2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
ahojte, baby prosim vas, ked ste si zacali pichat injekcie, zacali vas hned boliet vajecniky? Ja mam dnes 4.DC, kratky protokol a doobeda ma normalne pobolieval jeden vajecnik, ten druhy mam zevraj lenivy. Neviem ci ma to bolelo aj pri prvom IVF alebo si to uz nepamatam? A co sa tyka tych tekutin, tak snazim sa pit vela, je ked mi to nejde, ale vsak ja sedim stale na wecku 😀 😀 😀
@ninna78 ahoj 🙂 vaječníky môžu pobolievať, dostávajú teraz zabrať a ako rastú folíky tak môžu bolieť, aj ja som ich pri prvom IVFku mala také strašne citlivé a aj ma boleli... verím že s tým pitím vody nič moc, ale tak ak to má pomôcť tak treba 🙂 ja som sa tiež cítila ako prietokový ohrievač 😀
@wera moje co am toho coco este neviem..lebo to si sestricka nevsimla 😀 😀 😀 ale amm neake bakretie ale to som mala aj naposledy lenze ich neliecili a teraz uz konecne budu asi to potreboavali mat 2krat cierne na bielom 😠 😠 😠 krcne este nemam to bude najskor o tyzden..a na genetiku som volal..tak povedali,ze uz na buduci tyzden to bude tak som zvedava ci naozaj 😉
@evasbk
@ninna78
@sunday1
@wera - RýCHLO TO UBEHLO, žE??? až sa tomu divím, že už som v druhom kole - je to iné... Drahý mi to pichol ani som nič necítila a tie vaječníky... tiež ma pobolievali a ten posledný deň som ledva chodila (cítila som ako dostupujem na pätu)... a dokonca aj keď som mala iba 5 folíkov - teraz ich mám 7 - dúfam, že ich aj dopestujem do úspešného konca 😉
@monicka7299 - ty uz aj vies kolko mas folikulikov? Ty sa mas!!! 😉 Ja som zvedava, kolko budem mat ja, ale ja idem na kontrolu az 8. DC, pri prvom IVF som bola na kontrole 6. den. Ale mne dr. povedal, ze ked budem mat 3 tak budeme velmi stastni 😠
@monicka7299 ja si ich bude pichat sama, manželík by odpadol, on mi to nechcel, lebo ma pocit, že mi ubližuje, ale podla mna su to len výhovorky 😉 proste jednostačne sme mi ženy odvážnejšie a zneseme toho viac ako chlap. To povedal aj moj dr. pred manželíkom a veru čušal, lebo vedel že má pravdu 🙂
@monicka7299 jeeeejo Tebe to pichá drahý, to je milé 🙂 aspoň sa tiež zúčastňuje 🙂 hmmm letí to strašne rýchlo... ale snáď bude toto čakanie pre nás to posledné 🙂
kocky, ja som uz pobalena a pomaly z prace vyrazame na hory, tak si uzite este pekny dnik a pohodovy vikend, buduci tyzden som tu ako na koni 😀 😀 😀 paa

@monicka7299 super, aj sa normalne teším ked si začnem pichat. Pri prvom ivf ked som si pichla poslednu tak na druhý den mi to bolo také čudne že už nepichám, mne to normálne chýbalo 😀 Ale pri prvej ma zalievali studene poty 😅 :-