2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@monicka7299 monicka mozno keby ste to posunuli, myslim OPU na 13. den, mozno by dozreli aj tie dalsie vajka, nie? teda aspon mne to pomohlo... 🙂
@shandy no jo, ale to vie iba doktor - ja nie..... a Ty si si to sama navrhla?
@monicka7299 moni, ja som to preberala s mojim dokim, ze preco neboli ziadne vajka a on navrhol zmenu stimulky (lebo som mala aj clostil vtedy okrem menopuru) a posunutie OPU na neskor, takze sme to tak aj urobili a vyslo 😉
resp. ja som sa ho pytala ci by to nepomohlo, lebo som si nastudovala a on, ze ano, ze on to tiez navrhuje 😀 😝
@monicka7299 no sme na tom úplne rovnako.... ani mne vôbec nebrali krvičku počas stimuky, tiež som bola prekvapená.... a možno tiež preto sa nezadarilo..... ☹ hmmmm nabudúce si asi budeme musieť žiadať vyšetrenie krvy počas stimulky...
@wera 🙂 -už máš fotečku.... ale čo si ich dávate tak zdiaľky babule??? To len ja sa tu otŕčám?:??? 😅
@monicka7299 moni ja som mala svadobnú foto ale neviem prečo mi ju vymazali.... našla som túto najnovšiu... viac zblízka nemám, a radšej nechcem keby náhodou v robotke niekto browsoval po týchto stránkach tak aby nevedeli že som to ja 🙂 ... ale Vám babulky by som ukázala kľudne fotečky aj zblízka 🙂

@yeliel neviem, nizke davky hormonov v kombinacii s tabletkami atd..individualne ti nastavia stimulku...