2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@wera ahojky, mali sme sa super, na všetko zlé som zabudla, uplne som tam vypla 😀 No, ale už zas žijem v realite, takže ........ 😒
@annamary27 ano, žiadost už mame schvalenu od pol. juna, ale čakali sme na výsledky z genetiky, tak som sa do toho moc nehrnula. teraz v piatok bol manželík na kontrolnom spg a zajtra chcem volat koordinatorke či možem začat stimulkovat. Vo štvrtok som dostala mrchu, takže na 16 den cyklu by som mohla začat.
Asi od toho,že som sa narobila ako kôň a aj od toho tepla som po príchode domov od rodičov zaspala na rovné hodiny jak dudek a už sú tu správy a môžem ísť spať znova.hi hi.Zajtra-pozajtra som sama v práci,tak dostanem zabrať aj tam. 😝 😎 😉
@lubka0506 jaj,o zemiakoch už nechcem ani počuť,ked som bola na prvom IVF ,tešila som sa,že už to nebudem musieť tento rok robiť.no a zas si ma to počkalo.Ale budúci rok im nedarujem-já ich vykopávať nebudem. 😝 😝 😝
ahojte babulky 😵 , co nove?
@yeliel moja neboj, budes aj ty KET-kovat v septembri 😵 😵
@annamary27 fiiha ty si mala tolko vajicok a na zamrazenie Vam nezostali embrijka? tie zemiaky pekny vykon, odmenu si isto zasluzis 🙂
@evasbk zavidim, ze si po dovolenke 😵 😵 , cerstva hlava a oddychnute telo pripravene do dalsieho IVF, super 😉
ja som bola v sobotu na kontrole, ale pocet folikov vam nepoviem, lebo neviem 😀 😀 . stretla som tam kocku, co sme boli spolu na punkcii pri 1.IVF a ta je tehulka, mi ukazovala cerstvu prvu fotecku, tak som bola tak rozkokosena, ze som tu moju dokinu takmer nevnimala 😀 , no nejaka urodicka tam je a je tam zial aj cysta, ale tu cez OPU odsaju...OPU mam v piatok 🙂
@shandy ja som tiež po kontrolách nikdy nevedela,že kolko folikul mám,každý lekár len hovoril,že pekne reagujem a až pri OPU som sa to dozvedela.Ved práve to je u mna škoda,čo vravela aj lekárka,že pri takej úrode nám neostal žiaden mrazáčik. 😀
halóóóó - tak utz v poriadku - dnes som bola u docenta Válkyho - 2 vajíčka z minulého IVF sa zdali strašneš málo a teraz na UTZ mi vravel, že môžem začať, vaječníky sú v poriadku a dnes mi vravel, že žiaden problém tentokrát nevidí, lebo už teraz sú tam vraj folikuly 8 mm a je ich tam 7 rovnako veľkých 🙂 Dnes som 26 DC a tak počkám na mrchu a začínam 😵 ... tak som dostala ale hneď od začiatku dávku 187 jednotiek a od 6.dňa mám napísaných 200 jednotiek.... Tak uvidíme - objednaná som v pondelok na kontrolu ako budú vajká dozrievať no, resp. folikuly---
@wera gratulujem, že už ideš do stimulky 😉 --nestíha počítaľ všetko od piatka.....
@monicka7299 jeeeej super to som rada že máš dobré správy 🙂 takže stimulkovať budeme v septembri spolu 😉 ja by som mala začať stimulku niekedy budúci týždeň
@wera ja čakám tak vo štvrtok že začnem 😉 teda 2-3 deň cyklu. Aj som sa pýtala ktorý teda deň mám rátať ten tretí... takže - špinenie nie až keď sa to rozbehne - tak som sa rozhodla že až druhý deň keď budem riadne mať ms si pichnem.... Vraj už 4. deň je neskoro - ideál tretí deň.....
@annamary27 mne to ale hovorila ze kolko mam na ktorom, aj velkosti mi povedala, ale som mala hlavu plnu tej babulky tehulky a ono to je tak ci tak jedno, lebo pri OPU to moze byt cele uplne inak, takze ma to az tak ani nezaujimalo...
@wera dakujem moja, ked sa bude dat isto dam vediet ako som dopadla 🙂
@monicka7299 moni super, tak uz aj ty budes stimulkovat, tak konecne sa to tu rozbieha 😵 😵 😵. moni ja som s tymto tiez mala problem, ze kedy je 2.DC, ale tiez mi povedal doki, ze den, kedy bude krvicka (je jedno ci vela alebo len slabo, ale musi byt krv) je den 1 a este sa ma aj pytal na vek, lebo to som volala na taku nasu nonstop linku. dostala som vtedy MS asi o pol jedenastej vecer, tak som nevedela, ci to mam brat ako 1.DC a on mi povedal, ze druhy den uz brat ako 2.DC a pichat. ono ked si starsia, tak je lepsie zacat pichat skor ako neskor...
pekny den vam 😵
@shandy TO VážNE? AJ MNA SA PýTAL NA VEK .... aj mi povedal, že druhý-tretí deň.... že lepšie tretí...tak potom ako? Mám 33 rokov.
@monicka7299 teda moni budeš o týždeň skôr ako ja... tak budem moc moc držať palčeky aby som Ťa pri pozitívnom testovaním dobehla 😉 joj ja sa už tak teším 🙂
@shandy no to si viem predstaviť že si bola rozptýlená 😉 ale verím že sa folíkom dobre darí a z jedného z nich bude čoskoro babublko v brušku 🙂
ahoooj babulky 🙂 co to citaam pekne postupujeme 😀
@monicka7299 super spravicky 😉 si tiez myslism,ze lepsie zacat pichat 2DC cim skor...ale tak doki je doki 😀 😀 😀
@wera ahojcek
@shandy no sand sa pridam aj ja...aj ked neviem futr len cakam na vysledky 😝 ale neva...tak si teda este pockam 😀
@monicka7299 moni tak ked ti povedal, ze lepsie treti, tak pichni treti 🙂 , asi kvoli niecomu ti to povedal. ale aj ked zacnes krvacat vecer, tak to uz ber ako prvy den a podla toho...
@wera no uvidime co tam robia 😀 😀 😀 . som chcela ist este sa pobicyklovat trosku, ale ma zrusili ako ziadost na byt, ze uz nieeee. tak neva, pojdeme sa aspon prejst ked je tak pekne 😅
@yeliel kto si pocka ten sa docka? 😀 , no ved stale tu na nieco cakame....co uz s nami 😀
jooooj babulky som sa zabudla pochváliť že sme dnes boli na genetike, tak som zvedavá aké výsledky budeme mať... mali by byť tak o mesiac... 🙂
wera, a kde si bola na genetike? My tiež musíme ísť, ale volala som do KE a tam by boli výsledky až za dva mesiace

ahojte,tak posledné 2rady zemiakov vykopané,bolí ma celý človek.Som čerstvo umytá,vlasy ostrihané,obed sa pečie a po obede vyrážam k našim na regeneráciu,majú super kreslá na opalovanie sa a vylihovanie a konečne sa stretnem so sestrou,lebo tá je furt rozlietaná s tancom po Slovensku.