2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
Urcite dam vediet a uz vam vlastne mozem aj zavirit TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😀
@janemari juj taki chlapi su tazky oriesok 😠 Ale aj tak babatko dokaze spravit zazraky a urcite mu raz dojde, ze bude tatom a bude sa chciet k vam vratit. A potom aj jeho matka bude babicka 😉 Teraz to mas urcite tazke, ale cas vyriesi vsetko a hlavne mysli na to malicke v brusku.
A tesime sa na spravy o srdiecku 😉 nech bije ako zvon 😉
@janemari super gratulujem tehulka 😵 😵 😵 a s tym co sa ti stalo doma, no tazko k tomu nieco povedat, snad len tolko, ze lepsie skor ako neskor...asi to tak malo byt 😔 a mozno sa este spamata...
@monicka7299 monicek no fiiha, ty tam mas tiez dakych speedy gonzalesov 😀 😀 . super, ze ta tak pekne sleduju 🙂 . estrofem je na sliznicu, ked je nizka radsej ho dat, ako potom embrijka supnut do nizkej....
🙂 ahoj babulky...tak vys ste dnes ukecane 😀 😀 😀 ..idem sa pochvalit..vysledky z krcneho su negativne takze ziadne potvorky 😵 a gynda ma dens este caka..tak sand dostanem lieciky 🙂 😝
@monicka7299 cavelo..ja som estrofem brala tiez od OPU..myslim,ze je super..ze ti ho nasadili uz teraz aby sliznica pekne dorastla a pomohlo sa jej ak je treba 😉 🙂 drzim palce folikom 😀
@janemari ahooooooooj..no ja cumim ako puk...strasne moc TI GRATULUJEM MOJA 😵 ,,,je to take krasne mame prvu tehulku 😉 🙂 🙂 co sa stalo doma..je mi zas naopak velmi luto a ani neviem co nato ☹ mozno tu bude pre teba vsak zaciatok niecoho pekneho a hlavne je teraz,,ze si tehu..drz sa moja 🙂
@yeliel ale ja ho práveže brať nemám - 1.tbl. mám užiť až hneď po OPU.. tak to moc času tá sliznica nemá do ET 😒 snáď sa prebere !!!
@monicka7299 nemas? joj tak je dnes ani citat neviem...ja som brala moja hned od OPU ale 2krat 2 tablety denne tiez 1mg.
@monicka7299 ahoj moja, ked si bola na sono povedali kolko mm má sliznica??? Ja viem len tolko že musí byť minimalne 7 mm, aby sa emb. uhniezdilo. A denne može narast aj o mm..
@yeliel dnes je nejaky super den, dalsie dobre spravy 🙂
Vzdy ked sem nakuknem, tak sa nieco prijemne udeje 🙂 🙂 🙂 len tak dalej, dobru temu som si vybrala, tolko pozitivnej energie na moje depky, to potrebujem 😵
No ja som bola skvele dieta, mama ani nevedela, ze ma ma, len ked som bola hladna som zaplakala, aby sa nepovedalo, ze to neviem 😀 a to mi ostalo dodnes. Ked som vyspata, najedena, som vpohode 😀 😀 😀

@janemari Velikanska gratulacia 😉 zazraky sa deju 🙂 vsetko sa vyriesi, teraz mysli hlavne na babatko. A verim, ze chlap dostane rozum a date sa zas dokopy.
@monicka7299 krasne spravy, drzim palceky aby bola uspesna urada. Ved musi byt vela tehuliek, ako som pisala, aby som mala ja dost velku odvahu 🙂 Vy ste take moje predskokanky a ked vidim ako krasne sa vam dari, tak to u nas nemoze byt inac 😉
@evasbk no dufam, ze sa stretneme, pripadne si dohodneme nieco. Ale vyzera to, az okolo 15teho, a to ty uz pojdes na krvicku a pozerat babatka na sone, ked mi len budeme zacinat. Mne bude OPU vychadzat na koniec oktobra. 🙂 🙂 🙂