icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

mirka321
15. júl 2011

ahojte babuľky,
teraz som dotelefonovala s Evkou, včera sa stala šťastnou mamičkou
Mateja s mierami 2900g a 48 cm a Patrika 3090g a 48 cm
Evka mala ťažký pôrod, držíme jej siiilno palčeky , aby sa čo najrýchlejšie zregenerovala a mohla si plnými dúškami vychutnávať detičky
pekný víkend všetkým

nechsazadari
15. júl 2011

@mirka321 - ďakujeme za správičky!
@evasbk - z celého srdca gratulujem k synčekom!!! Všetkým veľa zdravia a tebe Evi rýchle nabratie síl a stráááášne moc radosti z vašich malých lásočiek 😵 😵 😵 😵 😵

noe
16. júl 2011

@mirka321 Mirka, dakujem dnes bude krasny den. Velmi som na Evku myslela 😵 😵 😵
@evasbk posielame milion pusiniek mamicke aj drobcekom. Maju krasne vahy a su to uzasni bojovnickovia. Vela sil, este viac mliecka a nech vam robia len a len radost 😵 😵 😵

annamary27
17. júl 2011

@evasbk gratulujem a držím palčeky,aby ste boli zdravučkí všetci traja 😉 🙂 😵

kefalinek
18. júl 2011

@evasbk gratulujem a zelame vela zdravicka, a hlavne skore zotavenie sa 😀 😀 😀
my sme konecne doma z poradne, babnece vzia 1980 g a 1756 g, dnes povedal, ze 15. augusta obehame predoperacne a potom hura na porod 😀 😀 😀 😀 😀
@annamary27 vitaj spat z dovolenky, joj hned by sm sla keby sa dalo 😒

nikaaaaa
19. júl 2011

@sunday1 Dakujem no mne najprv navrhol doc. Inseminaciu a ked nevide tak IVF ale bojim sa ze da taku cenu lebo citam ze niektore ktore isli cez poistovnu tak platili este okolo 1000eur a tolko zas nemam a niektore len 200 eur tak dufam ze nebudem vela platit 🙂

nikaaaaa
19. júl 2011

@evi1 ano chodim do Iscare BA bola som uz aj na laparoskopii bola ok tak to neni taka hrozna cena ja som sa zlakla lebo niektore pisali ze platili za ivf 1000 aj viac eur a isli cez poistovnu a to je velmy vela a ti mas uz babatko ?

martinaaaaa
19. júl 2011

@nikaaaaa ahoj my sme po ivf ku uspesnom 🙂 a vyslo nas to cca 300 eur lieky a 270 metoda icsi (napichnutie spermii do vajicka ) plus 100 eur doplnkove vysetrenie a boli sme v GF v bratislave a tiez sme si na to setrili peniazky vela stastia mata a davidko 😉

nikaaaaa
19. júl 2011

@martinaaaaa Jeeej tak to ti gratulujem velmy je zlatucky 🙂

martinaaaaa
19. júl 2011

@nikaaaaa dakujem 🙂

franina
22. júl 2011

@nechsazadari
@noe
@annamary27 ahojte dievcenceeee ako sa mate? co mate nove? uz som tu u Vas davno nebola....

annamary27
22. júl 2011

@franina ahoj,ja sa mám fajne,po dovolenke v Turecku,po niekolkých návštevách liečitela a neviem sa dočkať augustovej návštevy,myslím,že sme na dobrej ceste.máme z toho fajný pocit.A čo ty? 😀 😀 😀 😀

wera
22. júl 2011

@mirka321 jeeeeej až teraz som si prečítala úžasnú novinku 🙂

@evasbk milá dvojmaminka moc gratulujem k drobčekom, máte úžasné váhy 🙂 prajem skoré zotavenie a drobčekom prajem veľa veľa zdravíčka 🙂 držkajte sa 🙂

wera
22. júl 2011

ahojte babuľky, ako sa tu mávate? čo nového?

annamary27
22. júl 2011

@wera ahoj........u nás momentálne nové to,že neprší,ale to je asi len momentálne,lebo na zajtra hovoria zas dážd na celý deň,ale chvalabohu nás to nijak neohrozuje,len nám mali dojsť robiť utorok kanalizáciu a odvtedy vkuse lialo ,takže sa nič neporobilo.
Na víkend neviem čo porobíme v takom počasí,nemám žiadny bojový plán 😉

franina
23. júl 2011

@annamary27 juuuuuuj super v Turecku je krásne, si teraz oddychnuta, .... 🙂
od liecitela papas aj vitaminiky, alebo len radi co robit?
ja momentalne cakan na vysledok, bola som na iui, dneska som 11 den od pregnylu a 9 den od iui tak cakam, cakam netrpezlivo...

nechsazadari
23. júl 2011

@franina - ahojky, tak to musíš byť napätá ako struna, ale na druhú stranu za chvíľočku už budeš vedieť výsledok. Tak nech je hcg aspoň 1000 a koľajnice na teste tmavé, silné, úžasné (alebo hocijaké, my sme mali prvé testy úplne duchárske a ako ma tá priesvitná palička kope) 😉 😎 😵 😵
Čiže mám sa tak, že by som to už najradšej mala za sebou. Nechápala som, kam sa tie tehule ponáhľajú s tým rodením, tak už chápem 😅 😝
Krásny víkendík všetkým!!! 😎

franina
23. júl 2011

@nechsazadari áno som ako na ihlách... však viete vsetky, aky to je pocit 🙂 uz sa ti to kráti každým dňom neboj... urcite máš krásne brusinko 🙂 ochvilku budes mat krasne babatko v rukach.... a budes mat epi?

sunday1
23. júl 2011

@franina Držím palce 😵

franina
23. júl 2011

@sunday1 ďakujem aj ja si držím aj na nohách... 😅 a ty si na tom ako?

annamary27
23. júl 2011

@franina fúha,tak držím palce,aby iui dopadlo na výbornú,od liečitela nepapáme nič,len nás naviguje a lieči svojou energiou 😀 😀 😀 😀

annamary27
23. júl 2011

@nechsazadari liečitel bude robiť od 2.8.,teraz v juli mal volno,tak uvidím,kedy sa mi podarí tam k nemu vybehnuť,lebo akurát v tom čase budem sama v robote a naši budú na dovolenke,tak budem nejak na striedačku strážiť ich dom so sestrou a vieš,ked sa tam čakáva minimálne 5hodín,tak si to musím nejak naplánovať. 😀

franina
23. júl 2011

@annamary27 ja na také verím, ja som bola tiež, vlastne s mojím mangelíkom, lenže ona nám dala aj vitaminy, tak preto som sa pýtala, či aj Vám dáva 🙂
Dievčence jak sme hovorili, kolko ostáva pregnyl v tele?

nechsazadari
24. júl 2011

To je také napínavé zasa raz 🙂 aj @annamary27 aj @franina sú pod odborným dohľadom.Dúfam, že oba prístupy prinesú svoje krásne ovocie! Jo a epi máme naplánované, tak uvidíme, či aj prebehne, lebo jeden nikdy nevie. Ale aspoň som vďaka tej možnosti pokojnejšia. Myslím, že pri testovaní, by sa už pregnyl u teba prejaviť nemal. 😉

franina
24. júl 2011

@nechsazadari vsetko bude dobre nic sa nebojkaj !!! budem ti samozrejme drzat palceky 🙂 Inak veľmi pekné mená ste vybrali... kto vyberal ty, alebo mangelík? 🙂
No dnes som 12 den po pregnyle ... tak neviem.... 🤐 to cakanie ma uplne znici 😠

nechsazadari
24. júl 2011

@franina - ďakujem krásne za palčeky! Meno máme len jedno- teda pre naše očakávané drobátko. Budeme mať Palinka po manželíkovi a dohodli sme sa pekne spolu. V druhom kole, ak by sme mali toľko šťastia, zatiaľ plánujeme Natálku alebo Lukáška. To si myslela? Ale ako sledujem vo fotoblogoch aj zvláštne mená sú tu písané s takou láskou, že sú pekné 😵 Ak ťa čakanie stresuje skús testnúť a ak by tam ešte nič nebolo... tak želám, aby sa ukázalo o deň či dva 😉 🙂 🙂

franina
25. júl 2011

@nechsazadari hej, hej myslela som na Palka a Natálku, inak aj Lukáš je pekné meno 🙂 Pekné mená ste vybrali 😵 Ja ani neviem aké meno by som dala, to je inak veľká zodpovednosť 🙂
Inak medzitým som prišla na to, že včera som nebola 12 den po pregnyle ale 13, a dneska som 14 den... uz by tam nemal byt ten pregnyl nie? mala som 10000 jendotiek.... 🤐
Pekny dník dievčatá, utekám do roboty 🙂

nechsazadari
25. júl 2011

@franina - héééj ako nás napínaš! 🙂 🙂 🙂 🙂 Taká som zvedavá na tie tvoje koľajnice, že až. Ale ak vydržíš ty, vydržíme aj my. Veď ak aj netestneš, tak už pôjdeš čo chvíľa na krvičku, však? A ďakujem za pochválenie výberu 😎

franina
25. júl 2011

@nechsazadari ale ja neviem, ci je tam este ten pregnyl tak sa strasne bojim sklamania ... ☹ tak strasne sa vlecie ten cas.....
a kde su ostatne dievcence? dovolenkuju?

noe
25. júl 2011

@franina specialne pre teba TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
take mnam dvojciatkovske 😵 😵 😵
A pregnyl je 10 dni, takze uz kludne mozes testovat 😉

Ja tu mam manzelika, prisiel vo stvrtok a mal odchadzat v nedelu, ale nakoniec sa rozhodol, ze tento tyzden bude robit z domu a ostane tu s nami. Tak sa neskutocne tesim. Boli sme spolu na sono, tak videl drobciatka a stale nas len bozkava, hladka brusko, rozprava sa s malickymi.... je to neskutocne krasne a ja som stastna 😵 😵 😵