2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
ahojte dievcence 😵
uz lepsie, len stale mam zastavene vetry 😅 . drobciekovia este neviem, az poobede mam volat, ako su na tom....
Dobré ránko 🙂 A peknu nedelu prajem, dufam že nebude moc upršaná, teda u nas je to zatial v pohode s počasím
Obed navareny, možem koníkovať chviločku. O 13.30, musím ist kuknut do prace či je všetko ako má byť. Ste tu ešte????
ahojky,u mna nič nové-víkend som trávila pracovne,s kolegynou sme boli v práci počítat tovar,lebo 1.9.máme inventúru,tak nech sme pripravené na nu stopercentne.Ešte aj zajtra a pozajtra sa mi bude okolo toho točit svet a v stredu nám to prídu šéfovci spísat a skontrolovat a zas pokoj na rok. 😉 😉 Teraz spávam u našich,lebo sestra je s v Nemecku na tanečnej sútaži a otec v Nórsku na rybách,tak aby mama nebola po nociach sama. 😀 😀 😀 Prajem pekný štart do nového týždna. 😵 😵 😵
@shandy OPU - ja som mala tiež 1.krát des... tie čo tam boli so mnou len vyskočili, pohybovali sa normálne a ja ako vojak z frontu 😝 Už je lepšie??? a ako ďeťúrence???
Ahojček, dnes som bola na kontrole a folíky rastú rýchlejšie ako by mali 🙂 - to je čo? Minule som mala menšie dávky a teraz hneď mi dali také vyššie a už rastú ako divé 🙂 Budem mať asi výber skôr tak som zvedavá... ale dôležité je, že by ich malo byť viac ako 2 kúsky 🙂))
Na kontrolu mám ísť už opäť zajtra - vraj to treba strážiť aby mi nepopraskali.... tak som zvedavá - dám vedieť ....
@monicka7299 ahojky 🙂 jeeej to je super že sa folíkom tak darí 🙂 nevieš koľko ich máš? a aké sú veľké? držím palčeky nech sa folíkom krásne darí 🙂
@wera taka pohodicka... 🙂 ale nic sa nedeje...lebo len cakam a cakam 🙂
@monicka7299 tak to je super ,ze foliky rastu..drzim palceky 🙂
@kefalinek ahojcek
babeny - a keď folíky rastú rýchlo, sstihnú v nich narásť a dozrieť vajíčka....lebo sa mi to nezdá už až tak super.... 😒
@monicka7299 moje dolezite je asi to aby ich vybrali vtedy ako treba aby uz boli dozrete a nepraskli este.. v tu spravnu chvilu 😉 podla mna ked rastu tak aj dozrievaju ...či? 😉 preto ta volaju aj na kotrolu aby sa nic nepresvihlo..takze skus byt v klude 😉 🙂
@monicka7299 nebojkaj, doktori vedia čo robia 🙂 aké veľké folíky máš? už picháš aj cetrotide? ten je aby nepraskli folíky skôr ako majú... joj a dávky Ti nechali tých 187?
@yeliel no moja nebojkaj, nejako to už vyčkáš 🙂 hlavne aby si si sa dala do prípravy na KETko do poriadku 🙂 ja budem mať genetiku až o 3 týždne najskôr, endokrino mám kontrolu budúcu stredu, ale vychádza to tak že cez víkend by som už mala začať včeličkovať.... tak dúfam, že výsledky z endokrino budú dobré 🙂

dobré ránko babulky 🙂