ked som ťa mu ukázala,tak sa opýtal:
,,a má čas byť na koníkovi?"lebo videl,že máš dvojičky 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@annamary27 no mužík je zlatý 😉 drobci teraz spinkajú a čakám kedy sa zobudia na papanie, lebo potom si už chceme ísť ľahnúť všetci 😀
Čaute kočky!
@mirka321 - zajtra nič nerobím, len držím palce, aby všetko prebehlo ideálne na zavŕtanie bábätka/ bábätiek 😉 😵 😵 😵 😵 Už aj vieš, koľko sa úspešne rozmrazilo, ako veľkých a koľko budete vkladať? Veľmi ma to zaujíma aj preto, lebo na nás čakajú 4 mrazáčikovia. Práve som na ne nedávno myslela. Joj a tí tvoji už budú zajtra v teplúčku, skvelé! 🙂
@annamary27 - hádam to Turecko úspešne vyšlo. Šťastnú cestu a vôbec začiatok krásnych časov prajem 😉 😎 😎
@wera - keď má niekto skvelé detičky, zlatého mužíka, tak má čas aj na domáce zvieratko v podobe modrého koníka- no nie? 😀 😀 😀 😀
@annamary27 ďakujem a krásnu dovolenku 😉
@nechsazadari ďakujem a napíšem Ti IP
@mirka321 - 🙂 🙂 🙂 a už je aj odpísané 😉
Ahojte žienky, tak ja sa hlasim z kramarov.Dnes je to už týžden čo som tu 😝 Nuda, tak mi manželík doniesol aspon net. Teraz vo štvrtok idem na kontrolu do kardiocentra a potom si ma naplanuju na cisarak, ale to ešte neviem na kedy. Bruško už mam uplne dole, tak verím, že chalani si to nerozmyslia a nebudu sa pýtať von prv.
@mirka321 Dnes je to tvoj najkrajší den, verím. Držím palce, aby to už konečne vyšlo.
@mirka321 specialne pre Teba nech krasne pokladiky rastu v brusku. TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@wera nadherne su babatka. Vystiskaj ich za mna su ako dvaja anjelikovia. A zda sa mi, ze maju rovnake nosteky aj ocka 😉
@nechsazadari jasne, ze niesi narocna 😀 Bude aj Natalka aj Lukasko 😉 Inak podla sona sa zatial zda, ze babatko ktore je vyzsie je hanblivcek a trosku lenivcek a babatko nizsie sa viac vrti a myslim, ze bude povahou viac po manzelovi. Mozno je to skoro, ale uz teraz vnimam, ze kazde babatko je ine. Tesim sa ked zacnu kopkat 🙂
@annamary27 pekne si uzivaj slniecka 😵 A nezabudni na suveniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir 😉 😉 😉
@evasbk moja tehulka, coskoro maminka. Myslim na vas kazdy den. Syncekovia su bojovnickovia tak ako ich mamina. Krasny 37tt ti svieti 😉 Moc drzime palce 😵
A my sa mame dobre. Len som nestastna z toho mojho Dr. Nasiel sice stratenu nosovu kosticku nasho hanblivceka, potvorka si takmer cele sono zakryval tvaricku 😀 Za to som mu vdacna, ale ked som ho prosila, o sono v 16 tt, ked tu bude manzelik, tak zahlasil, ze uvidime akurat hrbu kosti 😠 Ze najskor bude sono v 20tt. To sa mi zda dost neskoro, takze sa idem objednat do CAR. @wera ty si mala nadherne foto z 3D tak preto chcem to sono a hlavne manzelik si drobcekov videl len na fotke a v 20tt tu pravdepodobne zas nebude.
Este mam otazocku tehulky. Je to normalne, ze vzdy ked idem v noci na WC tak ma potom hrozne boli brusko? Trva to tak 15 min dnes trochu dlhsie, ale je to velmi neprijemne. Cez den ked chodim casto na zachod, tak je to celkom fajn, len tie noci su neprijemne.
@evasbk - želám, aby všetko dopadlo o 100 % lepšie, než by sa pri najodvážnejších prognózach dalo čakať! Nech by už pôrod prebehol hocikedy. Sama si na izbe, či tam máš aj nejaké "sparring partnerky"? S netom to už bude trošku zábavnejšie 🙂
@noe - behám po nociach na wc celé maratóny, ale nemám po tom našťastie žiadne bolesti. Skôr pred tým, ale to už je tlakom bábätka na mechúr a je to skôr len dosť nepríjemné, než bolestivé. Nezabudni sa spýtať Dr., tým nič nepokazíš. A dúfam, že sa prepracujete ku krásnemu snímku zo sono v 16-tom týždni. 😉 😉
Čaute baby 🙂
@nechsazadari Na dovču určite niekam pôjdeme, more k letu proste patrí, ale zatiaľ neviem kedy, lebo sme momentálne strašne rozlietaní. Rozhodli sme sa, že v lete budeme čo najviac tráviť mimo BA, tak si robíme s kamarátmi predĺžené víkendy 😀
@wera Krásnu fotečku si si dala do profilu 😉
@annamary27 Krásnu dovolenku 😉
@evasbk Myslím na Vás a držím palce 😉 😉 😉
@mirka321 plus ostatné hladošky 😉 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
A pekný slniečkový víkend!
@nechsazadari Za všetky hladošky ďakujem 😉
Pekny vikendik 😵 😵 😵
Vcera som bola trochu na nakupoch v L. Mikulasi a lov uspesny 🙂 1x tehu gate, 1x tehu rifle, 1x platene saticky na traky a 2x pre drobcekov krasne overaliky 😵 😵 😵 tesim sa, hlavne koli nohaviciam lebo uz mam velky problem zapnut a ked som dnes skocila na vahu tak som zistila aj preco. Ostala som v soku za poslednych 10 dni + 1kg, takze dokopy uz mame +3 kg 😕
@kefalinek @evasbk @wera tehulky kolko ste vy priberali? Ja sa nechcem moc stresovat koli vahe, ale koncime len 14 tt. A pritom sa stravujem zdravo, snazim sa hybat a aj tak to nejako lezie hore 😲 No co manzelika som uz upozornila, ze bude mat velerybu doma 😀
A este mam jednu perlicku, v Bruseli kusok od nas ako byvame je velky baby obchod, tak som manzelovi spisala zoznam veci, a dnes mi slubil, ze sa pojde pozriet. Tak sa tesim, ze aj manzelik sa zapoji a na moje velke prekvapenie bol celkom rad. 😉
Ale ked si ho predstavim ako sam chlap skusa kociariky, vybera sedacky, prebalovacie pultiky... no vecer sa ho spytam ako sa citil 😀
ahojte idem na ivf , dostala som menopur , kolko asi stoji Ivf?
@clauda2010 Závisí od toho, aký máte problém a čo všetko potrebujete.
@clauda2010 - ahojky, presne tak, ako ti povedala sunday1. V prvom rade ide o to, kde budeš ivf podstupovať. Tiež, či náhodou nemáš cez 39 rokov- lebo potom by nebolo nič hradené poisťovňou. Predpokladám, že na nete nájdeš stránku svojho Caru aj s cenníkom výkonov. V mojom prípade som si teraz pozrela bločky za lieky( plus striekačky, ihly, utrogestan...) a spolu je to necelých 400 Eur. Mimochodom za nenačaté krabičky mi potom v Care vrátili 219 Eur. A za ivf (súbor doplnk.vyšetrení, predĺžená kultivácia, ICSI 13 oocytov, mrazenie embryí) - 800 Eur. Takže ide o to, aké lieky ti "namiešajú" a potom či bude treba aj ICSI a koľko vajíčok sa bude oplodňovať. No nie je to žiadna sranda...V každom prípade veľa šťastia! 😉
@kefalinek - je neuveriteľné, že stále rastieme. Už sa teším, až si v stoji uvidím vlastné nohy 😀 Pozdravujem bruško a do bruška !
@kefalinek jej ake krasne brusko 😵 😵 😵 no ty si tie kila ukladas do vrecak a vzdy pred vazenim vylozis 😀
@clauda2010 nas vyslo prve okolo 1300 a druhe tiez tak podobne, este som to neratala ale typujem, ze to bude aj viac.
@nechsazadari wow, ved vy za par dni uz rodite. Mozno aj za par hodin 😨 ako rychlo to ubehlo. Tesim sa moc na maleho Palinka 😵 😵 😵
Kocky neviete co je s Evkou??? Uz to ma urcite za sebou a verim, ze aj drobcek s chorym srdieckom statocne bojuje.
@noe - letí to, letí, ale patrilo by sa nám ešte aspoň 2 týždne vydržať, nech sme medzi riadne donosenými detičkami. A ty sa ako cítiš? Nevolnosti nestrašia? Dúfam, že nie a len sa tešíš s trpazlíčkami v brušku 😀 Kocúr ešte stále bočí od bruška, či už si zvyká? (alebo je u vašich? čosi sa mi marí) Opatrujte sa traja mušketieri! 😀 😎 😀
@nechsazadari Ale vlastne mas pravdu, ty cakas len jedno babatko, takze ty si pekne pockaj do 40tt 😀
Ja som nikdy nemala nevolnosti, len zo zaciatku ma napinalo a zaludok ako na vode, ale to uz preslo. Skor posledne tyzdne ma obcas pobolieva podbrusko a vajecniky, ale to som citala, ze je normalne. Takze sa mame dobre. Pokladiky rastu, teda usudzujem podla ich apetitu 😀 a ako sa za posledne 2 tyzdne brusko velmi zagulatilo. O tyzden mi pride manzelik na par dni a ideme poslu do CAR na sono, tak sa velmi tesime 😉 Som zvedava ako bude reagovat, ked si uvidi prvy krat nazivo svoje deticky 😵 😵 😵
Nie kocura to preslo, asi pochopil ze votrelcekovia v brusku su tu nadlho a ked sa chce tulit, tak nema na vyber. Praveze musim davat pozor, lebo staci, ked si sadnem a vylozim nohy a uz mi chce do lona ale celkom nechape, ze mi nemoze chodit po bruchu 😉 A stale sme spolu, som bola dlhsie u rodicov, ale prisla som naspat do BB, lebo som sa prihlasila na letny jazykovy kurz, nech uplne neosprostiem 😀
A vy ako? Vybavicka pripravena? Vsetko oprate, ozehlene, izbycka postavena??? Juj ja som taka zvedava, aspom jednu foto posli, ake bude mat drobcek kralovstvo 😉

@mirka321 juj super takže ideš za chvíľku na KETko, budem moc moc držať palčeky 🙂 🙂 🙂 a budeme sa tešiť aj na info o Evke, moc na ňu myslím 🙂
@annamary27 vidíš že dovču si si už vybrala, a kam? som zvedavá 🙂