2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@evasbk gratulujem a držím palčeky,aby ste boli zdravučkí všetci traja 😉 🙂 😵
@evasbk gratulujem a zelame vela zdravicka, a hlavne skore zotavenie sa 😀 😀 😀
my sme konecne doma z poradne, babnece vzia 1980 g a 1756 g, dnes povedal, ze 15. augusta obehame predoperacne a potom hura na porod 😀 😀 😀 😀 😀
@annamary27 vitaj spat z dovolenky, joj hned by sm sla keby sa dalo 😒
@nikaaaaa ahoj my sme po ivf ku uspesnom 🙂 a vyslo nas to cca 300 eur lieky a 270 metoda icsi (napichnutie spermii do vajicka ) plus 100 eur doplnkove vysetrenie a boli sme v GF v bratislave a tiez sme si na to setrili peniazky vela stastia mata a davidko 😉
@martinaaaaa Jeeej tak to ti gratulujem velmy je zlatucky 🙂
@nikaaaaa dakujem 🙂
@nechsazadari
@noe
@annamary27 ahojte dievcenceeee ako sa mate? co mate nove? uz som tu u Vas davno nebola....
@franina ahoj,ja sa mám fajne,po dovolenke v Turecku,po niekolkých návštevách liečitela a neviem sa dočkať augustovej návštevy,myslím,že sme na dobrej ceste.máme z toho fajný pocit.A čo ty? 😀 😀 😀 😀
ahojte babuľky, ako sa tu mávate? čo nového?
@wera ahoj........u nás momentálne nové to,že neprší,ale to je asi len momentálne,lebo na zajtra hovoria zas dážd na celý deň,ale chvalabohu nás to nijak neohrozuje,len nám mali dojsť robiť utorok kanalizáciu a odvtedy vkuse lialo ,takže sa nič neporobilo.
Na víkend neviem čo porobíme v takom počasí,nemám žiadny bojový plán 😉
@annamary27 juuuuuuj super v Turecku je krásne, si teraz oddychnuta, .... 🙂
od liecitela papas aj vitaminiky, alebo len radi co robit?
ja momentalne cakan na vysledok, bola som na iui, dneska som 11 den od pregnylu a 9 den od iui tak cakam, cakam netrpezlivo...
@franina - ahojky, tak to musíš byť napätá ako struna, ale na druhú stranu za chvíľočku už budeš vedieť výsledok. Tak nech je hcg aspoň 1000 a koľajnice na teste tmavé, silné, úžasné (alebo hocijaké, my sme mali prvé testy úplne duchárske a ako ma tá priesvitná palička kope) 😉 😎 😵 😵
Čiže mám sa tak, že by som to už najradšej mala za sebou. Nechápala som, kam sa tie tehule ponáhľajú s tým rodením, tak už chápem 😅 😝
Krásny víkendík všetkým!!! 😎
@nechsazadari áno som ako na ihlách... však viete vsetky, aky to je pocit 🙂 uz sa ti to kráti každým dňom neboj... urcite máš krásne brusinko 🙂 ochvilku budes mat krasne babatko v rukach.... a budes mat epi?
@franina fúha,tak držím palce,aby iui dopadlo na výbornú,od liečitela nepapáme nič,len nás naviguje a lieči svojou energiou 😀 😀 😀 😀
@nechsazadari liečitel bude robiť od 2.8.,teraz v juli mal volno,tak uvidím,kedy sa mi podarí tam k nemu vybehnuť,lebo akurát v tom čase budem sama v robote a naši budú na dovolenke,tak budem nejak na striedačku strážiť ich dom so sestrou a vieš,ked sa tam čakáva minimálne 5hodín,tak si to musím nejak naplánovať. 😀
@annamary27 ja na také verím, ja som bola tiež, vlastne s mojím mangelíkom, lenže ona nám dala aj vitaminy, tak preto som sa pýtala, či aj Vám dáva 🙂
Dievčence jak sme hovorili, kolko ostáva pregnyl v tele?
To je také napínavé zasa raz 🙂 aj @annamary27 aj @franina sú pod odborným dohľadom.Dúfam, že oba prístupy prinesú svoje krásne ovocie! Jo a epi máme naplánované, tak uvidíme, či aj prebehne, lebo jeden nikdy nevie. Ale aspoň som vďaka tej možnosti pokojnejšia. Myslím, že pri testovaní, by sa už pregnyl u teba prejaviť nemal. 😉
@nechsazadari vsetko bude dobre nic sa nebojkaj !!! budem ti samozrejme drzat palceky 🙂 Inak veľmi pekné mená ste vybrali... kto vyberal ty, alebo mangelík? 🙂
No dnes som 12 den po pregnyle ... tak neviem.... 🤐 to cakanie ma uplne znici 😠
@franina - ďakujem krásne za palčeky! Meno máme len jedno- teda pre naše očakávané drobátko. Budeme mať Palinka po manželíkovi a dohodli sme sa pekne spolu. V druhom kole, ak by sme mali toľko šťastia, zatiaľ plánujeme Natálku alebo Lukáška. To si myslela? Ale ako sledujem vo fotoblogoch aj zvláštne mená sú tu písané s takou láskou, že sú pekné 😵 Ak ťa čakanie stresuje skús testnúť a ak by tam ešte nič nebolo... tak želám, aby sa ukázalo o deň či dva 😉 🙂 🙂
@nechsazadari hej, hej myslela som na Palka a Natálku, inak aj Lukáš je pekné meno 🙂 Pekné mená ste vybrali 😵 Ja ani neviem aké meno by som dala, to je inak veľká zodpovednosť 🙂
Inak medzitým som prišla na to, že včera som nebola 12 den po pregnyle ale 13, a dneska som 14 den... uz by tam nemal byt ten pregnyl nie? mala som 10000 jendotiek.... 🤐
Pekny dník dievčatá, utekám do roboty 🙂
@franina - héééj ako nás napínaš! 🙂 🙂 🙂 🙂 Taká som zvedavá na tie tvoje koľajnice, že až. Ale ak vydržíš ty, vydržíme aj my. Veď ak aj netestneš, tak už pôjdeš čo chvíľa na krvičku, však? A ďakujem za pochválenie výberu 😎
@nechsazadari ale ja neviem, ci je tam este ten pregnyl tak sa strasne bojim sklamania ... ☹ tak strasne sa vlecie ten cas.....
a kde su ostatne dievcence? dovolenkuju?
@franina specialne pre teba TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
take mnam dvojciatkovske 😵 😵 😵
A pregnyl je 10 dni, takze uz kludne mozes testovat 😉
Ja tu mam manzelika, prisiel vo stvrtok a mal odchadzat v nedelu, ale nakoniec sa rozhodol, ze tento tyzden bude robit z domu a ostane tu s nami. Tak sa neskutocne tesim. Boli sme spolu na sono, tak videl drobciatka a stale nas len bozkava, hladka brusko, rozprava sa s malickymi.... je to neskutocne krasne a ja som stastna 😵 😵 😵

ahojte babuľky,
teraz som dotelefonovala s Evkou, včera sa stala šťastnou mamičkou
Mateja s mierami 2900g a 48 cm a Patrika 3090g a 48 cm
Evka mala ťažký pôrod, držíme jej siiilno palčeky , aby sa čo najrýchlejšie zregenerovala a mohla si plnými dúškami vychutnávať detičky
pekný víkend všetkým