icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

evasbk
1. sep 2010

@yeliel keby sa to dalo dajak cez pc a poslala by som vám to moje žehlenie, ked vas tu už mám 😀 , ja to tak nemám rada 😝

noe
1. sep 2010

@shandy drzim silno palcaky, nech sa celych 9mesiacov drobcekovia drzia 🙂 No on je drobcek, ja si ani neviem predstavit ako vyzera werin 10kg 😀
@evasbk on by na teba neskocil, on jak je tucny, tak je lenivy 😀 cely den spi a zobudi sa vecer, ked jehladny a v noci sedi v okne a pozoruje okolie 😀 no a vcera si sa mohla pridat 🙂 co vlastne robis, ked tak neskoro prichadzas domov?
@yeliel ahoj aj tebe 😉
@wera ked budes mat cas, daj aj ty foto tvojho fesaka, nech Snupy nieje za tucneho 😀 😀 😀 pretoze tu vasu selmu si fakt neviem predstavit 😀 😀 😀

wera
1. sep 2010

@yeliel ahojky 😀

wera
1. sep 2010

@evasbk jeeeejo už v piatok začínaš? to je super 🙂 ... ty máš dlhý protokol, však? teda budeme tu samé stimulky 🙂 hiiii a uvidím či ja dnes večer vydržím byť dlho hore.... ráno na siedmu idem na krvičku na interné tak by som sa mala vyspať 🙂

evasbk
1. sep 2010

@noe Nie vždy chodím neskoro domov, ale šefa mám na dovolenke a ja mu robím takú pravu roku , tak idem na kontrolu, lebo máme akciu v robote a robia len brigadničky. šef ma kaviarne, pizzerky.....no a ja som niečo ako veduca a mám na starosti aby bolo všetko ok. Teraz nejaké baby boli na pn, tak ked treba idem aj na 12tku, radšej tam budem ja ako zas hladat nejaku náhradu a tak.

evasbk
1. sep 2010

@wera ano v piatok dám prvu proveru a potom sa idééééé. Dufam že to pojdem tak hladko ako pri prvom, len s lepším koncom. ako staré možu byť predoper. vyšetrenia pred OPU???? Už si to nepamätám kedy som si to robila

wera
1. sep 2010

@evasbk tak predoperačné by mali byť max. 1 mesiac staré, ale niekomu akceptujú aj dlhšie... ja som bola na prvom v máji a musím si robiť nové...

evasbk
1. sep 2010

@wera aha dík, tak to si pojdem teraz už robit., nech sa potom nenaháňam

wera
1. sep 2010

@noe jasnačka, tak tu je ten môj 10 kilový tigrík 😀

yeliel
1. sep 2010

@evasbk mojaa nic take neposielaj 😀 😀 😀 😀 takze ty zacinas stimulkovat tak to je super 😉

wera
1. sep 2010

@evasbk hej radšej treba skôr 🙂 ja keď som sa včera objednávala na interné tak už bol problém s termínmi.... čím skôr tým lepšie 🙂

yeliel
1. sep 2010

@evasbk moje v GF moze byt predoperacne stare maximalne 3 tyzdne 🙂

evasbk
1. sep 2010

ok, zajtra volám obvodnému na krvičku a sestička ma objedná na interné.
Prečo musí byť tak škaredo??? Bojím sa že ako naschval teraz ostanem chorá, čo by som bola nerada. Inač neviem prečo, ale vždy po transfere som kýchala a soplila, akoby moje telo proti tomu bojovalo, ked som to povedala v car, tak sa len usmial. A možno to robila psychika , teda dufam....

wera
1. sep 2010

@evasbk hmmm mohla to byť psychika... tak hlavné je teraz neochorieť 🙂 ja si budem musieť ísť nejakú šatku kúpiť, dnes ráno bola vonku strašná zima 🙂

noe
1. sep 2010

@evasbk no nech ta sef moc nezatazuje, teraz sa musis setrit 😉
@wera wow.... krasavcek 🙂 ale ani nevyzera na to, ze ma 10 kg. Trosku iny vyraz ale inak presne ako nas 😵 😵 😵

evasbk
1. sep 2010

@wera ja som vonku dnes ešte nebola, ale hned ako prídem do roboty, tak si dám cesnačku , také preventívne antibiotikum. Potom dám do seba kilo žuvačiek aby som mohla komunikova´t 😀 Až teraz si uvedomujem aká je psychika dôležitá. Pri prvom som si myslela že som uplne ok, ale teraz už viem že to tak nebolo. Ked som po transfere čakala 2 týždne na výsledok, tak som sa stale sledovala, bála som sa ist na wc....... Dufam že teraz to budem brať viac športovo 😉

evasbk
1. sep 2010

@noe Mám robotu celkom fajn, ale aj tak pojdem na pn-ku, niekedy je ťažké robiť s ludmi, vedia ma niekedy vytočiť a to ja isto potrebovat teraz nebudem. Dám si volno 🙂 nech sa šefko stará, ja budem pracovat len cez telefon....

wera
1. sep 2010

@evasbk máš pravdu psychika je strašná potvora.... ja budem rada ak sa k trasferu dostanem ale myslím si že budem takisto kompletne všetko na svojom tele a o tom chodení na wc mi ani nehovor.... keď sme skúšali ešte domka s pomocou clostylbegytu tak som poriadne ani nepila aby som nemusela chodiť na wécko....bála som sa že príde mrška.... 😲
a s tou PNkou robíš dobre, treba domka potom oddychovať a hlavne byť v pohodičke a nevytáčať sa v robotke... ja pôjdem na PN budúci piatok len ešte stále neviem čo mám povedať v robote....či mám povedať pravdu, alebo nie....

wera
1. sep 2010

@noe no na tejto fotečke nevyzerá byť až taký veľký....ak nájdem lepšiu tak pošlem 😀

yeliel
1. sep 2010

@evasbk
@wera baby ked vas citam akoby ste pisali aj o mne 🙂

evasbk
1. sep 2010

@wera jedna babenka mi poradila, aby som si kupila farebný toaletný papier 😀 Lebo ona mala tiež tento problém, že stale čumila na to či tam nieje krv.....Asi si kupim čierny 😀
Môj šef vie o čo ide, ale máme dohodu, že pred personalom poviem že idem na liečenie, ja mám totiž sem tam problémi s krížami.
a chcela by som to nejak utajit aj pred rodinou, len to neviem či sa mi to podarí.
Minule si písala že budeš brať femibion, ale kolkatku?? 800? Teda na nete som sa dozvedela že tá je dobra pre nás, zajtra chcem skočit do lekarne

evasbk
1. sep 2010

@yeliel 🙂 Myslím si že v tomto sme si asi všetky podobné. Velmi tužime po babatku, tak preto to tak prežívame, no nie??,

yeliel
1. sep 2010

@evasbk no tak tak moje 🙂 inac uz aj moj priatel je ako mi...ked som chodila po IVF na WC tak sa zakazdym opytal..no co? nic tam nieje?...chudak tiez to tak prezival 🙂

evasbk
1. sep 2010

@yeliel moj manžel tu vtedy nebol, hned na 2 den po transfere odišiel do zahraničia, ale teraz je tu, tak som sama zvedavá aký je to hrdina, teraz ma silacke reči..... ale to je dobre to potrebujem. 🙂

wera
1. sep 2010

@evasbk jasnačka je to femibion 800, stojí to nejakých 13,50 € .... mne to doporučil môj obvodný doki že je tam kyselina listová v nejakej dobre stráviteľnej forme, lebo že bežné tabletky s kyselinou listou nevedia všetky organizmy spracovať.... hmmmm tak ja mu verím 🙂

yeliel
1. sep 2010

@evasbk ved aj moj teraz je hrdina..ze urcite to teraz vyjde...ale ked som volala o vysledky tak ma tak drzal za ruku ..ze mi ju skoro polamal 😀 😀 😀

wera
1. sep 2010

@yeliel to fakt zlatinko? no manžel je zlatý 🙂 ....som zvedavá ako to bude zvládať ten môj.... pri tom prvom sme skončili skôr ako sme stihli začať tak som si ani nestihla všimnúť ako reaguje....

yeliel
1. sep 2010

@wera este nieje manzel 😉 chceme aby nam nase dietatko rozhadzovalo na svadbe lupene ruzi 😀 😀 😀 sme spolu 8r..tak este neaku chvilku pockame 😀 😀 😀

evasbk
1. sep 2010

@yeliel Tak čakaj, my sme sa brali po 14tých rokoch 😀 😀 Znie to neuveritelne, ked mám 29, ale je to tak 😉 teraz 4 oktobra budu 2 roky čo sme sa vzali, ako tak dajak rátam tak vtedy by som mala mať OPU 🙂

yeliel
1. sep 2010

@evasbk waw 14r ,,,no peknee 😀 😀 😀 ten datum mozno to je znamenie 😉