icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

yeliel
31. aug 2010

cavelo babulky...tak mas zasebou gyndu..streptococ tam stale je..co sa aj dalo cakakt ked sa neliecil a pridali sa este aj neake 2 potvory 😝 fakt nechapem odkial 😠 ale hlavne je to..ze som sa konecne dopracovala k liekom.. 😵 a snad sa tu uz prelieci a bude dobre...
@monicka7299 moje neviem aku som ju mala pred tym ako som zacala uzivat estrofem ale viem ze pri ET sliznica bola vysoka 8mm 🙂

wera
31. aug 2010

@yeliel ahojky 🙂 tak super že už máš tabletočky 🙂 a povedala Ti aj doki ako dlho ich budeš musieť brať? tak ale hlavné je že sa to konečne pohlo, super 🙂

noe
31. aug 2010

@yeliel uf ty mas na navsteve taketo potvory 😠 tak nech rychlo lieky zaberu 🙂
Inak to tu nejako utichlo, som cakala aspom stranu a tu tri riadky 🙂 Halooooooo sovicky kde ste???

yeliel
31. aug 2010

@wera take co zapijam unasyn na 6dni a potom do posvy polygynax aspon na 7dni vravela..a potom zas na kotrolu na vyter ci je to ok 🙂 ale aj taka cakam na hemato a genetiku..tak to tak asi doriesim vsetko naraz 🙂 teda dufam 🙂

noe
31. aug 2010

Som predchvilou dotelefonovala s nasim kocurom 😀 To bolo mnaukania aj sme si porozpravali, nadiktoval zoznam co mu priniest, samozrejme len zradlo 😀 😀 😀

yeliel
31. aug 2010

@noe hej hej mam uz dlho a nechceli ich liecit az teraz kooooooonecne 😝 😀

noe
31. aug 2010

@yeliel ako to, ze nechceli???

yeliel
31. aug 2010

@noe moje uz som to tu vsetko pisala 😀 ale v skratke..moja Dr.tvrdila,ze to netreba liecit a mne to nedalo tak som zavolala do Car a tam povedali,ze to musim preliecit..tak som jej to povedala ona trvala ze este raz vyter tak som cakala na vysledok kde sa smozrejme potvrcili zas tie iste potvory a konecne som dostala lieky 😝 😀

wera
31. aug 2010

@yeliel jeeeeejo super, som sa bála že budeš musieť teraz brať nejaké liečiky aspoň mesiac... tak týždeň to je v pohodičke 😉

wera
31. aug 2010

@noe dnes som aj ja sovička, neobvyklé.... väčšinou o takomto čase už spinkám, ale dnes sa mi nechce.... a ešte k tomu keď zajtra je voľno 😀 aj váš kocúrik tak strašne mraučí? aj ten náš 😀 keď na neho začnem hovoriť tak strašne mňaučí a točí sa okolo mňa 🙂 a aký veľký je ten váš? ten náš má 10 kilo fešák jeden 😀

noe
31. aug 2010

@yeliel to je sila.... ja som mala takeho "skveleho" gynekologa. Asi rok do mna pchal vselijakeho hormony na upravu cyklu. Vzdy vytiahol nejaku vzorku zo skrine a dal mi, a ked som za par dni prisla a bola som na tom este horsie ako pred tym, tak ma sfukol ako male decko, a vytiahol dalsie lieky, ze nech vyskusam, ako budem reagovat. Nakoniec som predavkovana hormony s max. depresiami zmenila doktora a ten novy prve co ked ma videl, tak ho chcel zalovat. Vtedy som bola rada, ze som to prezila, tak som to nechala tak, ale niketori lekari by radsej nemali robit to co robia, lebo nepomahaju ale naopak skodia 😠 😠 😠 Ten moj urcite, som bola prenho ako pokusny kralik 😠

noe
31. aug 2010

@wera ved este je skoro len co si po desiatej 🙂
Nas kocur uzasne rozprava. To je ako detske blabotanie. Vacsinou ked sa napapa a je vpohode, tak spusti taky monolog 😀 😀 😀 skvely je.
10 kg???? to nemyslis vazne nas ma 6 kg a to uz si myslime, ze v porovnani s inymi mackami je riadny tucko.

noe
31. aug 2010

nas tucko 😀

wera
31. aug 2010

@noe jeeeejo krásavec to je 😉 😉 😉 to hej ten náš ani nie je kocúr, je to taká malá šelma 😀 to musí byť milé keď len tak rozpráva 😉 aspoň máte doma zábavu
fiiiiha to fakt sa niečo také ako s tým Tvojim doki môže stať? to je neskutočné.... snáď si už okey a nemáš žiadne následky z toho.... je to smutné že na takýchto šarlatánov vôbec môžeme natrafiť...

noe
31. aug 2010
https://www.youtube.com/watch?v=ih6W19KTlZo

toto si pozrite, takto nejako rozprava ja nas, len ho nemam natoceneho 😀 😀 😀 😀
@wera no 10 kg to je ina selma, to uz ani na ruky moc nevezmes 🙂
No doktor skoda reci, nastastie uz viac ako 6 rokov mam skveleho. No asi niesom uplne OK, ked sa nam babatko nedari, a neviem do akej miery to ovplivnilo. Ale nad minulostou sa nema vyznam zamyslat, treba zit pritomnost a buducnost 🙂

yeliel
31. aug 2010

@noe mne moja dokina aj vela pomohla ...neviem preco natoto teraz mala iny nazor.. 😉

noe
31. aug 2010

@yeliel no hlavne, ze uz sa to riesi, a budes coskoro fit 😉

wera
31. aug 2010

babulky ja to pre dnešok balím.... prajem krásnu dobrú nôcku a zajtra poriadne oddychujte 🙂

yeliel
31. aug 2010

@wera sladke sny 🙂

noe
31. aug 2010

@wera pekne sny 🙂

A vazne az teraz mi doslo, ze to zajtra je volno 1.9. 🙂 tu zial nic take nieje, takze vsetko po starom ako v bezny pracovny den 🙂

shandy
1. sep 2010

ahojte dievciny 😵
@yeliel moja ty mas este stale v sebe tu zoologicku zahradu?? no dufam, ze uz teraz sa to prelieci... 🙄 . ja si uzivam drobcekov, dufam, ze sa pekne prilepili 😵
@noe fesaaaacisko ten vas kocurik. ja tiez milujem macky, mali sme tiez kedysi kocura, ale ten vobec nevedel mnaukat 😀 😀 . ale pusu furt otvaral akoze mnauka 😀 , super to bolo...len sa jedneho dna stratil a uz sa nenasiel..fnuk. hadam mu je dobre v macacom nebicku..
pekny den babulky

evasbk
1. sep 2010

Dobré ranko a pekný den prajem. No to je pekné aké nové sovy som tu zbadala. Vždy večer som tu sama , nemám s kým písať a ked sa na to vykašlem tak vás je tu tolko 😉
@noe To že je cicka??? Veď to je už šelma..... Keby na mna skočila tak sa asi aj zbláznim 😀 ale nádherná šelmička...

yeliel
1. sep 2010

🙂 ahoj babule 🙂

yeliel
1. sep 2010

@shandy jo jo uz nech znici tu moju zoo 😝 😀 len si pekne uzivaj drobcekov urcite je im u teba dobrucko 😉 🙂

yeliel
1. sep 2010

@evasbk ahojcek...ale ved vcera vecer si to nebola moja 😀 😀 😀

wera
1. sep 2010

dobré ránko babulky 🙂

@shandy jooooj super treba užívať drobčekov 🙂 veď ich budeš mať v brušku len 9 mesiacov 😉

@evasbk no včera si nás večer prepásla 😉 ale možno dnes budeme pokračovať 😀

evasbk
1. sep 2010

@yeliel No ved nebola, lebo vždy som tu sama tak som sem ani nešla. 🙂 Ale ja to napravím

yeliel
1. sep 2010

@wera cavelooo 😀

yeliel
1. sep 2010

@evasbk tak teraz nas tu mas 😀 😀 😀

evasbk
1. sep 2010

@wera budeme pokračovat, dnes prídem okolo 22.30. a to hned ako hodím na seba večernú hygienu , tak zapínam pc, lebo som vždy velmi zvedavá čo sa nové udialo.
V piatok začínam so stimulkou a rano ešte idem k svojmu gyn. na preventívku, tak dufam že bude všetko ok.