icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

mirkatom
18. aug 2010

@yeliel a Ty si ako na tom ? chystáš sa na prvé ivf, či KET ?

kefalinek
18. aug 2010

@mirkatom tak to s tym KET budeme spolu, lebo mne to tiez vychadza na september,neboj ms dorazi, no dava si nacas
@ninna78 mne predoopercne vybvoval moj gynekolog, obvodna doktorka mi tiez povedala, ze ona s tym nic nema 😨

yeliel
18. aug 2010

@mirkatom no ja sa chystam na KET ale zatial je v nedohladne..lebo stale sa mi cosi komplikuje...
@kefalinek keby som to tak aj ja vsetko uz dala do kopy na ten september 😉

mirkatom
18. aug 2010

@yeliel ..... dikeska za vysvetlenie, zase som o niečo múdrejšia 😀

mirkatom
18. aug 2010

@yeliel SPLN je v Košiciach, bola to pre nás najschodnejšia cesta, keďže sme z Prešova.
Máme 9 zmrazených embryjok, hádam budú schopné keď sa rozmrazia 🙂

ninna78
18. aug 2010

@yeliel moja ja viem, ze koko je streptokok 😀 😀 😀 , ja len, ze kde si k nemu prisla 🙄 🙄 🙄

yeliel
18. aug 2010

@mirkatom waw 9 tak to mas supeer 🙂 a su mrazene po PK alebo hned po OPU?...sas cakaju 3 mrazcikovia snad zabojuju 🙂 ale ten Spln je kde v Ke? co je tam naokolo? 😀

yeliel
18. aug 2010

@ninna78 ja len ze ci si nemyslis..ze je to nadavka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no netusim kde som k nemu prisla 😖

shandy
18. aug 2010

@yeliel, ze tolko 😀 😀 , len 3 🙂 . picham menopur 2 ampulky, cize 150IU...

mirkatom
18. aug 2010

@yeliel Je to za JUMBO-m, po pravej strane, v takom rohovom dome.
Čo je to PK a čo OPU ? 🙂

ninna78
18. aug 2010

@yeliel zrovna ked to clovek najmenej potrebuje 😖 😖 😠 😠

yeliel
18. aug 2010

@mirkatom aha to je teraz take nove,ze? vedla zleznicnej nemocnice? 😀 😉 Pk je predlzena kultivacia ,,to vkladaju potom embryjka na 5den ..OPU vlastne punkcija vajicok 🙂

yeliel
18. aug 2010

@ninna78 no kto vie od kedy ho tam fesaka mam 😀 😀 😀 😝

yeliel
18. aug 2010

@shandy moje len menopur a hotovo? 😉 😀

mirkatom
18. aug 2010

@yeliel OPU, v sobotu som si pichla to HCG, v pondelok odobrali, štvrtok vložili 🙂
Áno je to blízko železnice.

shandy
18. aug 2010

@yeliel no hej, menopur a potom budem dopichavat urcite orgalutran a pregnyl a koniec, co sa ti toho zda malo? 😀 😀 😀 . to vies, ja som skromna 😀

yeliel
18. aug 2010

@shandy jo jo malo 😀 😀 😀 ..mne vrchna v CAR povedala,,ze som nenasytna ked som si bola dokupovat 7pero gonalu 😀 😀 😀 😀 😀 😀

shandy
18. aug 2010

@yeliel jezkovi zraky 😀 😀 😀 a to si kolko pichala a kolko si mala vajok? ty brdo....uffff

yeliel
18. aug 2010

@mirkatom tak to si nemala potom PK 🙂 v tom splne pracuje aj taka velmi mila sestricka? Marta? 🙂

yeliel
18. aug 2010

@shandy som tam bola rarita 😀 😀 😀 som stimulovala do 20DC..a ku gonalu aj pergoveris..a diphereline..mala som 13vajicok a 10bolo dobrych..po ICSI ostalo 9embryjok..3dali hned mrazit...6na PK..4sa prestali delit..

ninna78
18. aug 2010

@yeliel len sa ty toho fesaka pekne zbav, podla mna ani taky pekny nie je 😉

shandy
18. aug 2010

@yeliel a toho gonalu si mala kolko jednotiek spolu? ty kokso, ved to su hrozne davky... 😕 😕 . chuda telo...si zober, ze ja som mala so 150IU 7 vajok, z toho 6 embrijok a 4 vydrzali do PK....

mirkatom
18. aug 2010

@kefalinek čaui Kefalinek, nevieš, ktorý deň cyklu sa robí ten KET, predchádza tomu tiež nejaká príprava v braní liekov, ako duphaston, či utrogestan ?

yeliel
18. aug 2010

@shandy joj vela jednotiek moje.. 😀 😀 😀 mala som 1pero 950jednotkove a 6bolo 450 jednotkových a vsetko som to vypichala 😝 😝 😝 ..no bolo to pre mna aj nekonecno som sa nevedela dockat kedy aj mne povedia ze ideme na to ..chudak telo a moj drahy 🙂 bola som ako tiger 😀 😀 😀 😀

mirkatom
18. aug 2010

@yeliel Áno, áno, je veľmi milučká, mám z nej veľmi dobrý pocit, nielen ja, ale aj manžel 🙂

yeliel
18. aug 2010

@mirkatom jo jo prechadza tomu priprava..mne dali estrofem od 1DC..a potom utros od 14DC..ultrazvuk na 10-14Dc a transver je najcastejsie medzi 16-18 DC 🙂

monicka7299
18. aug 2010

@shandy FSH???? kuknem doma a dám vedieť... stimulka Gonal - 150 j. a od 5.dňa 190 j. a k tomu Cetrotide.. krátky protokol

yeliel
18. aug 2010

@mirkatom ano je to anjel.. 🙂 poznam ju zo Zeleznicne nemocnice z cias ked som tam pracovala 🙂

yeliel
18. aug 2010

@monicka7299 moje a oni uz vedia kolko ti zvysia na 5den gonalu? bez krvicky? 😕

monicka7299
18. aug 2010

@yeliel mne počas stimulky nikdy nebrali krv..... nie je to divné??? 😨