@mirkatom tak to s tym KET budeme spolu, lebo mne to tiez vychadza na september,neboj ms dorazi, no dava si nacas @ninna78 mne predoopercne vybvoval moj gynekolog, obvodna doktorka mi tiez povedala, ze ona s tym nic nema 😨
@mirkatom no ja sa chystam na KET ale zatial je v nedohladne..lebo stale sa mi cosi komplikuje... @kefalinek keby som to tak aj ja vsetko uz dala do kopy na ten september 😉
@yeliel SPLN je v Košiciach, bola to pre nás najschodnejšia cesta, keďže sme z Prešova. Máme 9 zmrazených embryjok, hádam budú schopné keď sa rozmrazia 🙂
@mirkatom waw 9 tak to mas supeer 🙂 a su mrazene po PK alebo hned po OPU?...sas cakaju 3 mrazcikovia snad zabojuju 🙂 ale ten Spln je kde v Ke? co je tam naokolo? 😀
@mirkatom aha to je teraz take nove,ze? vedla zleznicnej nemocnice? 😀 😉 Pk je predlzena kultivacia ,,to vkladaju potom embryjka na 5den ..OPU vlastne punkcija vajicok 🙂
@shandy som tam bola rarita 😀 😀 😀 som stimulovala do 20DC..a ku gonalu aj pergoveris..a diphereline..mala som 13vajicok a 10bolo dobrych..po ICSI ostalo 9embryjok..3dali hned mrazit...6na PK..4sa prestali delit..
@yeliel a toho gonalu si mala kolko jednotiek spolu? ty kokso, ved to su hrozne davky... 😕 😕 . chuda telo...si zober, ze ja som mala so 150IU 7 vajok, z toho 6 embrijok a 4 vydrzali do PK....
@kefalinek čaui Kefalinek, nevieš, ktorý deň cyklu sa robí ten KET, predchádza tomu tiež nejaká príprava v braní liekov, ako duphaston, či utrogestan ?
@shandy joj vela jednotiek moje.. 😀 😀 😀 mala som 1pero 950jednotkove a 6bolo 450 jednotkových a vsetko som to vypichala 😝 😝 😝 ..no bolo to pre mna aj nekonecno som sa nevedela dockat kedy aj mne povedia ze ideme na to ..chudak telo a moj drahy 🙂 bola som ako tiger 😀 😀 😀 😀
@mirkatom jo jo prechadza tomu priprava..mne dali estrofem od 1DC..a potom utros od 14DC..ultrazvuk na 10-14Dc a transver je najcastejsie medzi 16-18 DC 🙂
@yeliel a Ty si ako na tom ? chystáš sa na prvé ivf, či KET ?