icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

wera
25. aug 2010

babulky čo keby sme si spravili nejakú tabulečku že kto kedy začína, čo bude brať, kam chodí a tak podobne? mali by sme v tom aspoň lepší prehľad 🙂

shandy
25. aug 2010

@wera no veru, chudiatko moje, az mi ta je luto, ze si na tom ako ja 😀 😀
@sunday1 dakujeme, super, gratulujeeem, tak hor sa do dalsieho tentokrat verime uspesneho kola 😵
@monicka7299 kolko mam coho? 😕 😕

sunday1
25. aug 2010

@wera 🙂

kefalinek
25. aug 2010

@wera ja som taky potratko, minuly rok som mala mimomatenicove a mala som len jeden vajecnik a museli vziat vajickovod, takze nam ostalo len umele pri prvom ET sa nam embryjko neujalo a po KET som v 6 tt potratila, no co uz raz sa nam to hadam podari, mussssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😎

wera
25. aug 2010

@kefalinek verím že číslo 3 bude šťastné a úspešné tehotenstvo od začiatku až do konca 🙂

kefalinek
25. aug 2010

to dufam, lebo chuda moja mala Sárka je uz taka zostresovana z toho, ze ma nechavaju v nemocnici,ze uz za mnou place aj ked som doma 😀

shandy
25. aug 2010

@kefalinek kefi neboj, raz to musi vyjst. moja kamoska sa teraz zasa zacala snazit po potrate v 24tt, je to peklo take nieco prezit, ale kto vie, co vsetko nas este caka a mozno tieto vsetky veci co sa nam deju nam maju nieco dat, len ich vyznam pochopime az neskor...drzim ti velmi palceky 🙂

shandy
25. aug 2010

a na rozveselenie si toto precitajte, dobreee 😀 😀 😀
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/anaj_janka/a...

sunday1
25. aug 2010

@kefalinek určite sa to podarí. Už máš dôkaz, že dokážeš bábo donosiť, len si treba počkať na zdravé embryjko 😉

wera
25. aug 2010

@shandy dobréééééé 😀

wera
25. aug 2010

@shandy hmmmm aj holka z našej rodiny mala potrat v 6. mesiaci.... je to smutné ☹

kefalinek
25. aug 2010

@wera aj moja svagrina potratila v 5 mesiaci praskla jej plodova voda

shandy
25. aug 2010

@kefalinek ch jo 😔 🙄 , inak ta moja kamoska ma teraz druhy mesiac snazenia a mam taky pocit podla jej grafu, ze bude tehula uz teraz 😵 😵 😵 , tak som zvedava...

sunday1
25. aug 2010

Potratiť je strašné, bez ohľadu na to, kedy sa to stalo, ale v čase, keď už na UZV naozaj vidieť, ako sa bábätko hýbe, ako rastie, je hrozné...

monicka7299
25. aug 2010

@sunday1 ja som mala ET 16.7

monicka7299
25. aug 2010

@shandy koľko máš folikulov... veď Ty už ideš na OPU, nie??? alebo som sa sekla??

sunday1
25. aug 2010

@monicka7299 Myslela som si, že si bola ešte v júni. Ja sa trošku bojím, ani cyklus nemám OK, tak radšej vydržím. Ak sa cítiš byť v poriadku, tak šup na vec 😀

monicka7299
25. aug 2010

@sunday1 ahááááá, tak 16.6. 😅 ...to už aj ideš na to?? Daj si Duphaston - cyklus jak hodinky

sunday1
25. aug 2010

@monicka7299 Doteraz som mala cyklus vždy úplne v poriadku, myslím si, že mi ho rozhádzali tie hormóny a možno aj to, že sa po ET aspoň jedno embryo aj zahniezdilo, len si to potom rozmyslelo. Nejaký Duphaston ešte mám, tak uvidíme.

shandy
25. aug 2010

@monicka7299 moni hej idem na OPU v piatok ale az a foliky neviem, lebo na kontrole som bola v sobotu ale som ju velmi nevnimala, ked mi to hovorila, len ze tam nejake su. ani ma to velmi nezaujima ten pocet lebo pocet vajok moze byt aj tak iny, takze sa necham prekvapit 😉

wera
25. aug 2010

@kefalinek hmmm no je to strašne smutné.... ☹ ... my to budeme musieť dobojovať do úspešného konca 🙂

wera
25. aug 2010

@shandy strašne rýchlo to letí.... takto o dva dni už budeš možno aj doma ležkať po OPU 🙂

shandy
25. aug 2010

@wera no veru letiiii, brusisko mam uz riadne, si neviem predstavit, ze by som sla na riadne IVF, to by som bola ako v 5. mesiaci asi 😀 .
babulky nebojte sa, zmakneme to a raz budeme vsetky v tehulkovskej temicke a nie snazilkovskej. hlavy hore 😵 😵

wera
25. aug 2010

@shandy ja tomu verím že sa to raz podarí 🙂 len som strašne netrpezlivá a už by som to chcela hneď 😵

shandy
25. aug 2010

@wera tak mozno trpezlivost je prave to, comu nas to ma naucit 😀 😀 😀

wera
25. aug 2010

@shandy asi hej 🙂 🙂 🙂 ja som inak straaaaašne netrpezlivý človek, všetko chcem mať hneď 😎

shandy
25. aug 2010

@wera naaapodobne 😀 😀 😀 a toto je presne vec, ktoru neovplyvnime. najlepsie vsetko a hned, ze? 😀 😝

wera
25. aug 2010

@shandy veď práve to ma hnevá, že s týmto nič nespravíme..... 😖

yeliel
25. aug 2010

ahojte babulky ... ☹ tak som po hemato... a zas len cakat najmenej 2tyzdne ☹ na vysledky a Dr.povedala,ze nem ist urcite do ET, az po dalsej komzultacii z vysledkov..ze uz pocas pripravi na KET nevrhuje pichat flexiparin ,,,ze ani nie tak koli babatku ale mne ☹ vraj ten estrofen a utros robi zle na tu moju vrodenu trobofiliu...
@shandy drzim palceky na piatok 🙂

wera
25. aug 2010

@yeliel to mi je ľúto zlatinko... tak ale je to pre Tvoje zdravie tak ešte chvíľku vydržíš nebojkaj 🙂