2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@shandy drzim silno palcaky, nech sa celych 9mesiacov drobcekovia drzia 🙂 No on je drobcek, ja si ani neviem predstavit ako vyzera werin 10kg 😀
@evasbk on by na teba neskocil, on jak je tucny, tak je lenivy 😀 cely den spi a zobudi sa vecer, ked jehladny a v noci sedi v okne a pozoruje okolie 😀 no a vcera si sa mohla pridat 🙂 co vlastne robis, ked tak neskoro prichadzas domov?
@yeliel ahoj aj tebe 😉
@wera ked budes mat cas, daj aj ty foto tvojho fesaka, nech Snupy nieje za tucneho 😀 😀 😀 pretoze tu vasu selmu si fakt neviem predstavit 😀 😀 😀
@noe Nie vždy chodím neskoro domov, ale šefa mám na dovolenke a ja mu robím takú pravu roku , tak idem na kontrolu, lebo máme akciu v robote a robia len brigadničky. šef ma kaviarne, pizzerky.....no a ja som niečo ako veduca a mám na starosti aby bolo všetko ok. Teraz nejaké baby boli na pn, tak ked treba idem aj na 12tku, radšej tam budem ja ako zas hladat nejaku náhradu a tak.
ok, zajtra volám obvodnému na krvičku a sestička ma objedná na interné.
Prečo musí byť tak škaredo??? Bojím sa že ako naschval teraz ostanem chorá, čo by som bola nerada. Inač neviem prečo, ale vždy po transfere som kýchala a soplila, akoby moje telo proti tomu bojovalo, ked som to povedala v car, tak sa len usmial. A možno to robila psychika , teda dufam....
@wera ja som vonku dnes ešte nebola, ale hned ako prídem do roboty, tak si dám cesnačku , také preventívne antibiotikum. Potom dám do seba kilo žuvačiek aby som mohla komunikova´t 😀 Až teraz si uvedomujem aká je psychika dôležitá. Pri prvom som si myslela že som uplne ok, ale teraz už viem že to tak nebolo. Ked som po transfere čakala 2 týždne na výsledok, tak som sa stale sledovala, bála som sa ist na wc....... Dufam že teraz to budem brať viac športovo 😉
@evasbk máš pravdu psychika je strašná potvora.... ja budem rada ak sa k trasferu dostanem ale myslím si že budem takisto kompletne všetko na svojom tele a o tom chodení na wc mi ani nehovor.... keď sme skúšali ešte domka s pomocou clostylbegytu tak som poriadne ani nepila aby som nemusela chodiť na wécko....bála som sa že príde mrška.... 😲
a s tou PNkou robíš dobre, treba domka potom oddychovať a hlavne byť v pohodičke a nevytáčať sa v robotke... ja pôjdem na PN budúci piatok len ešte stále neviem čo mám povedať v robote....či mám povedať pravdu, alebo nie....
@wera jedna babenka mi poradila, aby som si kupila farebný toaletný papier 😀 Lebo ona mala tiež tento problém, že stale čumila na to či tam nieje krv.....Asi si kupim čierny 😀
Môj šef vie o čo ide, ale máme dohodu, že pred personalom poviem že idem na liečenie, ja mám totiž sem tam problémi s krížami.
a chcela by som to nejak utajit aj pred rodinou, len to neviem či sa mi to podarí.
Minule si písala že budeš brať femibion, ale kolkatku?? 800? Teda na nete som sa dozvedela že tá je dobra pre nás, zajtra chcem skočit do lekarne

@yeliel keby sa to dalo dajak cez pc a poslala by som vám to moje žehlenie, ked vas tu už mám 😀 , ja to tak nemám rada 😝