icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

yeliel
27. aug 2011

@wera co sa týka snazenia o babo tak sa nesnazime takze ani nebojujeme...drzkat sa snazim,dakujem 🙂

@zlatanka30 ahojcek ako sa dari tebe ? co mate nove?

noe
4. sep 2011

Ahojte krasky 😵 😵 😵 krasnu nedelu 😉

TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
x2 chlapcekovo dievcatkovske 😵 😵 😵

A mame sa dobre, lasocky krasne rastu a este krajsie kopkaju. A zda sa, ze mame mena 😀 vcera sme sa s manzelom smiali, lebo aj napriek dohode, ze pre dievcatko vyberam ja a pre chlapceka on, tak to dopadlo presne naopak 😀 Chlapcek bude asi Tim oficialne Timon/ Timotej/ Timothy ??? este zvazujeme a dievcatko Lea pre mna princeznicka Leoni 😵 😵 😵
Zrazu je to take realne, ked uz maju lasocky mena, citim ich ako kopkaju, sice ked si Timik robi miesto, tak je to hodne bolestive, ale vydrzime.

Maminky, poradte mi, ako mam reagovat? Uz ma vytacaju tie reakcie priatelov, znamych, ked zalomia rukami, ked sa dozvedia, ze budu 2 a opisuju mi to ako najvacsiu katastrofu, ked sa narodia 😠 Ja viem, ze zaciatky budu tazke, ale ved su to nase vytuzene pokladiky a s manzelikom ani na sekundu nepochybujeme, ze by sme to nezvladli, tak preco si ini myslia, ze je to nieco hrozne mat dvojciatka???

annamary27
4. sep 2011

@kefalinek
@wera
@zlatanka30
@yeliel
@sunday1
@nechsazadari
@noeahojte,krásny víkend za mnou.V sobotu sme vybehli do Maďarska na nákupy s mm a vzali sme aj naše maminy,kedže môj otec je na rybách v Nórsku a oni chodia s mamou tipovať do Madarska Lotto,nemal ju kto vziať tak sa zviezla s nami.Najlepšie nakupil mm,dvojo nohavíc a tri košele,ja a svokra nič a moja mama 1tričko.Dali sme fajný obedík a po ceste domov sme sa u našich okupali v bazéne a opalovali telá Ja som sa potom na večer k mame vrátila,nech nie je sama,sestra mala iný program.skoro ráno som dnes štartovala domov,lebo som robila prvýkrát v živote pečenú kačicu a mala sa podla receptu piecť až 5hodín....tak som prišla domov pred 7mou hodinou,šupla kačku do trúby a spala som do 10tej.Trošku sa mi kačica síce rozpadla,ale chutila super,lepšie ako ked ju robievala svokra,lebo jej vždy ostala taká bledá a bez chuti,aj mm mi ju pochválil,ale pred svojou mamou mlčal
Po obede som vyžehlila velkú várku prádla,čo sa mi už dlho kopila,potom som sa vybrala chvílu na slnko,trochu do burinky a späť do domu.Teraz si sedím pred TV,chystám sa na puding so šlahačkou a kukať budem talenty na Jojke.
Zajtra bude nával v práci asi s oneskorením kvoli tomu,že detičky budú zrána v škole a škôlkach,takže rátam až okolo 10tej hodiny,že sa rozbehne znova kúpa obuvi a šlapiek
V stredu pojdem s kolegynkou vyberať už modely z kolekcie Jar-Leto 2011
Ahojte,pekný týžden želám

annamary27
4. sep 2011

@noe ahoj,nič si nerob z tých reakcií okolia,určite to zvládnete a nájde sa aj kopec pomocných rúk,ked budú zlatíčka na svete.
Nabehnete na nejaký režim,treba byť asi hlavne v pohode,aby boli bábätká tiež,lebo ked budete v strese Vy,tak aj drobčekovia budú vyvádzať 😉 😉 😉 😉 😉 aká som ja múdra,že?to mám odkukané z koníka,hi hi 😀 😀 😀 😀 😀

wera
4. sep 2011

@annamary27 ahojky moja 🙂 jej tak vidím že ste si spravili pekný víkendík 🙂 🙂 🙂
juj teraz si mi s tou kačkou spravila takú strašnú chuť 🙂 musela byť super 😀
moja a kedy sa najbližšie chystáte k ujovi liečiteľovi?

annamary27
4. sep 2011

@wera chcela som isť tento utorok,ale asi to mm nevyjde v práci,tak to odložíme na budúci týžden.

wera
4. sep 2011

@noe ahojky moja 🙂 🙂 🙂
presne viem ako sa teraz cítiš keď Ti všetci z okolia hovoria aké je to strašné mať dvojičky... 😠
tieto reakcie si vôbec nepripúšťaj, ber ich jedným uchom dnu a druhým von, pretože Ti to hovoria ľudia ktorí dvojičky nikdy nemali!
z mojej skúsenosti Ti musím povedať že mať dvojičky je tá najúžasnejšia vec aká sa nám v živote stala, sú to naše najkrajšie a najzlatejšie pokadíky 🙂 sú to úžasne dobré detičky 🙂 nepotrebujem od nikoho žiadnu pomoc aby som to s nimi zvládla... dokonca ich sama zvládam aj doma, keď je mužík v robote... ja si ani neviem predstaviť že by som mala len jedno babatenko, to by som sa asi nudila 😀
najhorších je len prvých pár dní potom ako prídete z pôrodnice, lebo sa potrebuješ po pôrode dať dokopy a starať sa o babatka a zvyknúť si na seba chvíľku trvá, ale keď sa už dostanete do svojich koľají tak je to super 🙂 ja by so nemenila za nič na svete 🙂
mne sa veľa krát stáva aj na ulici že mi ľudia celý znechutený povedia, že ježiš to je strašné, to by som nechcel, alebo poďme preč ešte sa nakazíme a tak podobne... ja sa na nich len usmievam lebo sú to kreténi...
tak sa len teškajte zo svojich pokladíkov v brušku a na každého neprajníka sa len pousmejte 😉

a vybrali ste zatiaľ veľmi pekné mená 🙂 🙂 🙂

wera
4. sep 2011

@annamary27 budem držať palčeky aby sa to pekne vyvíjalo a napredovalo 🙂
robievaš si aj nejaké ovu testíky, alebo rátate si plodné dni?

annamary27
4. sep 2011

@wera nie nie ovu ,testíky a ani plodné dni som si nikdy nerátala,nerobila....nechcela som z toho nikdy mať stres a šport,že no a teraz ideme na to........,lebo musíme,ale predstav si,že liečitel mi povedal,nech sexíkujeme 3dni po ms,takže to vychádza na 8den ms,tak uvidíme. 😵

noe
4. sep 2011

@annamary27 to robis naschval take chutky s kackou 😀 😀 😀 A presne zdielam ten isty nazor, my budeme v pohode, babatka budu poslusne, tak neviem naco tolko reci okolo toho 😉 Berieme do uvahy aj nejaku aupair, takze ked bude zle, a babicky ani my nebudeme stihat, tak vzdy sa da zohnat pomoc zvonku 🙂

@wera zlaticko dakujem 😵 😵 😵 Sme neskutocne stastni, ze budu 2, lebo potom by uz mozno dalsie nebolo. A to ze bude parik, to je ako sen 😵 😵 😵 A aj ked to bude urcite narocnejsie, tiez si neviem predstavit mat len jedno babatko. A tie reci, ked tak premyslam, tak ani jeden nebol od dvojmamicky 😉

Zajtra zacinam s predporodnym kurzom, tak som zvedava ako to bude prebiehat 😉

wera
4. sep 2011

@annamary27 tak nech sa zadarí 😀

wera
4. sep 2011

@noe moj aupair nebudete potrebovať 😉 keď tak si zaobstaráte nejakú tetu ktorá Vám doma pomôže upratať aby ste sa mohli venovať iba babatkam 😀
užite si predpôrodný kurz, je to super vec a dozviete sa tam veľa zaujímavých vecí 🙂

noe
4. sep 2011

@wera ved tak uvazujeme, ked nebudem stihat dom upratovat, oprat, ozehlit... tak si niekoho zaobstarame na par hodin do tyzdna 😉 Asi zo zaciatku budem mat strach dat kocikovat aj babickam, takze urcite babatenka nikomu cudziemu do ruk nedam 😉 Ved uvidime ci budeme niekoho potrebovat a v akom rozsahu 🙂 Totizto manzelik sa po 2 mesiacoch asi bude vracat spat do BE a my tak skoro za nim nebudeme moct cestovat, najskor v lete, preto zvazujeme aj tu variantu.

mirka321
5. sep 2011

ahojte všetci,
teší ma , že sa Vám tu tak darí 😉
my sme si s mm v sobotu kúpili nové autíčko , ktoré hneď aj otestujeme cestou do Helíka....
teraz som nás objednávala do Helíka a púšťame sme do ďaľšieho KETka....
pevne verím, že sa pridám už aj ja do radov tehuliek....
pekný deň všetkým 🙂

nechsazadari
5. sep 2011

@mirka321 - jéj super- nové autíčko- nech vás zavezie až do pôrodnice. Ja to naše auto tiež beriem tak, že nám doviezlo z caru našu lásočku 🙂
@annamary27 - mne sa kačka rozpadla už po 3 hoďkách pečenia- 5 som nevydržala 😝 a tiež bola mňááám. To už je ale dávnejšie. Jedna však ešte čaká v mrazáku... Ak sa ti chce, napíš mi IP, lebo som zvedavá na tie inštrukcie od lieiteľa. Ja bohužiaľ dlhšie písanie ešte nestíham 😔
@noe - vidíš a mne sa zasa občas stane, že: Keby ste mali dvojičky mohli ste to mať pri jedných plienkach vybavené. A kamoška, čo dvojky má si pochvaľuje, že sa spolu od maličkého malička chlapci krásne zabavia. Tým čo sa boja nákazy povedz, že to majú márne - už sú "nakazení" a ide to geometrickým radom- čiže čakajú min. štvorčatá 😉 😀 😀 😝 Pozdravuj Timka a Leoni !

Zdravím aj všetky ostatné kočky!!!!

wera
5. sep 2011

@noe presne tak, treba si zaobstarať niekoho na výpomoc v domácnosti 😉 ja našťastie zvládam všetko sama, ale máme malý bytík tak sa dá 🙂 a hlavne drobci sú zlatučkí 🙂 dnes som stihla požehliť asi 5 práčiek prádla, povysávať, poumývať podlahy a obedík sa varí 🙂 🙂 🙂
chi inak čo sa týka kočíkovania tak ani u mňa ešte nikto nekočíkoval sám... vždy som bola so starými rodičmi... ja sa proste bojím pustiť drobcov samých.... 😅

kefalinek
8. sep 2011

ahoojte citat vas teraz nejdem mame toho trosku viac, dnes sme prisli domov, dakujem za gratulacie, a mlainke posielaju vsetkym velikansku bocinku .

evasbk
8. sep 2011

Ahojte babenky. Akosi vas zanedbávam. Nám pred 11 dnami dali Patrika domov, konečne. Takže po 6 týždnoch sme boli konečne spolu všetci. Konečne ked sme si našli doma systém ako to zvladnut s dvomi, tak Patko začal horučkovat a mám ho opät v nemocke ☹
Je to pre mna velmi stresujuce. Nedokážem si to materstvo vychutnat naplno ☹
@kefalinek Gratulujem
@mirka321 Máš môj obdiv a podporu. Si silná žena a verím, že teraz sa to podarí. 😉
@noe Ahojky, super že budeš nat parik. Ja mám dvoch vajčiakov a cikula bude asi o 2 roky 😀 Nechame ju ešte vymrznut v Heliku

janemari
8. sep 2011

Ja to tu nestíham normálne sledovať
@kefalinek srdečná gratulácia ku kočkám,tak to máš poriadny babinec 🙂
@evasbk je mi ľúto, že máš toľko trápenia, ale verím že budete čoskoro zdravý a potom si materstvo vychutnáš naplno.
@mirka321 džím palčeky aby ti to vyšlo 🙂

sunday1
12. sep 2011

Čaute kočky 😉 Čo máte nové? Ja idem od endokrinológa, zatiaľ všetko OK 😵

noe
13. sep 2011

Ahojte krasky 😵 😵 😵 my sa mame dobre, len trochu viac rozbehane pracovne. Ale inak si vychutnavam kazdy kopancek 🙂 🙂 🙂

@mirka321 moc drzim palce, aby dalsi pokus bol uz uspesny a samozrejme nove auticko tomu moze len pomoct 😉 Ja som dostala nove auto par dni po neuspesnom prvom IVF, a dohovarala som lasockam pri dalsom pokuse a neviem co zabralo, ale su v brusku, krasne kopkaju, uz maju spolu cez 1kg a neskutocne ich lubime. Takze urcite sa podari 😉
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTod chlapceka
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTod princeznicky 😵

@nechsazadari dakujeme, to vies vsetky tie hormony teraz, tak obcas sa ma to dotkne. Ale nase pokladiky by som nedala za nic. Uz aby tu boli Vianoce 😵 😵 😵 Ale podla toho ako vam drobcek krasne rastie a uz ma mesiac, tak to rychlo ubehne. A ta radost, ktoru prezivame je nad vsetky obavy. Ako sa mate vy? Ake je to mat doma vytuzene babatenko?

@wera myslis, ze ten strach niekedy prejde? celkom som nechapala, ked pred polrokom prisiel svagor z Irska s 3mes. syncekom a poziciavali sme mu auto, a on mal podmienku, ze bude soferovat len on. Teraz uz chapem 🙂 Inak podla foto Emka bude cely tato a Adamko je po maminke, nie? 😉

@evasbk posielame vela sil a myslim na vas velmi casto, aby vas vsetko zle uz obislo a vychutnavala si si konecne maminkovanie s oboma syncekmi. Matko aj Patrik su veliki bojovnici 😵 😵 😵

@janemari veru krasne sa to tu rozbehlo. A vy uzasne rastiete. Ved to bolo len nedavno co ti hrozil predcasny porod a teraz je z princeznicky uz velika slecna a krasnucka 🙂 ako sa mate?

@kefalinek ty si podarena, ze trosku viac 😀 😀 😀 ked budes mat nejaky volny cas ( znie to komicky viem) tak sa budem tesit na foto princezniciek. A krasne mena ste vybrali. Katarinka bol aj nas favorit 😵 Vela vela milecka a este viac snickov , nech si maminka ma cas aj odpocinut 😉

@sunday1 ahooooooooooooj tehulka 😵 😵 😵 vam to krasne bezi, uz len par dni a ste v druhom trimestri 😵 😵 😵 velmi sa tesim, nech vsetko prebieha bez problemov a hlavne verim, ze drobcek v brusku je uz pekne ubytovany, vsetky zamky su riadne pozamykane a cakame ho az v ten prvy krasny aprilovy den 🙂 🙂 🙂

sunday1
13. sep 2011

@noe Teším sa, že sa máte dobre. Už to najrizikovejšie máte dávno za sebou, tak len dohovárať drobcom, aby dodržali tradíciu tejto témy a moc sa na svet neponáhľali 😀 No veru, na jednej strane ten čas beží, na druhej strane sa zase vlečie, bola by som kľudnejšia, keby som v tom druhom trimestri už bola. Dnes som si pre istotu zase popočúvala srdiečko a krásne bije, tak už do piatka musím vydržať a snáď konečne dostanem aj tehu knižku 😵

nechsazadari
13. sep 2011

@noe - ahojky moja, no je to väčšinou úplne nádherné, že máme mimčo doma. Občas človek nevie, ako tomu malému človiečikovi vyhovieť, ako mu pomôcť,ale väčšinou sa kocháme a tešíme. Už si neubližujeme vlastnými ručičkami, krásne trénujeme držanie hlavičky a fakt nám to ide a tie širokánske úsmevy 😀 😀 😀 Mamka je z nich celá hotová. Bude super mať to 2x 😉

mirka321
13. sep 2011

@noe ďakujem Ti veľmi pekne
teším sa , že sa Vám darí

mirka321
13. sep 2011

@evasbk ďakujem Evka,
krásne fotečky Patrika a Mateja, sú prenádherní

mirka321
13. sep 2011

@nechsazadari ďakujem

janemari
13. sep 2011

@noe teším sa že sa tu pekne rodí a tehulkuje naplno. Máme sa celkom fajn, malá napreduje a je šikovná robí mi radosť.
@sunday1 držíme palčeky aby tehulkovanie bolo bez problémov a maličké nech poslúcha.
@nechsazadari tak si užívaš mamičkovstvo, super nech robí len radosť.

mirka321
14. sep 2011

@janemari prepáč, Teba som akosi prehliadla, samozrejme ďakujem aj Tebe

nechsazadari
14. sep 2011

@janemari - dúfam, že to naše mamičkovanie je super nákazlivé a skočí to aj na kočky, ktoré sa práve nesnažia 😉 😀 😵 A ktoré sa snažia, tak rovno nech sú z toho dvojičky 😝 Posielam božtek Laurinke!

sunday1
14. sep 2011

@janemari Ďakujem 😉