2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@yeliel mojka oboje budem brat aj, aj, anopyrin mam vysadit tusim az v nejakom 32 tt...
@yeliel no to sa mi tiez nezda, ze by to diphereline zastupil, ale ono ked mas nabeh na hyperstimulak, tak nemozu HCG pichat, aspon som to niekde citala, lebo tym sa to spusti este viac...
@chicca555 ahoj, ako ti zavidim tie hory, to si super uzijes 😵 , som zvedava na testik 😉
BABY STE SA ZBLAZNILI? chvíľu som tu neni a už sú 2 strany zapísané ....ale ja musím robiť 😅 😅 😅 😅 😅 😅
@yeliel 😀 😀 😀 ja ma z jednej veci strach v suvislosti s babatkom 🙂 v noci nebude problem vstavat ale ked si to male zmysli, ze o siestej budicek, tak to bude vazny problem 😀 😀 😀 to uz teraz mi drahy prizvukuje, ze nech s nim neratam 😀 😀 😀 ale je pravda, ze uz od mojho 34 rocneho deduska a nemozem chciet, aby sa tak pretazoval 😀 😀 😀
@darca100 tak je potom netusim ved niesom DR. 😀 😀 😀 😀 😀 oni vedia co robia...mozno by nebolo lebo by prasklo to ta nenapadlo ? 😀 😀 😀 ale neviem viem len to ako mne vysvetli moj Dr.ze naco su tie injekcijky tak ako ti pise aj
@chicca555 tak bezne sa picha pregnyl posledny a to na dozretie...ja som tiaz zacinala diphereline a koncila pregnylom ale kazdopadne klud a doveruj svojmu dokimu urcite vie co robi 😉 ...a ja som Gynfiv mamte 3 mrazacikov.
@monicka7299 moni aj ja sem tam prekliknem na okienko koníka 😉 mám ho také maličké, aby nebolo vidno kde som 😀
@darca100 ja som bola na 1.IVF v juni, teraz cakam na 3tie kramosky, finalna konzultacia a vypisovanie ziadosti do poistovne ma caka 7.sept. ... pak ma caka dlhy protokol, asi zase diphereline, gonal a pergoveris... menila som centrum, presla som z GynFivu do Heliosu, mam to aj blizsie z domu,aj som dostala viacere odporucania 🙂 tot v skratke vsetko 😀

@noe to ma tesi,ze niesom v tom sama 😀 😀 😀 u nas je to podobne ak sme obaja doma...otazka neznie..zlato co si dame na ranajky ale skor na veceru 😀 😀 😀 mame to tak pomotane v celku pekne ...drahy nocne a tak ale nam to vyhovuje..horsie je uz ked tu pride mama ta nechape ako takto mozme fungovat 😀 😀 😀