icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

yeliel
26. aug 2010

@noe to ma tesi,ze niesom v tom sama 😀 😀 😀 u nas je to podobne ak sme obaja doma...otazka neznie..zlato co si dame na ranajky ale skor na veceru 😀 😀 😀 mame to tak pomotane v celku pekne ...drahy nocne a tak ale nam to vyhovuje..horsie je uz ked tu pride mama ta nechape ako takto mozme fungovat 😀 😀 😀

chicca555
autor
26. aug 2010

@darca100 fiha, to som este nepocula, ale kazdy CAR ma ine skusenosti s liekmi 🙂 drzim prsty, nech ti to vyjde! 🙂

shandy
26. aug 2010

@yeliel mojka oboje budem brat aj, aj, anopyrin mam vysadit tusim az v nejakom 32 tt...
@yeliel no to sa mi tiez nezda, ze by to diphereline zastupil, ale ono ked mas nabeh na hyperstimulak, tak nemozu HCG pichat, aspon som to niekde citala, lebo tym sa to spusti este viac...
@chicca555 ahoj, ako ti zavidim tie hory, to si super uzijes 😵 , som zvedava na testik 😉

monicka7299
26. aug 2010

BABY STE SA ZBLAZNILI? chvíľu som tu neni a už sú 2 strany zapísané ....ale ja musím robiť 😅 😅 😅 😅 😅 😅

noe
26. aug 2010

@yeliel 😀 😀 😀 ja ma z jednej veci strach v suvislosti s babatkom 🙂 v noci nebude problem vstavat ale ked si to male zmysli, ze o siestej budicek, tak to bude vazny problem 😀 😀 😀 to uz teraz mi drahy prizvukuje, ze nech s nim neratam 😀 😀 😀 ale je pravda, ze uz od mojho 34 rocneho deduska a nemozem chciet, aby sa tak pretazoval 😀 😀 😀

yeliel
26. aug 2010

@darca100 tak je potom netusim ved niesom DR. 😀 😀 😀 😀 😀 oni vedia co robia...mozno by nebolo lebo by prasklo to ta nenapadlo ? 😀 😀 😀 ale neviem viem len to ako mne vysvetli moj Dr.ze naco su tie injekcijky tak ako ti pise aj
@chicca555 tak bezne sa picha pregnyl posledny a to na dozretie...ja som tiaz zacinala diphereline a koncila pregnylom ale kazdopadne klud a doveruj svojmu dokimu urcite vie co robi 😉 ...a ja som Gynfiv mamte 3 mrazacikov.

chicca555
autor
26. aug 2010

@shandy len aby pocasie na orave vyslo 🙂 ale tak snad jo...
@monicka7299 😀 😀

wera
26. aug 2010

@chicca555 no zlatinko veľmi dobre to s tými testíkmi poznám.... tiež vždy v kútiku duše dúfam, že sa stal zázrak a podarilo sa aj prirodzene, a iba sa tým vždy trápim...
ja už mám žiadosť schválenú a budúci víkendík začínam včeličkovať 😀

yeliel
26. aug 2010

@monicka7299 ale moje aj nam sa trosku povenuj nie len robotke 😀 😀 😀

yeliel
26. aug 2010

@wera mne uz drahy zakazuje kupovat testiky... 😀 😀 😀

wera
26. aug 2010

@monicka7299 moni aj ja sem tam prekliknem na okienko koníka 😉 mám ho také maličké, aby nebolo vidno kde som 😀

darca100
26. aug 2010

@chicca555 dakujem, moja...ty si na tom ako? 🙂 tiez moc drzim palce!

yeliel
26. aug 2010

@noe no hej to bude tazkeeee 😀 😀 😀 ale urcite ak bude babo tak sa vsetko zmeni aj nas sposob zivota..takze to zvladneme..drahy si len bude musiet zaobstarat stuple do usi aby sa po nocnej vyspal 😀

chicca555
autor
26. aug 2010

@wera jeeeej, jupiii 🙂 ty si bola o mesiac skor na IVF ako ja, takze mas naskok 😵 drzim prsteky, nech si takou nasou lastovickou co sa uspechu tyka 🙂 🙂 🙂 a mas dlhy ci kratky protokol?

chicca555
autor
26. aug 2010

@darca100 ja som bola na 1.IVF v juni, teraz cakam na 3tie kramosky, finalna konzultacia a vypisovanie ziadosti do poistovne ma caka 7.sept. ... pak ma caka dlhy protokol, asi zase diphereline, gonal a pergoveris... menila som centrum, presla som z GynFivu do Heliosu, mam to aj blizsie z domu,aj som dostala viacere odporucania 🙂 tot v skratke vsetko 😀

yeliel
26. aug 2010

@chicca555 joj tak tebe bude dobrucko...uzij si vyletik moja 🙂 ja sa stale dopracuvam ku KETKU zatial je v nedohladne ale inac OK..

darca100
26. aug 2010

a preco musis cakat az na 3 tie kramosky? Bola hyperka?

chicca555
autor
26. aug 2010

@yeliel dakujem 🙂 preco v nedohladne? necitala som vsetky stranky, je tu toho na mraky 😅

chicca555
autor
26. aug 2010

@darca100 nie nie, ale medzi jednotlivymi IVFkami musia prejst 3 cykly podla zakona 🙂

yeliel
26. aug 2010

@chicca555 no lebo cakam na krvicku z hemeto caka ma zrejme pichanie fraxiku koli zrazanlivosti a takisto mam streptococa a ako som sa dnes dozvedela tak zas neake bakterie vysli z vyteru ked davali kontrolovat toho coca tak aj to treba preliecit 😝 😝 😝 fuurt dokola .

chicca555
autor
26. aug 2010

@yeliel ach jaj ☹ tak drzim prsty, nech sa ti to cim skor vylieci 🙂

evasbk
26. aug 2010

Uff, baby veď ja nestíham čítať.....

yeliel
26. aug 2010

@chicca555 dies dikes..ale som naserakna na dokinu..lebo sa to taha uz od juna..a nedala mi nato nic asi cakala,ze to zmizne same od seba 😠

yeliel
26. aug 2010

@evasbk tukame ako datle co ? 😀 😀 😀

wera
26. aug 2010

@yeliel jeeeeej zlatinko to mi je moc ľúto že zase nejaká potvorka sa našla vo výtere.... ☹ hlavne to treba čo najskôr preliečiť 🙂

wera
26. aug 2010

@chicca555 jooooj no zlatinko bodaj by si mala pravdu.... kiež by som bola tehuľka po druhom a všetky by ste ma nasledovali 🙂 mám krátky protokol a mám gonal, menopur a cetrotide.... zatiaľ začnem pichaním gonalu a potom uvidíme čo sa pridá...

wera
26. aug 2010

@evasbk hiiiii no aj ja som prišla z obeda a musím dočítavať 🙂 tak babulky ale aspoň tu nemáme nudu 😀

monicka7299
26. aug 2010

@chicca555
@wera
@yeliel
@evasbk
@darca100
@shandy
@kefalinek
- 1 dávka za mnou - 187 jednotiek Gonalu dnes ráno 😉

sunday1
26. aug 2010

@yeliel hore hlavu, to nie je koniec sveta, stojí to za ten výsledok. Ja som si tiež pichala fraxi a bolo to OK. Pozitívne je, že si ho nebudeš pichať v lete, keď vidieť každú modrinku 😉

wera
26. aug 2010

@monicka7299 jeeeeeeeejo supeeeeeer, gratulujem 🙂 🙂 🙂 ale ten čas letí...