icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

wera
27. aug 2010

@noe ahoj 🙂

noe
27. aug 2010

@chicca555 krasny vylet na horach, uzi si, odpocin 🙂

@yeliel @monicka7299 krasne sa to pocuva ako sa muzickovia zapajaju 🙂
@evasbk to si nechaj podpisat, aby pri porode bolo jasne, kto lezie na kozu a kto tlaci a kto len foti 😀 😀 😀 nie, ze si to potom manzel rozmysli 🙂
Ste na rozosmiali, ako sa to krasne cita o tych manzelikoch 🙂 Ten moj je poklad, ale neznasa, ked ma vidi trpiet. Staci ked sa rozplacem a je chudak cely prec. Aj modre z neba by mi zniesol, len aby som sa zas usmievala 🙂

@wera ahoj wery ako sa mas? si vcera davala dobru noc a dnes dobre rano 😉

wera
27. aug 2010

@noe heh no ja som také ranné vtáča a vidím že večer naše nočné sovy spinkali a nič nenapísali 🙂
to je milé že manželík je taký zlatý 🙂

monicka7299
27. aug 2010

@wera ano...povedali, že stačí, keď mi one vezmú 5. deň pichania .... tak som rada, že nemusím nikade lietať.

noe
27. aug 2010

@wera ja som nespala, len sme mali vcera vola ci den aj s mojimi rodicmi aj so svokrovcami 🙂 .... tak to bolo zase radosti, sa toho nakopilo, tak je co riesit ... 😠

monicka7299
27. aug 2010

@noe no, to tak bývá 😝 ... my takéto sedenia robíme - rýchla káva a hajde domov 😅

noe
Odpoveď bola odstránená
monicka7299
27. aug 2010

@noe jéééj máš fotečku 😉 ...poznám 🙂 Naši ma skôr od druhého odhovárajú, že to nezvládnem a či to robím ako obetu druhému partnerovi 😒 - je to divné, ale ja som chcela 2 deti aj s 1. manželom, len som skôr odišla ako som ostala znova tehotná - MOJE ŠTASTIE 😉 ... a s takýmto otcom našich detí aj ešte 3 môžem mať 😀 😀 😀 a snažíme sa už 5 rokov....

noe
27. aug 2010

@monicka7299 😀 😀 😀 no uz som mala foto asi rok bola v pohode a potom mi ju vymazali. Tak po dlhej dobe zase skusam, uvidim ako dlho mi ju admini budu tolerovat 🙂
To je fakt divne zo strany vasich, ved si mladucka 33 rocna zabka 😉 😉 ako stvorena na materstvo a veci s tym suvisiace 😉

wera
27. aug 2010

@monicka7299 hmmmm no a mňa poslali k internej... to je škoda že aj mne nezoberú krvičku rovno v centre...

wera
27. aug 2010

@noe jeeeejo máš fotečku 🙂 aj mačičku tam máš, vyzerá to na britskú modrú.... 🙂 hmmm veru pravdu máš, mňa to tiež strašne hnevá keď vidím že si niekto vrzne a je tehotný a nejhoršie je keď ani nechce byť a neváži si to.... alebo keď vidím potmavších spoluobčanov ako ich majú plnú kopu a vôbec sa o ne nestarajú... 😢

kefalinek
27. aug 2010

@noe tak to s tou bratovou zenou sme na tom rovnako
@wera ani mi nevrav, ja som bola po mimomaternicovom a akurat mi lekar oznamoval novinu, ze uz normalnou cestou nikdy deti nebudem moct mat a zpoza neho vykrikovala jedna romska obcanka- tehotna, ze nech jej tu potvoru uz z brucha vyberu atd bola v 6tt tak si vies predstavit ten moj pocit beznadeje a hnevu zaroven

monicka7299
27. aug 2010

@wera to je divné, veď sme boli narovnako + - . na interné ani nemusím ísť...

wera
27. aug 2010

@kefalinek hmmmmm to muselo byť veľmi smutné.... to mi je ľúto.... ☹ ... ale všetkými týmito prežitými skúsenosťami sa z náš stávajú silné ženy 🙂

wera
27. aug 2010

@monicka7299 hmmmm tak to fakt nechápem... veď keď pôjdem do centra tak sa ich na to popýtam... ja som mala robené interné v máji...

monicka7299
27. aug 2010

@wera ja v júni - tak neviem však je to to isté centrum, nie?? Žeby to robil mesiac?

monicka7299
27. aug 2010

@noe tak s tou mladou žabkou to nie je už celkom tak 😝 😀 😀 😀 😀 ...ale možno pri tých mojich deťoch omladnem .....alebo v dnešnej dobe naopak 😅

wera
27. aug 2010

@monicka7299 neverím že by ten mesiac toľko spravil...možno sa im len nechce robiť mi odbery...

ninna78
27. aug 2010

ahojte, nestiham docitat, ale vecer poctivo docitam. Chcem sa len poradit? Som 5. DC stimulky a mozem ist podla vas cvicit na zumbu?

wera
27. aug 2010

@ninna78 zlatinko no zumbu by som asi vynechala, tam je dosť hopsania a skákania... 😖 radšej by som keď tak zvolila len nejaké plávanie... 😉

ninna78
27. aug 2010

@wera ja si tiez myslim, len som si to chcela potvrdit ... teraz uz najst len vyhovorku pre kamosku, ze preco nejdem 😝

wera
27. aug 2010

@ninna78 tak jej povedz že máš mršku a bolí Ťa brucho... prípadne že máš nejaké "črevné prehánky".... alebo že Ťa bolí hlava.... alebo že si niečo zjedla na obed a máš kŕče... alebo jej proste povedz že si unavená a dnes sa na to necítiš 😉

noe
27. aug 2010

@wera ano je to nas milacik 10 rocny kocurik britska modra. Tu ho nemozme mat, tak je na Slovensku u rodicov.
@kefalinek to je neuveritelne. Trochu ucty, ach jaj ty cigani.... no kazdy sme nejaky. Vies najhorsie je, ze ja ani neviem preco ma moja svagrina ignoruje. Videli sme sa 2x na 5 min ani na svadbu nam nechcela prist. Asi som jej nie sympaticka 😀 😀 😀
@monicka7299 ved mas najlespi vek 🙂 Zena okolo 30tky je najkrajsia, uz dozreta, ale nie prezreta 😀
@ninna78 ako radi wera asi tiez na zumbu by som nesla. Aspom doktorka my prizvukovala, ze pocas stimulky a vsetkeho s tym spojene si mam naplanovat kludovy rezim. 🙂

monicka7299
27. aug 2010

a korčule???? včera som bola..... dnes prší, tak nejdem

wera
27. aug 2010

@noe aj my máme doma tri britské u rodičov 😀

@monicka7299 korčule asi tiež nie sú nič moc.... predsa len sa tam telo otriasa a teraz potrebuje kľud, viem že niektoré ženy počas stimulky a dokonca aj po ET normálne športujú, ale asi nám to zato stojí trochu oddychovať a dopriať si kľudový režim 😉

noe
27. aug 2010

@wera tak to preto si hned vedela nasho kam zaradit 😉 mnohi vidia take prvy krat, nasi ho volaju znackovy kocur, fakt je prekrasny 🙂 Prisla k nam navsteva a on si sedel na chadnicke na chodbe ani sa nepohol, a normalne neverili, ze je zivy a nie plysovy 😀 😀 😀

noe
27. aug 2010

Babulky co musim este absolvovat pred tym ako pride cervena a zacnem stimulovat? Myslim, ze v CAR spomynali nejaky pohovor.....???? aj nejake vysetrenia?

yeliel
27. aug 2010

@noe ahoj moja a ty uz mas doma protokol aj injekcije?..do ktoreho Car to chodis?

wera
27. aug 2010

@noe hej aj keď máme my návštevu tak sa všetci divia čo sú to za cicky 🙂
a už si bola v centre resp. už máš doma včeličky a protokol? a na hormonálnom profile si bola?

wera
27. aug 2010

@yeliel ahojky 🙂