2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@wera na vyvolávačku nepojdem,dakujem,že na mna myslíš 😉 ,bola som u liečitela,pojdem k nemu aj o mesiac a potom znova k dokine,tak mi poradil.
@annamary27 moja a MS ešte stále neprišla?
@ noe gratulujem ku krasnemu pariku , ja som uz tiez zvedava,co to v tom mojom brusku je ci parik, alebo chalani, alebo dievcatka, uz sa nechame len prekvapit, nech babenka tvoje krasne priberaju aposlluchaju maminu.
@wera neprišla,len včera večer a dnes mám trochu hnedé sem tam s troškou krvi.
@annamary27 hmmm tak to je fakt divné že Ti to takto štrajkuje a nechce to byť ani jedno ani druhé 😒
joj tak by som Ti priala aby tá červená mrška už nechodila...
@annamary27 aj ja myslim na teba, aby mrcha nedosla 🤐
@annamary27 držíme palce aby mrcha dorazila a ak dorazí tak najskôr o 9 mesiacov 😉
@sunday1 gratulujem k tehu 😀 podarilo sa prirodzene?
@annamary27 @janemari Ďakujem dievčatá 😵 Zadarilo sa prirodzene, tak uvidíme, ako bude ďalej. Práve som volala kvôli výsledkom, zatiaľ je všetko ok 🙂
@annamary27
@wera
@janemari
@evasbk
@sunday1 ...dievčatá.... ja Vám prajem strašne veľa zdravíčka a šťastíčka...... myslím, že sa sem zase chvíľu neukážem ale budem raz za čas pokukovať čo nové 😉
NOE-Gratulujem ..........sú to krásne fotečky....
@monicka7299 držkaj sa 🙂
@monicka7299 maj sa pekne a nakúkaj 😀
@monicka7299 drž sa a ked najbližšie prídeš tak len s krásnou novinkou 😉
Ahojte babulky, ďakujem krásne za blahoželania!!! Máme sa dobre, len sme non- stop uvarení z týchto horúčav a tak stále pijeme mliečko 🙂 Takže buď kojíme, alebo odgrgávame, prebaľujeme, snažíme sa uspať a šup - už zasa kojíme.... takže nestíham, nestíham. Ale všetky vás pozdravujeme!
@janemari Ďakujem, budem sa snažiť brať si z Teba príklad a dotiahnuť to do úspešného konca. malej Laure je už lepšie?
@monicka7299 Skoro sa ozvi 😉
@sunday1 tak mna trapili asi do 14tt a bolo to niečo hrozné,schudla som,nedokázala som do seba dostať vôbec nič aj čietu vodu som vyvracala.Nezaberalo mi nič ani čípky,ani zázvor nakoniec mi pomohla cola,hned ráno som si dála pár dúškou ľahla si späť a potom som už mohla vstať a fungovať.
@wera ahoj moja a vsetky babule ktore zaujima ci zijem 😀 taaak zijem ,len sem akosi nechodim z casu na cas mrknem ako sa mate a tesim sa s vami najvacisu radost mam z teba zlatko sunday1 🙂 .
Krasne nam tu pribudaju babatka a fotecky 🙂
@annamary27 cavelo pipinka 😀 ty a tvoj zahadny liecitel ako? drzim palce nech to ma uspech.
Pekny den babule.
@yeliel cavelo,nedávno som na teba myslela,som rada ,že žiješ 😀 😀 😀 😀 😀 s liečitelom je to dobré...v septembri uvidíme čo nové 😉
@yeliel ahoj 🙂

@noe gratulujem,super správa a máte už aj mená? 😉