2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@franina urcite pomozu, nam pomohli, takze posuvame dalej 😵
No brusko uz je pekne gulatucke, uz ho neskryjem, tak ho hrdo nosim 🙂 A lasocky si strazia svoje tajomstvo a nozky pekne pri sebe, takze nevieme. Ved este maju cas sa ukazat a ked nie, tak si pockame do porodu, hlavne nech su zdravucke. A mena, no neviem ja som Emu nechcela, dievcatko sa nam velmi paci Noemi, a chlapcenske, tam fakt neviem. Mne sa paci aj Filip, ale manzelovi moc nie, a takto je to pri vacsine mien, takze na tom sa este bude musiet popracovat 😉
@noe urcite si pekna s brusinkom 🙂 a mozno ze budes rodit na Silvestra a mozno dostanes aj financnú odmenu to by sa zislo pri dvojickach 😀 ja ani neviem co povedal tvoj mangelik, ze cakate dvojicky, urcite sa tesil 🙂
Noemi je krasne meno aj mne sa paci strasne 🙂
aj nechsazadarí pekne mena vybrali aj tvoje mena sa mi pacia 🙂
@franina No pre manzelika asi najkrajsia. Ja to prajem kazdemu. Tehulkovanie je uzasne 😵 😵 😵
Uvidime, kedy sa narodia, nech ale potiahneme aspom do 36tt. Potom uz mozu kedykolvek aj bez financnej odmeny 😉
No my sme vkladali 2 embryjka, takze sme cakali, ze budu dve. A boli sme obaja neskutocne stastni, ze boli 😵 😵 😵 Takze to nebolo prekvapenie, skor by sme boli asi smutni, keby bolo len jedno.
Potom prisli trochu zmiesane pocity, ked mi zacalo dochadzat co to znamena mat dvojicky, no teraz sa neskutocne tesime a zvladneme to.
@noe - to sa tak pekne číta, ako si tehuľkovanie užívate obaja aj s manželíkom 😵 😵 😵 Noemi je naozaj zaujímavé a veľmi pekné meno (človek rovno vidí, aká z nej musí byť kočka v dospelosti 😉 ). Máte aj mená pre dve dievčatká, dvoch chlapčekov?
@franina a iné mlsné jazýčky ešte ponúknem vírusíky aj ja, dokiaľ máme 🙂 - TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@nechsazadari ale ved tebe nemusim hovorit, aky je to vynimocny stav a ako to preziva tehulka aj manzelik, kedze je to vytuzene babatenko. A vy budete mat velmi skoro svojho milacika uz pri sebe 😵 😵 😵
Zatial mame len Noemi, ostatne nevieme, raz sa paci nejake mne ale mazelovi nie a naopak. Tak dufam, ze bude aspom jedno dievcatko, lebo vybrat 2 chlapcenske mena by bola riadna fuska 😀 A potom mame trosku obmedzeny vyber, kedze mozno budeme este nejaky cas v BE, tak aby to bolo univerzalne aj vo svete.
Ale to su vsetko take prijemne starosti, ze sa velmi tesim, ze su 😉
@noe jasne ze to zvladnete, o tom som presvedcena, ze budete super rodicia 🙂 teraz aj mangelik je pri tebe castejsie nie? dáva na Vás pozor 🙂
@sunday1 testovat som testovala, ale ta ciarka je taka slaba, keby som nevedela kde mam hladat tak ani ju neuvidim, tak ze skor tam nie je ako je.... chcela by som mat tvoje obdobie, moje obdobie je teraz cakanie a priprava na sklamanie. zas a znova...
@nechsazadari Vase vírusiky teraz potrebujem ako chlieb ... len posielajte dievcence...
@franina držíme palce a čakáme len pozitívne správy 😉 🙂 😀 😵
@nechsazadari
@noe
@annamary27
@sunday1
@kefalinek dievčatá dobré správy nie sú... mám len zlú správu 😔 krvicka negatívna 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
@franina - moja to si ma prekvapila, úplne som verila tomu, že si tehu. Zvlášť, keď si videla ducha na testíku. Lebo aj môj prvý tam skoro nebol....Nebudem ti tu písať, čo už poznáš - lebo tvoje šťastie za tebou raz tak či tak príde! - len ťa takto na diaľku objímam!
@franina ☹
aj mne je to ľúto dievčatá .... 😢
Ahojte žienky, po dlhšej dobe som sa konečne dostala k netu. Idem si vas poprečítavat aby som bola v obraze 😉
patrika máme v nemocnici a je to velky bojovník. Matko je so mnou doma, je zlatučky, len spí a papa a sem tam aj nervačí. Ja som sa konečne dala dokopy po cisaraku. Teda neni to sranda. U mna nastali kompikacie, skoro som prišla o maternicu, ale dr na Kramaroch su šikvní, tak ma dali do poriadku.
@kefalinek
@noe baby mate krasne tt, akosi to všetko ide rýchlo. Ja sa stale dívam na maleho a nejde mi to do hlavy, že je to moje a ja som mama, je to také čudné po tolkých rokoch čakania. Mám pocit, že je to všetko len sen.
@evasbk ahojky dvojmamicka 😵 😵 😵 uzasne spravy, moc sa s vami tesim. Samozrejme, ze je Patricke velky bojovnicek, ved to ma v genoch po oboch rodicoch 😉
Vychutnavaj si Matka, to mas ako predohru aby si nemala toho vela na zaciatok. Mirka mi pisala o porode, juj.... to je ako sen, ze sa take nieco moze stat a este k tomu Tebe. Prajem velmi vela zdravicka, aby ste boli coskoro vsetci spolu domka a vychutnavala si si oboch malych cloviecikov 😵 😵 😵
No veru, sa tie tt rozbehli 😀 sa tesim, ze mackovia rastu a mame sa teraz dobre 😉
nikto tu uz ani nechodi? mamicky mamickujete, tehulky tehulkujete, snazilky snazilkujete, alebo ste na dovolenkach?
@franina ahoj,tak ja som sama v práci a doma kopa roboty so závadzaním vody a kanalizácie,plus velikánska záhrada....takže mám málo času čo i len nakuknúť sem.
@evasbk - chvalabohu, že máš pôrod za sebou a ostane po ňom len spomienka. Bude zlaté, až budú brachači zasa spolu v postielke a spievať duo. Obom veľa zdravíčka a Paťkovi aj síl. Ale taký drobčekovia majú našťastie v sebe strááášne veľa toho pozitívneho a dokážu aj zázraky. Majte sa pekne celá rodinka!
@franina - joj moja, veď včera a dnes je LETO - to treba využiť, možno je toho roku naposledy 😝 😎 😎 😉
@nechsazadari zlaticko zo srdca blahozelam ku krasnemu chlapcekovi 😵 😵 😵 ako nam annamary27 stihla zvestovat.
Vela mliecka, vela vela zdravicka a tesime sa na foto Palinka, dalsie babatko tejto temy 😉
@nechsazadari gratulujem k Palinkovi a zelame vela zdravia, a pokojnych noci 😀 😀 😀 😀
My sme mali vcera poradnu a vobec to nevyzera,ze tí nasi drobci, by chceli ist von z bruska, zas nas posunul na buduci tyzden, tak mam taky dojem ,ze vydrzime az do toho septembra 😀 😀 😀 😀 😀
@nechsazadari Ahoj maminka, úprimne gratulujem a prajem veľa zdravíčka, ostatné príde samo 😉
@annamary27 Ešte si si nerobila testík?
Dievčatá, ja mám pre Vás novinku, momentálne som 6+4tt 😵 a rozhodujem sa, či už ísť k lekárovi alebo nie, lebo mi bylinkárka povedala, aby som si nenechala robiť vaginálny ultrazvuk. Tak mám vážnu dilemu 😒
@annamary27 ,
@sunday1
@kefalinek
@noe
@nechsazadari
@evasbk ahojte dievčatá.... tak vidím, že už ste všetky maminy 🙂 ...tak sa vytešujete - dozadu sa mi všetko nechce čítať, lebo už sem nechodím.... tehotná nie som a tretí pokus ani neviem či využijem. Mám potvrdenú žiadosť na Antolskej , ktorá vyprší niekedy v novembri tuším... ale zatiaľ teda neriešime... a totiž asi už ani nebudeme... mňa tie dva pokusy odradili...aj môjho partnera.... tak sme sa zhodlik, že kvôli tejto procedúre si nepokazíme vzťah - ľúbime sa a je nám spolu dobre a som nesmierne šťastná, že už je to za nami..... to liečenie po tých neúspechoch trvalo dosťč dlho takže neviem či to ešte vyskúšame.... popravde neriešime dieťa, plodné,neplodné dni, sex a ani nič.... (sex vlastne je s pravideľnosťou raz za mesiac až raz za 3 mesiace... ale to už sa to lepší 😀 😀 😀
@monicka7299 Ahoj 🙂 Neuveríš, ale dnes som na Teba myslela, že čo je s Tebou, kam si sa stratila 🙂 Som rada, že máte to najhoršie za sebou, som si istá, že takto bez stresu sa Vám to určite podarí 😉
@sunday1 ozaj a Ty si tehulka po IVF? (fuj, tak túto skratku som už dlho nepoužila 😝

@noe mojinko dakujem ti krasne, dakujem dúfam, ze mi pomozu 🙂 niekde som citala ze niekto mal v tele aj 14 az 16 dní..... ☹
uz musis mat tiez krasne brusinko 🙂 a nech sa mangelík stará o Vás pekne.... 🙂 užívaj si tehotenstvo... a čo s menami? ostávajú tie mená čo si predtám vybrala? keď sa dobre pamatám Emka a Filipko? a už vieš čo presne čakáte?