2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@monicka7299
@wera ten moj bol somnou na kazdej kontrole 🙂 aj ked obcas tam po nocnej hundral 😀 😀 😀 pocas OPU sedel cely cas na chodbe,,som ho pocula ako tam nervozne hmmka 😀 lebo sedel hned pri dverach izby kde sme lezali 😀
@yeliel podľa mňa to nie je normálne, že lekári na tieto vyšetrenia ženy, ktoré majú problémy s otehotnením alebo donosením bábätka, automaticky neposielajú na tieto vyšetrenia. Je pravda, že sú drahé, ale však si platíme poistné a diagnostika problému šetrí peniaze aj poisťovni. Celým procesom som si aj ja prešla a keby som nenatrafila na takých perfektných lekárov, ako mám, tak by som sa asi nikam nedopracovala.
@monicka7299 tvoj muzik je teda pripad 😀 😀 😀
@ninna78 mojo potom sestricka pustila aj ku mne ked uz baby odisli..bola som tam dlhsie lebo mi bolo zle a krvacala som 🙂
@monicka7299 tak to ti verim, inak ten moj sa tiez zapaja, vsak musi 😉 a kopec veci aj za mna vybavi, vcera som ho poslala pre vysledky k zastupujucej dr., uz som to tu pisala, ze mi zastupujuca "sestricka" nechcela zobrat krv, napriek tomu, ze vsetky sprievodne papiere som mala od sv. dr. vypisane, ked muz nabehol pre vysledky, aj doktorka tej "milej" sestricky sa dozvedela o jej nezaujme. Doktorka sa omluvala, ze som mala prist za nou. Len ako? Ked vzdy musite cez sestricku. A najlepsie bolo, ze sestricka stale tvrdila, ze o mne ani nepocula.
@yeliel zlata sestricka
@monicka7299 tak ten tvoj muz bude urcite prvy asistent dr. pri pri porode 😀
@monicka7299
@yeliel teda babulky poviem Vám že Vám aj trochu závidím mužíkov... ten môj so mnou nechodieva... bol iba na OPU, teda ráno ma priviezol a išiel do roboty a potom pre mňa prišiel.... tiež by mi to niekedy dobre padlo keby išiel so mnou na kontrolu, ale viem že niekedy v centre čakám aj dve hodinky a nechcem ho ťahať z roboty lebo by si to musel potom nadrábať a ostať dlho v robote.... 😠
@yeliel - to zlata, patrilo tej tvojej sestricke, tato moja vobec nie je zlata ... nabehla do laboratoria s muzom, vsetko podla papiera z centra kontrolovala a muz prisiel domov bez krvneho obrazu, krvnej skupiny a este nieco mu chybalo. Tak som dnes isla do laboratoria ja, a tam bola taka mila osobka, ze mi tie zvysne vysledky dala do ruky, co teda nerobia. Ale inak je to ... gynekologicka mala dovolenku, tak nakoniec som si odber musela zaplatit priamo v labaku, co teda muz tej zastupujucej dr. aj povedal, ale som rada, ze som vsetko vybavila
@ninna78 tak to je teda iná herečka tá sestrička ... Ty, by som tam robila asi trocha porádeček 😲
@monicka7299 aj mne to pomáha, pri prvom ivf bol vždy so mnou v car , len pri ket nie, lebo to bol už v zahraníčí, on tam totiž pracoval. No a potom pri potratoch som bola sama a to bolo hrozné, vtedy som ho potrebovala najviac na svete, ale čo už... teraz mi slubil že odomna neodíde. Povedal že si to aj odrodí za mna 😀 😀
@monicka7299 - ja som tam radsej ani nesla, lebo som vedela, ze keby som tam isla, tak jej znadam ako sirote
manželík prišiel z roboty, napapá sa a ideme hrať tenis, treba ešte nejaké to kilo dať dolu pred stimulkov 😀 pa večer
@yeliel chudiatko, zas volajaka potvora? tak uz ich vsetky zahlus...potvory, co ta osidluju. embrijka maju povolene ale tamtie potvory?? prec s nimi.... 😠
@monicka7299 moni gratulacie k prvej vcelicke 🙂 , kedy mas kontrolu?
@shandy v pondelok idem na kontrolu - 5. deň a tam mi aj vezmú krv na predoperačné... som zvedavá. od 6.dňa by som mala dopichávať aj Cetrotide tak uvidíme ako rastú...len sa mi zdajú dosť vysoké dávky teraz 187 jednotiek... ale neva hádam to pomôže
@monicka7299 super, tak budem cakat na vysledky v pondelok 🙂
tak mne by to vadilo, keby som mala chodit sama, zas my mame kontroly pocas stimulky iba dve a potom uz len OPU a ET. @wera to je blbe, ze tolko tam cakat, my sme najdlhsie cakali asi pol hodinu, ale inak ideme plus minus nacas a pri transfere bol so mnou na sale, vsetko videl, je tam velka plazma a videl nase blastocysty ako vyzeraju a ako si putuju do domceka 😵 , tak hadam ho nepripravim o tento zazitok, no nie? 😀 😝

@yeliel aj LF Leiden je "len" mutácia, síce o niečo komplikovanejšia ako MTHFR, ale netreba sa báť. Dokonca máš heterozygota, takže je to 50:50. Ak je to pod kontrolou, tak to nemôže brániť tomu, aby sa narodilo zdravé bábo 🙂