icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

evasbk
26. aug 2010

@monicka7299 super, aj sa normalne teším ked si začnem pichat. Pri prvom ivf ked som si pichla poslednu tak na druhý den mi to bolo také čudne že už nepichám, mne to normálne chýbalo 😀 Ale pri prvej ma zalievali studene poty 😅 :-

ninna78
26. aug 2010

ahojte, baby prosim vas, ked ste si zacali pichat injekcie, zacali vas hned boliet vajecniky? Ja mam dnes 4.DC, kratky protokol a doobeda ma normalne pobolieval jeden vajecnik, ten druhy mam zevraj lenivy. Neviem ci ma to bolelo aj pri prvom IVF alebo si to uz nepamatam? A co sa tyka tych tekutin, tak snazim sa pit vela, je ked mi to nejde, ale vsak ja sedim stale na wecku 😀 😀 😀

sunday1
26. aug 2010

@monicka7299 blahoželám 😀

yeliel
26. aug 2010

@wera sak to je stale a ista potvorka..len ju nikto nelieci 😠 ale snad uz v pondelok ked tam nabehnem nieco na nu aj dostanem 🙂

sunday1
26. aug 2010

@ninna78 ak bolesti nie sú príliš veľké, tak je to normálne. Chudák vaječník pracuje na plné obrátky a musí zvládnuť to, čo mu inokedy trvá niekoľko mesiacov alebo aj rokov.

ninna78
26. aug 2010

@sunday1 - vsak aj ja hovorim, ze ten chudak musi robit aj za ten druhy, co sa ulieva 🙄

wera
26. aug 2010

@ninna78 ahoj 🙂 vaječníky môžu pobolievať, dostávajú teraz zabrať a ako rastú folíky tak môžu bolieť, aj ja som ich pri prvom IVFku mala také strašne citlivé a aj ma boleli... verím že s tým pitím vody nič moc, ale tak ak to má pomôcť tak treba 🙂 ja som sa tiež cítila ako prietokový ohrievač 😀

yeliel
26. aug 2010

@sunday1 sak ja sa dopicham hoc aj cela 😀 😀 😀 len nech mame babenko 🙂 ozaj a ten fraxik si si kde pichala?

wera
26. aug 2010

@yeliel jááááj to je stále ten potvorák coc? som sa zľakla že k nemu našli aj nejakých kamošov... super že konečne dostaneš niečo na preliečenie 🙂 a výsledky z toho krčného ešte nemáš?

monicka7299
26. aug 2010
yeliel
26. aug 2010

@wera moje co am toho coco este neviem..lebo to si sestricka nevsimla 😀 😀 😀 ale amm neake bakretie ale to som mala aj naposledy lenze ich neliecili a teraz uz konecne budu asi to potreboavali mat 2krat cierne na bielom 😠 😠 😠 krcne este nemam to bude najskor o tyzden..a na genetiku som volal..tak povedali,ze uz na buduci tyzden to bude tak som zvedava ci naozaj 😉

yeliel
26. aug 2010

@wera pisem ako tatar 😀 ale ty to urcite polusits 😀

yeliel
26. aug 2010

@monicka7299 tak gratulujem k prvej vcielke 🙂

ninna78
26. aug 2010

@wera - ja si to vobec nepamatam, a to som si myslela, ze na to nikdy nezabudnem, drzim palce, aby bol september pre teba ten pravy 🙂
Ja som dneska konecne vybavila vsetky potrebne veci k tomu, tak som hrozne stastna, pretoze v tomto dovolenkovom obdobi je to nieco hrozne.

monicka7299
26. aug 2010

@evasbk
@ninna78
@sunday1
@wera - RýCHLO TO UBEHLO, žE??? až sa tomu divím, že už som v druhom kole - je to iné... Drahý mi to pichol ani som nič necítila a tie vaječníky... tiež ma pobolievali a ten posledný deň som ledva chodila (cítila som ako dostupujem na pätu)... a dokonca aj keď som mala iba 5 folíkov - teraz ich mám 7 - dúfam, že ich aj dopestujem do úspešného konca 😉

monicka7299
26. aug 2010

@yeliel díkes 😉

sunday1
26. aug 2010

@yeliel do ramena, hematologička mi povedala, že tehotné si do bruška nemôžu a stehno je len pre prípad, že by to už ramená nezvládali.

yeliel
26. aug 2010

@sunday1 sak rameno je tiez fajn 😀 😀 😀 moje ty mas tiez vrodenu trombofiliu?

ninna78
26. aug 2010

@monicka7299 - ty uz aj vies kolko mas folikulikov? Ty sa mas!!! 😉 Ja som zvedava, kolko budem mat ja, ale ja idem na kontrolu az 8. DC, pri prvom IVF som bola na kontrole 6. den. Ale mne dr. povedal, ze ked budem mat 3 tak budeme velmi stastni 😠

sunday1
26. aug 2010

@yeliel MTHFR - homozygot, ale tieto mutácie sú úplne normálne, má ich cca. 50% populácie a väčšina žien rodí, ani nevie ako. Preto to neberiem nejak tragicky, len keď treba, tak si pichám fraxi.

evasbk
26. aug 2010

@monicka7299 ja si ich bude pichat sama, manželík by odpadol, on mi to nechcel, lebo ma pocit, že mi ubližuje, ale podla mna su to len výhovorky 😉 proste jednostačne sme mi ženy odvážnejšie a zneseme toho viac ako chlap. To povedal aj moj dr. pred manželíkom a veru čušal, lebo vedel že má pravdu 🙂

wera
26. aug 2010

@yeliel zlatinko v pohodičke, vylúštila som 😀

yeliel
26. aug 2010

@sunday1 uhmm to MTHFR mam aj ja lenze k tomu aj FV Leiden heterozygot (vrodena trombofilia),APC rezistencia.

ninna78
26. aug 2010

@evasbk - tak to mas pravdu, mne zacal pichat muz, bledy ako stena, som myslela, ze skolabuje pri tom 😀 , ale vcera som si to uz pichla sama, pocit nic moc, ale zvladla som to

chicca555
autor
26. aug 2010

@monicka7299 super super 🙂

wera
26. aug 2010

@monicka7299 jeeeejo Tebe to pichá drahý, to je milé 🙂 aspoň sa tiež zúčastňuje 🙂 hmmm letí to strašne rýchlo... ale snáď bude toto čakanie pre nás to posledné 🙂

wera
26. aug 2010

@evasbk to fakt povedal doki a ešte aj pred mužíkom? to je milé 🙂 a mám 100% pravdu, my žienky toho vytrpíme omnoho viac ako chlapy 🙂

chicca555
autor
26. aug 2010

kocky, ja som uz pobalena a pomaly z prace vyrazame na hory, tak si uzite este pekny dnik a pohodovy vikend, buduci tyzden som tu ako na koni 😀 😀 😀 paa

evasbk
26. aug 2010

@wera ano povedal, ani nevieš aká som bola na nas pyšná 🙂 Dr. povedal, že polovica chlapov by si to hned rozmyslelo keby vedeli čo ich čaká a my ženy sa skor na to tešíme...

evasbk
26. aug 2010

@chicca555 pa pa a uži si poriadne hor..